Alegri je otresao Kloppa takticki ko slinu.

Forza Magica Juve!
Sve zacrtano ispunjeno, titula i osam najboljih u Europi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Hvala ! Sretno i vama u BL i da izborite LP opet !anelkabvb je napisao/la:Cestitke svim navijacima Juvea, zasluzena pobjeda u obe utakmice, prosla je takticki a i individualno puno bolja ekipa, nadam se da cemo se opet vidjet za 2-3 godine.... sretno u nastavku LP.... HEJA BVB
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sretan i ponosan.Gefufna je napisao/la:Imam osjecaj da cemo veceras uzivati i biti ponosni.
Andrej je napisao/la:Ajde jaChinaglia je napisao/la:evo, ovako: da l' neko rubentino pristaje na opkladu, mjesec dana nosanje avatara po želji, u slučaju prolaska/ispadanja rubentusa? jelte, ne moram govorit' koja je moja opklada
P.S. volio bih Advokata, al' ne znam ima l' muda?
Izgleda da imaš mučak, ali da imaš i neUm....Chinaglia je napisao/la:Andreju, imaš opkladu (Advokat ne smije), čujemo se poslije tekme
Andrej je napisao/la:Andrej je napisao/la:Ajde jaChinaglia je napisao/la:evo, ovako: da l' neko rubentino pristaje na opkladu, mjesec dana nosanje avatara po želji, u slučaju prolaska/ispadanja rubentusa? jelte, ne moram govorit' koja je moja opklada
Il mu zadaj Moratu...... ili TottijaAndrej je napisao/la:Andrej je napisao/la:Ajde jaChinaglia je napisao/la:evo, ovako: da l' neko rubentino pristaje na opkladu, mjesec dana nosanje avatara po želji, u slučaju prolaska/ispadanja rubentusa? jelte, ne moram govorit' koja je moja opklada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.