FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hajd molim vas link, nijednu tekmu sarajeva jos nisam gledao ove polusezone
nisam dosao se prepucavati, ti misli sta hoces. ja sam samo trazio link da pogledam tekmu. ako nema, nistasocrates je napisao/la:@katakomba: Divi ganje....rezultat se odnosi nakon produzetaka....Haj sto mene,ali sto tebe drma nervoza..![]()

Željezničar živimo !
Dajte link ko ima molim vas
Tekma nije jos ni pocela a ovi traze link,vise ih zanima FK Sarajevo nego njihov klub.
Saljite na PP
Saljite na PP
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Moze biti da vise nikad ne zaigra zbog onog incidenta prilikom izlaska s terena..MCMXLVI je napisao/la:Bica bi nam dobrodosao u slucaju da imamo rezultat. Cudno mi sve ovo ba..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisu sad dosli da provociraju, sad samo iscu stream. Poslije ce da dodju, ako bude materijala, da provociraju. Joj strumpfici, bas ste plahi.
Ljudi moji proslijedite ako bude stream. Hvala.

Ljudi moji proslijedite ako bude stream. Hvala.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
hahahahahaha...trazis link tako sto meni pricas da ne znam koji nam rezultat treba,haj ba....stipu me vise sviju ti...katakomba je napisao/la:nisam dosao se prepucavati, ti misli sta hoces. ja sam samo trazio link da pogledam tekmu. ako nema, nistasocrates je napisao/la:@katakomba: Divi ganje....rezultat se odnosi nakon produzetaka....Haj sto mene,ali sto tebe drma nervoza..![]()

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ikoo link?!?!?
Ae braco potrudite se molim vas
Ae braco potrudite se molim vas
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- grobar1099
- Kontakt:
Ne rise majke ti, ljudi samo hoce da pogledaju dobru utakmicuemir18 je napisao/la:Tekma nije jos ni pocela a ovi traze link,vise ih zanima FK Sarajevo nego njihov klub.
Saljite na PP
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
I to sve jedan pored drugog daj link, daj link.emir18 je napisao/la:Tekma nije jos ni pocela a ovi traze link,vise ih zanima FK Sarajevo nego njihov klub.
Saljite na PP
@sekac, dobro slazem se i bolje sto nije u pocetnoj, ali brate nema ga ni na klupi a Berberovic je tu...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ako bude streama bice postavljen, ali za sada izgleda nista od toga.
Ti si opet šampion !
Dje je onaj nas sto je napisao da se u BL trazi karta vise
Idemo Bordo bijeli

Idemo Bordo bijeli

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- PeppermintSA
- Kontakt:
link??
" onclick="window.open(this.href);return false;
eto bracoo
eto bracoo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Đe publika? 

nista od linka
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Igrači jednog i drugog kluba izlaze na teren Gradskog stadiona u Banjoj Luci.
Ti si opet šampion !
To brateMirzaMuki je napisao/la:
eto bracoo

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
MirzaMuki je napisao/la:
eto bracoo
hvala kralju

Trenutno korisnika/ca: adoado, Dave, Google Adsense [Bot], johntravolta123, mnon46, NeSamSafetee, SarajevoAC, senad82, Skojevska i 71 gost.