Da uživa u obližnjem lokaluzizu1991 je napisao/la:Dobro druže, nije te bilo na forumu ko zna otkad, i sada si došao da započinješ neke glupe diskusije i tražiš primače na tvoje postove i tako do u nedogled. Tema se zove diskusije, a vi sve radite, samo ne diskutujete.
Umjesto da uživaš u pobjedi svoga tima u nekom obližnjem lokalu, ti si se nakačio na kompjuter.
FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)
From father to son
Ma pustite ovog paćenika. sve je ovo normalno u fudbalu kada ne ide, a ovi što se raduju da će VELEŽ propasti imaju mahanje
Na ljeto abd će se desiti promjene u klubu, jer ovako ne ide, a onda K.ARANJE. Toliko.
- hercegovac236
- Kontakt:
Baš tako. Eto Velagić i Tanović su dokazali da znaju sastaviti dobitnu kombinacijuAlemC85 je napisao/la:Ma pustite ovog paćenika. sve je ovo normalno u fudbalu kada ne ide, a ovi što se raduju da će VELEŽ propasti imaju mahanjeNa ljeto abd će se desiti promjene u klubu, jer ovako ne ide, a onda K.ARANJE. Toliko.
Gledao sam utakmicu i ocekivao sam veci seljakljuk na tribinama ali ste me pozitivno iznenadili.ono na kraj utakmice ne brojim.PS.hocete dati feji trenerku da ponese kao uspomenu?

Godine prolaze jubav ostaje...
Ti si sa već izgrađenim pretpostavkama o ponašanju i predrasudama počeo gledati utakmicu, tako da tvoje mišljenje nije relevantno. Pozdravi Vitežane, ima tamo dobrih ljudi, svugdje ima dobrih ljudi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pored škutorije radost se osjeti u vitezu busovaci varešu žepcu
hajmo ramski siraši i grudski gangaši upotpunite ovo vece 
From father to son
Jako si korektan momak i svi tvoju postovi su realni i korektni. Ner možeš očekivati da ne ujedam jednog lika koji je svoju nacijonalnu netrpeljivost sakrio pod krinkom jednoj kluba, i sve ove mjesece bezobrazno provocira i vrijeđa pripadnike jednog naroda.zizu1991 je napisao/la:Dobro druže, nije te bilo na forumu ko zna otkad, i sada si došao da započinješ neke glupe diskusije i tražiš primače na tvoje postove i tako do u nedogled. Tema se zove diskusije, a vi sve radite, samo ne diskutujete.
Umjesto da uživaš u pobjedi svoga tima u nekom obližnjem lokalu, ti si se nakačio na kompjuter.
ko je njih spominjao?hercegovac236 je napisao/la:Baš tako. Eto Velagić i Tanović su dokazali da znaju sastaviti dobitnu kombinacijuAlemC85 je napisao/la:Ma pustite ovog paćenika. sve je ovo normalno u fudbalu kada ne ide, a ovi što se raduju da će VELEŽ propasti imaju mahanjeNa ljeto abd će se desiti promjene u klubu, jer ovako ne ide, a onda K.ARANJE. Toliko.
Zato je tuga na bišću polju zavladala!!!Cernica je napisao/la:Pored škutorije radost se osjeti u vitezu busovaci varešu žepcuhajmo ramski siraši i grudski gangaši upotpunite ovo vece
tocno zizu!!za razliku od prijasnjih utakmica takvo sam misljenje imao pred ovu.samo loshi ste katastrofa...
Godine prolaze jubav ostaje...
Gdje u lijanovicevom salonu ili u interexurebel je napisao/la:Zato je tuga na bišću polju zavladala!!!Cernica je napisao/la:Pored škutorije radost se osjeti u vitezu busovaci varešu žepcuhajmo ramski siraši i grudski gangaši upotpunite ovo vece
From father to son
Po barakama!!! Šta ću ti ja što ne kontaš, što vi gradska raja kažete manež zgamoCernica je napisao/la:Gdje u lijanovicevom salonu ili u interexurebel je napisao/la:Zato je tuga na bišću polju zavladala!!!Cernica je napisao/la:Pored škutorije radost se osjeti u vitezu busovaci varešu žepcuhajmo ramski siraši i grudski gangaši upotpunite ovo vece
ne kontam
Ima mnogo razloga za to @white. U neku ruku, meni je drago što nismo prošli. Da me se ne bi pogrešno shvatilo, i da ispadne da slavim poraz protiv gradskog rivala kako mnogi vole reći, jedini razlog vidim u tome što naša očajna igra bi kad-tad došla na naplatu.
Bolje se prije otrijezniti, nego kasnije. Samo mi je žao što je to došlo u jednoj ovakvoj utakmici.
Bolje se prije otrijezniti, nego kasnije. Samo mi je žao što je to došlo u jednoj ovakvoj utakmici.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Manežrebel je napisao/la: Po barakama!!! Šta ću ti ja što ne kontaš, što vi gradska raja kažete manež zgamo![]()
Sto reci,ovo je od veleza bilo jako jako lose. Mozda i najlosije od kada igramo. Samo su vam tribine i travnjak bile losije od igre. Da me ne shvatite pogresno,nije provokacija ali je nasladjivanje sto je sasvim normalno s obzirom da se radi o rivalstvu. Da ste vi prosli bilo bi isto. U ostalom valja procitati temu na HSK i vidjeti sto se sve pisalo. P.s sretno vam drugi put protiv nekog drugog.......odoh se nalokat vcrs.
Ovo je brato rodočka šatrashaman7 je napisao/la:Manežrebel je napisao/la: Po barakama!!! Šta ću ti ja što ne kontaš, što vi gradska raja kažete manež zgamo![]()
![]()
. Bježi bola i ti i vlado raštanski veterinar, pelcujte klempu, uja
From father to son
Pelcovani ste vi danas, dosta vam je. Eto nas opet brzo tamo!!!!shaman7 je napisao/la:Manežrebel je napisao/la: Po barakama!!! Šta ću ti ja što ne kontaš, što vi gradska raja kažete manež zgamo![]()
![]()
Haj nam na rodočkoj šatri to napiširebel je napisao/la:Pelcovani ste vi danas, dosta vam je. Eto nas opet brzo tamo!!!!shaman7 je napisao/la:Manežrebel je napisao/la: Po barakama!!! Šta ću ti ja što ne kontaš, što vi gradska raja kažete manež zgamo![]()
![]()
From father to son
Ja ću ti cernička legendo pokušati ovo prevesti , prvu rečenicu . Vanižpelco ste vi nasžda 
shaman7 je napisao/la:Ja ću ti cernički pastuše pokušati ovo prevesti , prvu rečenicu . Vanižpelco ste vi nasžda
From father to son
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 14 gostiju.