Bayern Munchen - B. Dortmund
PSG - Monaco
Atletico M. - Porto
Al ipak vjerujem sutra u moj Juve.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
sta do finala, osvaja LPSteveHeighway je napisao/la:Porto do finala
Allah ga nagradio velikom kućom u džennetu!dr.van nostrand je napisao/la:AgentttB je napisao/la:Ali brat Arda.
Donnie Darko je napisao/la:Monaco - Real Madrid potvrđen kao prvi par 1/4 finala
nista cudno ako se desibarca_87 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Monaco - Real Madrid potvrđen kao prvi par 1/4 finala![]()
bolje mozda za finale ako nam bude sudjenogeoxx je napisao/la:Barcelona - Atletico
Bayern - PSG
Real - Monaco
Juve - Porto
Barca - Bayern
Real - Juve
Bayern - Real
ApsolutoChinaglia je napisao/la: dok Juve nema ama baš nikakve šanse protiv Dortmunda, klasična talijanska taraba ekipa u evropi
VelaHavle je napisao/la:Allah ga nagradio velikom kućom u džennetu!dr.van nostrand je napisao/la:AgentttB je napisao/la:Ali brat Arda.

Iznenađuješ me kolega.FaraonTM je napisao/la:Večeras prolaze Dortmund i Barca.
I meni je zapao za oko ovaj Wendell, ima talenta i cini mi se bice dobar bek ukoliko nastavi ovako. Podsjeca me na Ze Roberta a i na Alabu.Chinaglia je napisao/la:Wendell će bit' paklen igrač, da Bayern nema Alabu, ovog bi doveli
Barca će proć' Man City, samo je pitanje da l' će i koliko tekma bit' neizvjesna, dok Juve nema ama baš nikakve šanse protiv Dortmunda, klasična talijanska taraba ekipa u evropi
Samo sam realan, bar mislim da jesamVelaHavle je napisao/la:Iznenađuješ me kolega.FaraonTM je napisao/la:Večeras prolaze Dortmund i Barca.
Nema Dortmund kvalitetu da izbaci Juvea.FaraonTM je napisao/la:Večeras prolaze Dortmund i Barca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.