FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ubacio frek. i modulaciju i dodao 5 novih kanalamanning18 je napisao/la:Hvala kralju, upravo preskenirao ponovo i nasao ELTA na frekvenciji 466, modulacija 256Ouroboros je napisao/la:Baš sam sad maksuzije sjeo i pregledao kanale na HS-u. 115-ti, bukvalno zadnji je Elta tv. Nisam upućen u kodiranje, frekvencije i zastupljenost kanala, najbitnije je da ima. Prešaltajte još jednom za svaki slučaj, digitalna je u pitanju.

Edit: uradite tako ko ima HS i dobit cete i ELTU izmedju ostalog

P.S. dobar sastav, samo Okic je meni visak...
Sto nema Bilbije ? Insajderi najavise da ce biti nas glavni igrac, cak ispred Benke

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 18 mar 2015, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Povuci rucnu malo,cemu nervoza uzimamo 0-3.sekac je napisao/la:Eto Head ja sam pićka i pupak i neču gkedati utakmicu radi te dvojice da Bog da nam oni pročaz donijeli ja slova više neču napisati **** im pas mater.
Meho je sve zasluzio ali da mu se psuje mater.

1946
Sretno momci.

De haveru smiri se malo, koji ti je tukisekac je napisao/la:Eto Head ja sam pićka i pupak i neču gkedati utakmicu radi te dvojice da Bog da nam oni pročaz donijeli ja slova više neču napisati **** im pas mater.

Zadnja izmjena: Gojkara, dana/u 18 mar 2015, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ako bude neki stream bio bih zahvalan 

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Bice nema ni na klupi. Nisam pogodio samo sevku i rustema. Hajmoooooooooo momciiii
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pozdrav BORDO braci ! Prolazimo 100% ! Benko je TATA !
sekac @ upozorenje još jedno. Smiri doživljaje...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ako neko ima neki link za stream neka postavi ili send u pp, hvala 

Ti si opet šampion !
I meni istosimon je napisao/la:Ako neko ima neki link za stream neka postavi ili send u pp, hvala

Gojkara je napisao/la:I meni istosimon je napisao/la:Ako neko ima neki link za stream neka postavi ili send u pp, hvala
Ako neko ima link neka proslijedi
I meni bacite stream..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zna li neko koji kafići imaju tu Moju TV?
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Ovdje postavite link, valjda neko napravi sa moje tv
Je li da me banuješ za moje mnišljenje aferim Zagore deri nije problem.Zašto da smirim što moram gledati Okića i Duljevića ili što neču gledati svetinju zbog njih.Zaslužio sam ban zato đšto ne mislim kao večina i cjepaj brate ja nikog ne vrijeđam osim ŠSS i neke igrače a vi odma upozorenje aferim brate samo udri.Zagor je napisao/la:sekac @ upozorenje još jedno. Smiri doživljaje...
Sarajevo ljubavi moja!
Bas nas boli tuki oces li ti gledat utakmicu ili neces 

Je li mi imamo bolje krilo trenutno od Duljevica?? Koga bi ti stavio na krila danas ako ne ovu dvojicu? Krste i krilo ne idu zajedno to smo vidjeli vise puta.sekac je napisao/la:Je li da me banuješ za moje mnišljenje aferim Zagore deri nije problem.Zašto da smirim što moram gledati Okića i Duljevića ili što neču gledati svetinju zbog njih.Zaslužio sam ban zato đšto ne mislim kao večina i cjepaj brate ja nikog ne vrijeđam osim ŠSS i neke igrače a vi odma upozorenje aferim brate samo udri.Zagor je napisao/la:sekac @ upozorenje još jedno. Smiri doživljaje...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Haksss, SamoDaKazeem, Vrhbosnian i 69 gostiju.