FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prenos ima na BH Telecom MojaWebTV
Ima,Indian Wells...Silkoni je napisao/la:Ima li sta na Telemachu kakav prijenos slucajno

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
- Kontakt:
Sretno deckima veceras, da nas aBd obraduju sa 0-2
Sretno braci koja su otisla na tekmu, ponosan sam sto i moj grad ima 3 predstavnika u Bl
PS. Na moje opce odusevljenje, Seki u prvih 11...

PS. Na moje opce odusevljenje, Seki u prvih 11...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ne znam stvarno, inače ne gledam TV (jedino kad zagustiBosniacum Lilium je napisao/la:kako to buraz, ja na digitalnoj imam oko 160 kanala s CI modulomOuroboros je napisao/la:Baš sam sad maksuzije sjeo i pregledao kanale na HS-u. 115-ti, bukvalno zadnji je Elta tv. Nisam upućen u kodiranje, frekvencije i zastupljenost kanala, najbitnije je da ima. Prešaltajte još jednom za svaki slučaj, digitalna je u pitanju.

- kenanbrajic
- Kontakt:
Isto...sad sam ručno pokušao naći po frekvenciji, na mjestu ELTA TV na HS-u je RTL Njemački.....Bosniacum Lilium je napisao/la:kako to buraz, ja na digitalnoj imam oko 160 kanala s CI modulomOuroboros je napisao/la:Baš sam sad maksuzije sjeo i pregledao kanale na HS-u. 115-ti, bukvalno zadnji je Elta tv. Nisam upućen u kodiranje, frekvencije i zastupljenost kanala, najbitnije je da ima. Prešaltajte još jednom za svaki slučaj, digitalna je u pitanju.
Utakmica će biti i na ovom Premijer liga kanalu.
Ma,tacno sam mogao pretpostaviti da ce ovaj Velez ispusiti foru,jos nije kraj,ali...tesko.....
Zvijezda u polufinalu????????.....

Zvijezda u polufinalu????????.....

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Pa ovaj zrinjski je qurac od ekipe. Listica je nas jedini konkurent sledecih godina.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ne potcijenjuj nikog drug, bar smo to mogli nauciti iz ovih utakmica sa Borcem. Konkurenti su nam svi iznad pozicije br 6, ko misli drugacije vara se.MCMXLVI je napisao/la:Pa ovaj zrinjski je qurac od ekipe. Listica je nas jedini konkurent sledecih godina.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kazem sledecih par godina. I ne cudi me sto nas samo znaju brukati po eUropi.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
MI NIKOG NESMIJEMO PONIZAVAT.(mi to nemamo pravo) 

- HzHercegovac
- Kontakt:
da bude hajirli večeras aBd FK Sarajevo, amin Allahu dragi tebe molim i u tebe se uzdam 

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
hocel biti kakav stream utakmice ?
Imal sastava na vidiku???
Moj idealni
Delac,Kalasi,Tatko,Miha,Puzi,Cimirot,Rustemovic,Milos,Alispahic,Dulja i Benko
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moj idealni
Delac,Kalasi,Tatko,Miha,Puzi,Cimirot,Rustemovic,Milos,Alispahic,Dulja i Benko
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Hvala kralju, upravo preskenirao ponovo i nasao ELTA na frekvenciji 466, modulacija 256Ouroboros je napisao/la:Baš sam sad maksuzije sjeo i pregledao kanale na HS-u. 115-ti, bukvalno zadnji je Elta tv. Nisam upućen u kodiranje, frekvencije i zastupljenost kanala, najbitnije je da ima. Prešaltajte još jednom za svaki slučaj, digitalna je u pitanju.

Meho Kodro se odlučio za sljedećih jedanaest igrača::
Delač, Kallasi, Mihojević, Tatomirović, Protić, Cimirot, Rustemović, Alispahić, Okić, Duljević, Benko.
Na klupi za rezervne igrače ostali su:
Bandović, Berberović, Barić, Bekić, Velkoski, Radovac i Stojčev.
Srce na teren !
Delač, Kallasi, Mihojević, Tatomirović, Protić, Cimirot, Rustemović, Alispahić, Okić, Duljević, Benko.
Na klupi za rezervne igrače ostali su:
Bandović, Berberović, Barić, Bekić, Velkoski, Radovac i Stojčev.
Srce na teren !
Zadnja izmjena: simon, dana/u 18 mar 2015, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
kad gledaš sastav, NATO...al kad izađu na teren, neće kile
Bilbija na tribinama ?

Bilbija na tribinama ?
FORZA MARŠAL !!!
simon je napisao/la:Meho Kodro se odlučio za sljedećih jedanaest igrača::
Na klupi za rezervne igrače ostali su
: Bandović, Berberović, Barić, Bekić, Velkoski, Radovac i Stojčev.
Srce na teren !

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
[quote="simon"]Izasao je sastav :
Srce na teren !
-------------------------------------------------------------------------------------
UPOZORENJE ! zbog uvrijedljivih riječi.
Post ti je uređen...
Srce na teren !
-------------------------------------------------------------------------------------
UPOZORENJE ! zbog uvrijedljivih riječi.
Post ti je uređen...
Sarajevo ljubavi moja!