Da, na elta tv hd programu.Silkoni je napisao/la:Oce gdje bit prijenos na tv ? Hvala unaprijed
A taj program u svojoj ponudi ima samo bh telecom (moja tv).
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da, na elta tv hd programu.Silkoni je napisao/la:Oce gdje bit prijenos na tv ? Hvala unaprijed
heh, jarane koja ba državna tv, pa u sportskom prilogu prvog dnevnika u 12 h ni riječi nije bilo o kup utakmicama.Silkoni je napisao/la:A seru i ovi **** zar ne moze na drzavnoj televiziji biti prijenos...Nek oni prenose druge lige kreteni
Jesi siguran da ima? Gledao sam neki dan i nije bilo.Sabinho je napisao/la:Ima na HS Elta TV a sad je li mogu na tome pogledat'?
Jutros citam da ima, odem sad i provjerim i nema.moustapha je napisao/la:Jesi siguran da ima? Gledao sam neki dan i nije bilo.Sabinho je napisao/la:Ima na HS Elta TV a sad je li mogu na tome pogledat'?
nisam ni znao da na moja tv ima taj program,sad pogledam u 18 i 30 utakmica znaci vrh! bas kontam ima li gdje prenosSabinho je napisao/la:ELTA 1 HD MOŽETE GLEDATI U SISTEMIMA: MOJA TV (BH TELEKOM), MTEL, ANEKS, ELTA-KABEL, MISS NET, TELRAD.![]()
Sumnjam, jer sam gledao listu kanala na tome i nema tog kanala na kojem je prenossocrates je napisao/la:Vidim da ce i korisnici moja webtv moci gledati tekmu u direktnom prenosu.![]()
Evo ja sad pogledao,i ima,cak sam i ulazio na taj kanal,fescera sve,neki crtic trenutno ide....Mourinhokilledbarca je napisao/la:Sumnjam, jer sam gledao listu kanala na tome i nema tog kanala na kojem je prenossocrates je napisao/la:Vidim da ce i korisnici moja webtv moci gledati tekmu u direktnom prenosu.![]()
VRH !socrates je napisao/la:Evo ja sad pogledao,i ima,cak sam i ulazio na taj kanal,fescera sve,neki crtic trenutno ide....Mourinhokilledbarca je napisao/la:Sumnjam, jer sam gledao listu kanala na tome i nema tog kanala na kojem je prenossocrates je napisao/la:Vidim da ce i korisnici moja webtv moci gledati tekmu u direktnom prenosu.![]()
socrates je napisao/la:Evo ja sad pogledao,i ima,cak sam i ulazio na taj kanal,fescera sve,neki crtic trenutno ide....Mourinhokilledbarca je napisao/la:Sumnjam, jer sam gledao listu kanala na tome i nema tog kanala na kojem je prenossocrates je napisao/la:Vidim da ce i korisnici moja webtv moci gledati tekmu u direktnom prenosu.![]()
Nažalost standardno za HS kada su u pitanju bilo kakvi sportski događaji, s obzirom da Arene ne prenose ništa živo. Biće valjda strimova kakvih..kenanbrajic je napisao/la:
Ovo se odnosni na Moja Web TV? Mi na HS-u znači sisamo motku
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, kupus army, Lecler, Vanja8 i 44 gosta.