RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

samo_lijevo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la samo_lijevo » 18 mar 2015, 17:40

**** ti i trenera i njegovu taktiku. Kako ih nije sramota onako odigati ?
Odmah veceras otjerati **** iz kluba. :twisted: :twisted:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 mar 2015, 17:42

Nakon ispadanje Želje, navijao sa da Velež uzme Kup ove godine, ali mi ne treba nerviranje još i oko Veleža :nene:

Onom Haurdiću i Hebiboviću odmah oduzeti plate, a one klošare iz odbrane rastjerati redom sve :facepalm: kakve golove primiše, sunce ti kalajisano :facepalm:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 mar 2015, 17:46

rossoner je napisao/la:Je li mi može neko objasniti čija je ova Oscar TV? Piše HTV a komentatori su očigledno Veležovci :D
I meni nije bilo jasno... Komentatori domaci, na poluvremenu ide himna Zrinjskog :rol: Samo kod nas :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Hajmo
Kontakt:

Post Postao/la Hajmo » 18 mar 2015, 17:48

Rtv Mostar je radio prijenos a Oscar je preuzeo signal te televizije.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 18 mar 2015, 17:55

I ja kazem neka su im ocitali bukvicu.
Sto se igraca tice. Zaista cu izdvojiti Hebibovica jer jedino je on ko nesto i pokusavao. Drugo poluvrijeme nije mi jasno da su onako odigrali. Haurdic je zalutao u fudbal.

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 18 mar 2015, 17:57

desilo se upravo ono na sto sam upozoravao i cega sam se pribojavao..nakon prvih 15 minuta sam vidio da cemo tesko proci dalje..totalno pogresna postavka igre od strane feje,on gura po svome i to je to..povuci se nazad i cekaj kontru pa ako sta bude dobro je a ako ne bude isto dobro..ne mogu da vjerujem cemu sve to iako se zna da nam je zadnja linija suplja ko goblen madjarski,uzeli su nam sredinu terena i bilo je gotovo,pusteno je njihovim krilnim igracima da probijaju i prave pritisak na zadnju liniju sto ovi nasi nisu mogli iznijeti..puno konkretniji su bili igraci zrinjskog i zasluzeno su pobjedili,nema se tu sta pametovati i traziti krivca u sudiji..treba traziti krivca kako u treneru tako i igracima jer su olako usli u ovu utakmicu..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 mar 2015, 17:58

nema se šta više reći, ova sezona je završena, bitan je opstanak, barem smo to obezbijedili, ali ovo drugo poluvrijeme je SRAMOTA. :twisted: :x

Sada ide Sarajevo koje će nas pocijepati na sitne atome. :facepalm:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 mar 2015, 18:01

blackmundir je napisao/la:desilo se upravo ono na sto sam upozoravao i cega sam se pribojavao..nakon prvih 15 minuta sam vidio da cemo tesko proci dalje..totalno pogresna postavka igre od strane feje,on gura po svome i to je to..povuci se nazad i cekaj kontru pa ako sta bude dobro je a ako ne bude isto dobro..ne mogu da vjerujem cemu sve to iako se zna da nam je zadnja linija suplja ko goblen madjarski,uzeli su nam sredinu terena i bilo je gotovo,pusteno je njihovim krilnim igracima da probijaju i prave pritisak na zadnju liniju sto ovi nasi nisu mogli iznijeti..puno konkretniji su bili igraci zrinjskog i zasluzeno su pobjedili,nema se tu sta pametovati i traziti krivca u sudiji..treba traziti krivca kako u treneru tako i igracima jer su olako usli u ovu utakmicu..
Ovo je Fejina krivica i ničija druga, umjesto da napadaju ONi čekaju kontru, a kao što ti reče odbrana živa komedija u režiji Pantića. Zvonić i Škahić kao da se u putu nisu sreli, a za olahko puštanje Škaljića od strane FEJE, koji zna da nemamo kvalitetnih stopera, ja bi mu odmah dao danas otkaz. :x

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 18 mar 2015, 18:03

Neću svojim komentarom (zar vam nisam rekao) da dodatno pogoršavam i vaše i svoje raspoloženje, ali mi i da smo prošli, to nije to! Igra bez igre, Feja volim te, ali ćao brate. Kada je protivnik tehnički potkovaniji od tebe na svakomd jelu terena, onda ti to moraš zalaganjem nadoknaditi, a oni nisu bili ni to u stanju što kaže da nam igrači nisu ni fizički na nivou kojem bi trebali biti.

Užasni VELEŽ! Plače mi se.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 mar 2015, 18:04

NeverGiveUp je napisao/la:Neću svojim komentarom (zar vam nisam rekao) da dodatno pogoršavam i vaše i svoje raspoloženje, ali mi i da smo prošli, to nije to! Igra bez igre, Feja volim te, ali ćao brate. Kada je protivnik tehnički potkovaniji od tebe na svakomd jelu terena, onda ti to moraš zalaganjem nadoknaditi, a oni nisu bili ni to u stanju što kaže da nam igrači nisu ni fizički na nivou kojem bi trebali biti.

Užasni VELEŽ! Plače mi se.
+1

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 18 mar 2015, 18:13

**** li vam majku "igrači", Feja mrš u **** materinu.Tako se bori na derbiju a?????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 mar 2015, 18:15

Čovjek bi oprostio loše rezultate zarad infrastrukture, ali ni toga nema. Ovo danas je bilo apsolutno razočarenje. Igra izbij-nabij u drugom poluvremenu. Hajd u prvom je i ličilo na nešto sa one dvije 100% prilike koje smo morali iskoristiti, ali nedostatak voljnog momenta, samopouzdanja i kvaliteta je odnio sve na stranu Zrinjskog koji je ovdje sasvim zasluženo pobjedio.

Za onaj upad i prekid utakmice na kraju nemam riječi. Svako se danas naziva navijačem Veleža. U utakmici sezone si jaja uvukao u bubrege, i po bubrezima si dobio. Nema te ni gore, nema te ni dole. Nema RAja razloga da dolazi.
Haj' u qrac krasni!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 18 mar 2015, 18:19

huuu, nije bilo lako gledati ovo. Radni dan, a opet onoliko raje, i na kraju šipak.

Feja je naš Rudi Garcia, što'š tražiti centarfora. Mi imamo jednog pravog igrača, Hebibovića, njega zatvoriš i možeš prst u uho.

Da ne ocijenjujemo igrače sada pojedinačno, ali mislim da je izlaskom Zvonića i povlačenjem Blagojevića na zadnjeg veznog se sve se raspalo. Ne zato što je Zvonić nešto igrao, nego zato što smo time potpuno izgubili Blagojevića u fazi napada. Al dobro, lako je sada pametovati.

Edit. što Zizu reče, haj' u qrac krasni!
Zadnja izmjena: gost, dana/u 18 mar 2015, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 18 mar 2015, 18:19

Razocaran sam cetiri napada zaredom salju dugu loptu i svaka ode u aut :facepalm:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 mar 2015, 18:20

FEJA mora otići, jer je pogubio konce još jesenas. Bolje dati priliku Jazi ili nekom drugom, koji će pokazati igračima jak autoritet, pa čak i da nemaju kvalitet, autoritativan trener ih može razbuditi da trče kao osice. :x

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 18:22

FEJA KUPI SE
From father to son

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 18 mar 2015, 18:25

Stidite li se igrači????**** vam majku, skinite dresove, a ti Feja mrš u Olimpic pa se tamo zajebaji, **** ti familiju :evil: :evil: :evil: :evil:
Stadion smo napunili da imate podršku, a vi šetate po terenu, da bog da nikad ne obukli više naš dres :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
RASTJERAJ GAMAD, ****
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 mar 2015, 18:27

Cernica je napisao/la:FEJA KUPI SE
Brato jedan od forumaša koji navija za Olimpic mi je davno rekao da je Feja teški limit od trenera i da ćemo dozivjeti razočarenja. I evo pokazalo se tačnim. :(

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 18 mar 2015, 18:28

Podrzavam.......FEJA PAKUJ KOFERE!!!

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 18 mar 2015, 18:30

AlemC85 je napisao/la:
Brato jedan od forumaša koji navija za Olimpic mi je davno rekao da je Feja teški limit od trenera i da ćemo dozivjeti razočarenja. I evo pokazalo se tačnim. :(
Ma on je **** obični, kreten, mrš u Olimpic :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.