FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sefko Okic je najbeskorisniji igrac Sarajeva dakle ubrajam i igrace akademije fk Sarajeva od pjetlica do seniora. Covjek forsira ko da ga je rodio. K..ca nek mi se napuse i jedan i drugi. Toliko o tome. Covjek sa nesposobnim Okicem tri utakmice hoce da probije bunker. Velkoski je pokazao zasto je reprezentativac. Ovaj mostarac Kodro nek se zapita dobro.
Eto dragi strumfovi ovo vam je pad servera!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Steta da smo ispali ovako, plodom nasih gresaka, Borac odigrao odlicno defanzivu i to ih je i proguralo dalje.
Sada se skoncentrisati na ligu, konkurenti nam igraju kup u nastavku sto je u neku ruku i mala prednost tako da samo hrabro ova ekipa je najkvalitetnija u ligi svi znamo koliko moze a na nama je da im damo podrsku u nastavku.
Ovi sto prozivaju Kodru neka se malo dozovu i razmisle prije nego nesto napisu.
Sada se skoncentrisati na ligu, konkurenti nam igraju kup u nastavku sto je u neku ruku i mala prednost tako da samo hrabro ova ekipa je najkvalitetnija u ligi svi znamo koliko moze a na nama je da im damo podrsku u nastavku.
Ovi sto prozivaju Kodru neka se malo dozovu i razmisle prije nego nesto napisu.
Ti si opet šampion !
Samo par stvari,nema potrebe na siroko nista polemisati..
Poceti revans samo s Benkom (koji je ugusen u svakoj) gdje ganjas dva gola
Greska sto je opet bilo toliko rotacija u sredini,cini mi se da je ovo mogla biti utakmica Stojceva da je bio starter.
Bandovicu sve najbolje ti zelim!
Imperativ pobjeda u Mostaru,titula se "mora" uzeti,i valja im sad igrati do kraja pod takvim pritiskom,pa da vidimo!
Poceti revans samo s Benkom (koji je ugusen u svakoj) gdje ganjas dva gola

Greska sto je opet bilo toliko rotacija u sredini,cini mi se da je ovo mogla biti utakmica Stojceva da je bio starter.
Bandovicu sve najbolje ti zelim!
Imperativ pobjeda u Mostaru,titula se "mora" uzeti,i valja im sad igrati do kraja pod takvim pritiskom,pa da vidimo!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
To su strucnjaci koji veze svezom nemaju. Do juce je Meho bio Anceloti,a sada ce od njega napraviti teletabisa. Dalje, mi dobijemo Partizana, Metalista, i onda oni razmisljaju o grupama u LP. I ono najace je to sto nasi igraci NE SMIJU IMATI LOS DAN, ILI DVA. Borca ismijavaju ko da je to neka seljacka ekipa,a zakleo bih se da ce dobiti svaku tekmu u BL protiv svih samo ako ne budu odlucili prodavat tekmeuNbx je napisao/la:Hajmo sad velestrucnjaci, opalite iz sve snage po Mehi. 3 2 1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Past ce nama nesto u klubu ako iz Mostara ne donesemo tri boda, Velez nikad losiji moramo pobjediti.MCMXLVI je napisao/la:Eto dragi strumfovi ovo vam je pad servera!
Samo da momci ne padnu moralom, a Kodro da ne izmislja toplu vodu sa ovim mjenjanjem igraca.
Sta je tu je, idemo dalje ne vrijedi kukat. Normalno je da nam je zao, al sto prije zbijemo redove I krenemo u nove pobjede (bodove). To bolje. VOLIM TE SARAJEVO

ljudi prosle godine smo uzeli kup pa nam iskreno i nije neka titula ispali smo od borca koji sigurno nije bio bolji ali za bilo sta u zivotu treba imat srece a ljudi su se borili i sreca ih je posluzila i bandovic,sada treba cestitati borcu na prolazu i okrenuti se ligi i da je probamo osvojiti
Samo Sarajevo
Može se Meho kritikovati za postavku u prvoj utakmici ali kad na to dodaš taj "loš dan" nije ni moglo bolje a moralo je. U ligi je pokušao ispraviti nije skroz uspio, danas je uspio ali nekad greške skupo platiš, mada i nisu tako skupe ako iz njih nešto naučiš.esprit24 je napisao/la:To su strucnjaci koji veze svezom nemaju. Do juce je Meho bio Anceloti,a sada ce od njega napraviti teletabisa. Dalje, mi dobijemo Partizana, Metalista, i onda oni razmisljaju o grupama u LP. I ono najace je to sto nasi igraci NE SMIJU IMATI LOS DAN, ILI DVA. Borca ismijavaju ko da je to neka seljacka ekipa,a zakleo bih se da ce dobiti svaku tekmu u BL protiv svih samo ako ne budu odlucili prodavat tekmeuNbx je napisao/la:Hajmo sad velestrucnjaci, opalite iz sve snage po Mehi. 3 2 1
Skontao je da moramo imati 7 standardnih igrača koji će igrati 90 % utakmica. Delač, Tatko, Miha, Puzi, Ahmo, Cimi, Benko.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Titula se ne treba probati osvojiti, titula se mora osvojiti! Inače nek' se gone svi u 3 lijepe picke materine redom od čistačice pa do igračakanarinac je napisao/la:ljudi prosle godine smo uzeli kup pa nam iskreno i nije neka titula ispali smo od borca koji sigurno nije bio bolji ali za bilo sta u zivotu treba imat srece a ljudi su se borili i sreca ih je posluzila i bandovic,sada treba cestitati borcu na prolazu i okrenuti se ligi i da je probamo osvojiti
1946
-
- Kontakt:
Od tri utakmice, prolaznu ocjenu može dobiti samo drugo poluvrijeme u BL, ostalo je sve loše bilo i naravno - nedovoljno. Borac je odigrao taktički i zasluženo ide u polufinale.
Ne treba igrače kažnjavati zbog ispadanja ali ako ne pobjede u Vrapčićima onda ih žestoko treba kazniti. Ništa, okrenut se sada ligi i pokušati napraviti što manje kikseva kako bi se mogao stići Široki.
Nisam previše razočaran ispadanjem jer iskreno nisam ni očekivao puno, pogotov nakon igre u prvom poluvremenu. Idemo dalje ali zemljom, polako ali sigurno, korak po korak, bez euforije.
Ne treba igrače kažnjavati zbog ispadanja ali ako ne pobjede u Vrapčićima onda ih žestoko treba kazniti. Ništa, okrenut se sada ligi i pokušati napraviti što manje kikseva kako bi se mogao stići Široki.
Nisam previše razočaran ispadanjem jer iskreno nisam ni očekivao puno, pogotov nakon igre u prvom poluvremenu. Idemo dalje ali zemljom, polako ali sigurno, korak po korak, bez euforije.
Manje-više niko nije spomenuo Kodru tako da mi nije jasno šta ga branite. Igrači su "kupili" parcijalni mir ovom pobjedom, kažem parcijalni jer smo ipak ispali. Igrači su nezalaganjem u prethodne dvije utakmice navukli na sebe bijes i sada je za očekivati da će se svaka greška dočekati na nož. Oni se moraju nositi sa tim... sam pao sam se ubio. Titula je imperativ. Kodro se može kritikovati jer jeste dijelom kriv ali nema potrebe srati o njegovom odlasku. O tome možemo govoriti ako ispadnemo neočekivano rano iz borbe za titulu. Svaki drugi scenariji drži Kodru na klupi makar do kraja sezone, a tako i treba da bude.
Pridruzujem se cestitkama BORBENIJI tim je pobijedio.Cestitam! Pobjeda je pobjeda kakva god da je. Mozda zato sto nemamo ne prvih 11 nego nemamo ni kostur ekipe izdefinisan ja ne mogu da vjerujem da se ne zna cak ni 5 igraca koji su starteri. Igra bez igre. Ili je mozda pritisak opet ucinio svoje pa izgledamo jalovo. Uglavnom mrka kapa. Ama mislim da je pritisak. 3 utakmice,onu prvu ne mozes ni racunat ko utakmicu,izgledamo ko da nismo ni treninga sastavili u komadu pa pricajte sta hocete. Sramota. Los teren,ovi se valjaju,sudija nas zajebo,itd...il je pritisak? Nema muda il kasni plata? Meni ga nece ogadit ja cu put Haseta opet al ljudi dragi ne pitajte se sto nas nema vise od onih standardnih 3-5 milja il 7-8 ponekad sve dok se ovako igra. Jalovo. Ili je mozda pritisak fakat. Sa ovakvom igrom i jos vaznije sa ovakvim pristupom nemamo boga mi nekih sansi ni u Mostaru. Dejo kriv,Dzemica kriv,Milos kriv,vazda neko kriv,a mozda nemamo tim jos uvijek kakav bi htjeli.il je pritisak. Al boga mi fali muda i to ih fali debelohilmo je napisao/la:Šteta!
Ni igračima ni treneru za večerašnju utakmicu nemam šta zamjeriti, imali su veliku želju to se dalo vidjeti. Najbolji su počeli, najbolji su igrali. Sve odrađeno kako treba, međutim nije se moglo protiv ekipe koja se brani. Mi smo svoju šansu prokockali prošle srijede. Odmoriti se, zbiti redove i nastaviti dalje.
Banjalučanima čestitam na prolazu, u obje utakmice su pokazali više borbe i to im se i isplatilo. Hvala komercijalnim TV stanicama koje nam po nekad ovako gratis obezbjede prenos.
Kad god procitam tvoj post, to je neko pljuvanje. Uglavnom su to Okic, Bilbija i Protic.Gomis99 je napisao/la:Sefko Okic je najbeskorisniji igrac Sarajeva dakle ubrajam i igrace akademije fk Sarajeva od pjetlica do seniora. Covjek forsira ko da ga je rodio. K..ca nek mi se napuse i jedan i drugi. Toliko o tome. Covjek sa nesposobnim Okicem tri utakmice hoce da probije bunker. Velkoski je pokazao zasto je reprezentativac. Ovaj mostarac Kodro nek se zapita dobro.
Das Ist Walter
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Velez odavno nije bio u tezoj situaciji, ako to ne uzmemo **** onda sve !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ako su ovako losi protiv prosjecne ekipe borca sta ce tek biti kada se bude igralo sa jacim ekipama jos neki i zadovoljni pa neko bi se sa ovakom ekipom prosetao ligom ali ocito da u klubu nesto nestima 

Velkoski je kvalitetniji od Okica,Bilbije i Bekica tako da mora igrati u prvih 11 pa makar i na krilu jer sada je Benko u spicu vjerujem da bi to bio strasan tandem.
Ti si opet šampion !
Igraci su nam stetu nanijeli. Kodro je pogrijesio sa bandovicom u prvoj. Al nek Nama HOME donese titulu ja cu mu halaliti.
Nesmijemo traziti izgovor za izbacaj
Al greske koje smo napravili nadam se da je kodro uvidio I da nikad vise se nece ponovit.
Nesmijemo traziti izgovor za izbacaj
Al greske koje smo napravili nadam se da je kodro uvidio I da nikad vise se nece ponovit.
Sve dok mi svoje protivnike budemo shvatali ovako; loš, nema para, raspadaju se, mi nećemo laganu pobjedu upisati. Svaka će nam utakmica biti za kidanje živaca. Hajmo probati mostarce shvatiti na ovaj način.Bosniacum Lilium je napisao/la:Velez odavno nije bio u tezoj situaciji, ako to ne uzmemo **** onda sve !
Imali su dobru prednost pred revanš protiv izuzetno jakog protivnika, međutim zbog opuštanja igrača su izgubili i sad su svi ljuti. Igrači ljuti sami na sebe, trener na igrače, uprava na trenera i igrače a navijači na sve redom. I utakmica u subotu ima je vadiona a takve utakmice su najteže. Igrači će da grizu za pozitivan rezultat, a njima je pozitivan rezultat i remi. Ohrabrujuće im je što smo mi, rekao bih neočekivano, ispali iz kupa i tu smo malo rastrešeni i oni će tu tražiti svoju šansu.
Znači čeka nas izuzetno teška utakmica, a nama je potrebna pobjeda. Pritisak, nervoza i manjak samopouzdanja su nam u narednoj utakmici najveći neprijatelji.
Vjerujem da možemo dole pobjediti, biće teško.