CaliMostarac je napisao/la:nonstop neki snimci nasi suprotnika....
Pa namjerno hehe prosli put nisu pustili ni jednu.
CaliMostarac je napisao/la:nonstop neki snimci nasi suprotnika....
ali ubi ovaj oscar c sa raznoraznim pismama "dragi suseda"! haha, "volim zrinjski, volim mostar, volim svaki kamen ovoga grada" i onda slijedi zapadni mostar jedan je zapadni mostar! haha, koje kontradikcije majko mila! hahaAdma je napisao/la:CaliMostarac je napisao/la:nonstop neki snimci nasi suprotnika....
Pa namjerno hehe prosli put nisu pustili ni jednu.
sad je pun stadion a još raje pristiže, plus vidim dosta poznatih lica, NN, i drugi...Adma je napisao/la:Jeli ima raje. Kad ce se ovi ukljuciti boga pitaj
"pobjedu pobjedu sad Hrvati slave"CaliMostarac je napisao/la:al su im bezz pjesme hahah majko mila sta slusam odoh se okupat!
aleme je li ti to gledas ili si dobio info da je vec na stadionu 4 miljeAlemC85 je napisao/la:ima preko 4000 ljudi trenutno...
poceo je prijenos na oscaruhercegovac236 je napisao/la:Je li ovaj rtvmostar link radi kod nekoga? J
Jest da sam na poslu pa mi je ton svakako iskljucen, ali brate ubi me ovaj oscar svojim repertoarom
drug to sam od oka rekao, a možda ima i više.rodjak je napisao/la:aleme je li ti to gledas ili si dobio info da je vec na stadionu 4 miljeAlemC85 je napisao/la:ima preko 4000 ljudi trenutno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.