Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
golemo da charli ne spomenu da je njgovom miljeniku danas rođendan,pa nek je sretan "El pado"

- L'Avvocato
- Kontakt:
Smijem, al se ne kladim. ZabranjenoChinaglia je napisao/la:Andreju, imaš opkladu (Advokat ne smije), čujemo se poslije tekme

Al hajd moze, nije problem. Prihvatam i ja dogovor kao i Andrej.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Danas citam i ne vjerujem. Taj igrac ne stari.musla je napisao/la:golemo da charli ne spomenu da je njgovom miljeniku danas rođendan,pa nek je sretan "El pado"![]()
Btw. danas sam procitao ali ne znam sta mi bi

Aljegri, out!
- IlCapitano
- Kontakt:
Ljudi, ja ne pamtim kad sam zadnji put bio ovako nervozan. Čitav dan mi prođe u iščekivanju...
Odavno nismo igrali bitniju utakmicu, u svim takmičenjima. Večeras ako prođemo to će svima podići moral, ligu smo već osigurali, možemo se onda koncentrisati do kraja na LP i borbu svim snagama pa gdje dospijemo. S druge strane, ako ispadnemo, ne znam kako ću podnijeti to razočarenje, kako više odgledati neku utakmicu ove sezone bez ikakve napetosti, ičega...
Poludih, samo da počne...
Samo bez glupih kikseva u odbrani, bez rano primljenog gola i bez ganjanja rezultata. Čvrsto i mirno. Očekujem od njih da napokon grizu svom snagom i da pokažu i u Evropi lice iz Serie A mada me nenormalno strah da sami sebe izbacimo. Volio bih da Pogba i Vidal riješe sve.
Odavno nismo igrali bitniju utakmicu, u svim takmičenjima. Večeras ako prođemo to će svima podići moral, ligu smo već osigurali, možemo se onda koncentrisati do kraja na LP i borbu svim snagama pa gdje dospijemo. S druge strane, ako ispadnemo, ne znam kako ću podnijeti to razočarenje, kako više odgledati neku utakmicu ove sezone bez ikakve napetosti, ičega...

Poludih, samo da počne...
Samo bez glupih kikseva u odbrani, bez rano primljenog gola i bez ganjanja rezultata. Čvrsto i mirno. Očekujem od njih da napokon grizu svom snagom i da pokažu i u Evropi lice iz Serie A mada me nenormalno strah da sami sebe izbacimo. Volio bih da Pogba i Vidal riješe sve.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sretno nam veceras momci
FORZAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

FORZAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- muha milanez
- Kontakt:
Sretno Juve, utisajte Dortmund veceras. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Neka nam je Bog na pomoći
, valjda smo zaslužili nakon svih pehova proteklih sezona prolazak među 8 najbolji
!
#ForzaBianconeri #ForzaJuventus #finoallafine

#ForzaBianconeri #ForzaJuventus #finoallafine
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ako veceras prodjemo dalje Alegri ce ostvarit sve zacrtano.
Fino alla fine, Forza Juventus!
Fino alla fine, Forza Juventus!

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlFantasista
- Kontakt:
Imam osjecaj da cemo veceras uzivati i biti ponosni.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Što si takva igračina

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- akisarajevo92
- Kontakt:
E pa ne mogu da vjerujem 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
koji smo mi baksuzi jbt to je nevjerovatno..pa ovo sa 3-5-2 je cisto spasavanje zive glave, Bajern vol 2 u pokusaju da se iznese lopta
ima haman malo tog Alegri faktora sa povredama, ovo je vec puno vise nego sto smo navikli zadnjih sezona

ima haman malo tog Alegri faktora sa povredama, ovo je vec puno vise nego sto smo navikli zadnjih sezona
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.