Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlFantasista
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Imate pivo od mene i ti i osjecaj ako te opet ispostujeVelaHavle je napisao/la:Ma ja sam siguran u prolaz. Osjećaj me nikad nije prevario ^^

Forza..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Hajmo, ko je šta sanjao sinoć?
Ja sam da smo gubili 1-0, ali Tevez i Pogba okreću na 1-2 za nas i prolazimo. Iskreno, ne želim ni pomišljati na nervni slom koji bi dobio da primimo prvi gol. Miroljubivih 0-0 i to je to.
Ja se još lomim oko formacije (iako nemam nikakve veze sa tim, mogu misliti kako je Allegriju)... Volio bih da odigramo jednu vrhunsku utakmicu sa vrhunskom odbranom u 3-5-2 kao protiv Rome onih 70 minuta jer će nam trebati kad aBd prođemo. Ono što me je strah kod toga je kako ćemo reagovati sa 3-5-2 ako bi ne daj Bože primili neki rani gol, kako ganjati rezultat sa tom postavkom.
Bliži sam ipak 4-3-1-2, ali se mora odigrati perfektna utakmica.

Ja sam da smo gubili 1-0, ali Tevez i Pogba okreću na 1-2 za nas i prolazimo. Iskreno, ne želim ni pomišljati na nervni slom koji bi dobio da primimo prvi gol. Miroljubivih 0-0 i to je to.

Ja se još lomim oko formacije (iako nemam nikakve veze sa tim, mogu misliti kako je Allegriju)... Volio bih da odigramo jednu vrhunsku utakmicu sa vrhunskom odbranom u 3-5-2 kao protiv Rome onih 70 minuta jer će nam trebati kad aBd prođemo. Ono što me je strah kod toga je kako ćemo reagovati sa 3-5-2 ako bi ne daj Bože primili neki rani gol, kako ganjati rezultat sa tom postavkom.
Bliži sam ipak 4-3-1-2, ali se mora odigrati perfektna utakmica.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Biće večeras teško, paklena atmosfera vjerovatno na njihovom stadionu. Kako god, forza Juve!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- IlCapitano
- Kontakt:
99% idemo sa 4-3-1-2 večeras po zadnjim informacijama, najjači mogući sastav.
Mene adrenalin nenormalno puca, koliko sam već klipova pregledao...
Ne smiju razočarati večeras.

Mene adrenalin nenormalno puca, koliko sam već klipova pregledao...
Ne smiju razočarati večeras.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sanjao sam svašta ali Juventus nisam. Sanjao sam da imam ključeve od kedija ali nisam mogao ući. Valjda brava zamrzla
Ma prolaz ljudi moji. Dat' ćemo dva gola

Ma prolaz ljudi moji. Dat' ćemo dva gola

Aljegri, out!
evo, ovako: da l' neko rubentino pristaje na opkladu, mjesec dana nosanje avatara po želji, u slučaju prolaska/ispadanja rubentusa? jelte, ne moram govorit' koja je moja opklada 
P.S. volio bih Advokata, al' ne znam ima l' muda?

Ajde jaChinaglia je napisao/la:evo, ovako: da l' neko rubentino pristaje na opkladu, mjesec dana nosanje avatara po želji, u slučaju prolaska/ispadanja rubentusa? jelte, ne moram govorit' koja je moja opklada
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
uh, ti mi djeluješ opasno, malo me strah kakav avatar bi mi dodjelio
može, ako Advokat ne bude imao muda, pošto mi je on ipak najdraži rubentino

može, ako Advokat ne bude imao muda, pošto mi je on ipak najdraži rubentino

Biće hebeno večeras.
Ne treba se ''prepasti'' niti povući previše. Moraju odigrati muški i smireno. Možda ni BvB neće odmah bezglavo jurišati jer im je u konačnici potreban taj jedan gol.
Opasni su ako se uđe u ''trku'' s njima i nadigravanje, ne treba im to dopustiti, vidljivo je da se ''gube'' kad treba napasti i iskreirati a protivnik odigra zatvoreno, agresivno i smireno nazad sa dosta presinga.
Ova ekipa sigurno ima tu psihološku blokadu u LŠ ali moraju to prevazići da se vidi od čega su. Oni to mogu ali pametno, ne posustati u užarenoj atmosferi Westfallena (ovaj mi naziv moćniji od Signal''Kaduna'').
Buffon
Licht Bonucci Chiellini Evra
Vidal Marchisio Pogba
Pereyra
Morata Tevez
Nervozan sam kao pred finale '96, '97 i '98... polufinale '99 i finale 2003...
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Ne treba se ''prepasti'' niti povući previše. Moraju odigrati muški i smireno. Možda ni BvB neće odmah bezglavo jurišati jer im je u konačnici potreban taj jedan gol.
Opasni su ako se uđe u ''trku'' s njima i nadigravanje, ne treba im to dopustiti, vidljivo je da se ''gube'' kad treba napasti i iskreirati a protivnik odigra zatvoreno, agresivno i smireno nazad sa dosta presinga.
Ova ekipa sigurno ima tu psihološku blokadu u LŠ ali moraju to prevazići da se vidi od čega su. Oni to mogu ali pametno, ne posustati u užarenoj atmosferi Westfallena (ovaj mi naziv moćniji od Signal''Kaduna'').
Buffon
Licht Bonucci Chiellini Evra
Vidal Marchisio Pogba
Pereyra
Morata Tevez
Nervozan sam kao pred finale '96, '97 i '98... polufinale '99 i finale 2003...
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ove sezone imamo 3 poraza u gostima,zanimljivo sva 3 po 1-0,uvjeren sam da im možemo dati barem 1 gol,samo ako uđemo u utakmicu bez straha,maximalno agresivno i koncentrisano.
navedeni porazi su od atl.madrida iz jedine poluprilike na utakmici
olympiakos- uz mnoštvo promašenih zicera,pogotovo u 2.pol.
te u prvenstvu od genoe,gdje smo bili puno bolji,štekala realizacija i primljeni gol u 94'
Dakle,kao što rekoh uvjeren sam da možemo dati gol a da 3 nećemo primiti,ove sezone,ovako na prvu,znam da smo od rome primili 2,cesena,olympiakos,fiore u kupu,ne sjećam se više ni jedne?
Forza JUVE
navedeni porazi su od atl.madrida iz jedine poluprilike na utakmici
olympiakos- uz mnoštvo promašenih zicera,pogotovo u 2.pol.
te u prvenstvu od genoe,gdje smo bili puno bolji,štekala realizacija i primljeni gol u 94'
Dakle,kao što rekoh uvjeren sam da možemo dati gol a da 3 nećemo primiti,ove sezone,ovako na prvu,znam da smo od rome primili 2,cesena,olympiakos,fiore u kupu,ne sjećam se više ni jedne?
Forza JUVE
- Burberry46
- Kontakt:
Jako i borbeno, bez straha, juris po prolaz abd, borba svih 90 minuta!
Hajde Juve!
Hajde Juve!
1946
Re: AW: Juventus FC
Ma jasta ce te nego proc. 'ta ce Dortmund ne mere kile ni protiv Mainza.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- IlCapitano
- Kontakt:
Da ne cackam po netu, zna li se formacija vec?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Buffon,Evra,Chiellini,Bonucci,Licht,Pogba,Marchisio,Vidal,Perey,Morata i TevezGefufna je napisao/la:Da ne cackam po netu, zna li se formacija vec?
Andreju, imaš opkladu (Advokat ne smije), čujemo se poslije tekme 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.