Nzm sta je prolem...
Mislim da je pocela ljubomora da kljuca izmedju igraca
Al ajdee, vrijeme je da pokazete nestoo, al nestoo u pm... Krenute i igrajtee visee..
Ovo je pretesko gledati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Upravo htjedoh napisati....jedina šansa, a nisam nakav stručnjak, da ih nadtrčimo...'bem li ga, valjda imaju kondicije ako ništaamypitar je napisao/la:Jedan gol sve mijenja.Borac ima snage do neke 60 minute.Tad napasti svim silama.
mirzatele je napisao/la:Pa ne moze Meho, pokusavas ovako 225 minuta, ne moze jarane promijeni nesto. Uzasni smo
I to jos, "lepo je videti kako obje ekipe igraju otvorene"r3m1 je napisao/la:Kaze komentator: "Jos se vidi trag tamo na lijevoj stativi"
Čudno je što ti misliš da nekoga zanima tvoje mišljenje, kršiš pravila vlastitog forumaaleksandar_veliki je napisao/la:Cudno je, mislite dda ste Barca, a ocito da niste. Borac igra tvrdo, disciplinovano i ako ga ne probijes u prvih 20 minuta tesko ces ikako. Imali ste dvije sjajne prilike, preko Benke i Alispahica, ali nije htjela u gol, tako da cete tesko do prolaza. Imao je Borac stativu, tako da bi mozda najrealnije bilo 1:1, sto bi i vama vise odgovaralo...

Sta li ti gledas da mi je znati???CARSON je napisao/la:Meni nije jasno sta serete bezveze za nase uslove dobra utakmica sarajevo duplo bolja ekipa od borca ali se njima mora cestitai na borbenosti moje misljenje je da cete ovo proci.
Trenutno korisnika/ca: HordeSaSjevera, Laganini1986 i 24 gosta.