Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
DUVAJ GA BOJANA
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Rukometni Mats...legenda reala je napisao/la:e jbg Amare sad pretjeruješja sam rođen sa sportom u malom prstu to znaš i sam tako da to nije istina, drugo pogotovo nije istina
Nije više smiješno što te zayebavaju, pa šta ako si sa sela? i Tito je bio
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
[youtube][/youtube]

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- samo_lijevo
- Kontakt:
Opet mi napadate brata.DANTES je napisao/la:Rukometni Mats...legenda reala je napisao/la:e jbg Amare sad pretjeruješja sam rođen sa sportom u malom prstu to znaš i sam tako da to nije istina, drugo pogotovo nije istina
Nije više smiješno što te zayebavaju, pa šta ako si sa sela? i Tito je bio
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Kako vas nije stid vrijeđat goraždansku legendu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Hudi Ed ponovo izdominiran, kakvo šamaranje faktima
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Gle ovog konzervativca 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovi Laburisti su nekad imali barem ljude dostojne kvalitetne političke borbe, a sad im Ed karikatura vodi stranku, odličan da David Cameron sa njim ponovo obriše patosBosniacum Lilium je napisao/la:Gle ovog konzervativca
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zamisli tek Čeličnu šta bi im radila. Rasturila bi ih ko argentince '82DukeOfWellington je napisao/la:Ovi Laburisti su nekad imali barem ljude dostojne kvalitetne političke borbe, a sad im Ed karikatura vodi stranku, odličan da David Cameron sa njim ponovo obriše patosBosniacum Lilium je napisao/la:Gle ovog konzervativca
@ Bosniacum or @ Duke , o cemu je rasprava nemam zivaca ceo klip da gledam ?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
O tome koja je sljedeća zemlja kojoj će uništiti svaku šansu za napredak i blagostanje narednih 200 godina.Tribalian je napisao/la:@ Bosniacum or @ Duke , o cemu je rasprava nemam zivaca ceo klip da gledam ?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Aha, ja kontao da samo Bundestag raspravlja o takvim stvarima.Kawhi je napisao/la:O tome koja je sljedeća zemlja kojoj će uništiti svaku šansu za napredak i blagostanje narednih 200 godina.Tribalian je napisao/la:@ Bosniacum or @ Duke , o cemu je rasprava nemam zivaca ceo klip da gledam ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa kozervativci su inace bili podapinjaci ujedinjenju Njemacke
Opasni su to igraci, zato ih postujem iako mi nisu plaho dragi 
@Trib pratis li ove sukobe Novorossiye i Ukrajine. Sta mislis Radomir Pocuca i ostala raja se nadje zajedno na liniji sa elitnim cecenskim snagama predsjednika Cecenije, Kadyrova, koji su naravno na strani Putina

@Trib pratis li ove sukobe Novorossiye i Ukrajine. Sta mislis Radomir Pocuca i ostala raja se nadje zajedno na liniji sa elitnim cecenskim snagama predsjednika Cecenije, Kadyrova, koji su naravno na strani Putina
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 19 mar 2015, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Blagostanje nastupi gdje god Njemci ostanu 10+ godina. Pogledaj današnju Češku, Poljsku, ili Bosnu nakon 1878.Tribalian je napisao/la:Aha, ja kontao da samo Bundestag raspravlja o takvim stvarima.Kawhi je napisao/la:O tome koja je sljedeća zemlja kojoj će uništiti svaku šansu za napredak i blagostanje narednih 200 godina.Tribalian je napisao/la:@ Bosniacum or @ Duke , o cemu je rasprava nemam zivaca ceo klip da gledam ?
Jesi vidio što "neko" uvozi Francuze, Talijane i ostale u Frankfurt da destabilizuje naš Rajh?Bosniacum Lilium je napisao/la:Pa kozervativci su inace bili podapinjaci ujedinjenju NjemackeOpasni su to igraci, zato ih postujem iako mi nisu plaho dragi
- DukeOfWellington
- Kontakt:
S druge strane Kanada, Australija, Novi Zeland 
U Bosni su podigli neke zgrade i uveli tramvaj, broj nepismenih bio je skoro isti kao pod Turcima. Nema blagostanja u okupaciji @ Kawhi.Kawhi je napisao/la: Blagostanje nastupi gdje god Njemci ostanu 10+ godina. Pogledaj današnju Češku, Poljsku, ili Bosnu nakon 1878.
Naravno, to je istina, iako nisam Britanofil.DukeOfWellington je napisao/la:S druge strane Kanada, Australija, Novi Zeland
To mi želiš reći da je prvih 200 godina od dolaska Engleza tamo prošlo dobro? Druga je stvar što im je sad fino.DukeOfWellington je napisao/la:S druge strane Kanada, Australija, Novi Zeland
Broj nepismenih se je smanjio koliko se je mogao smanjiti za 30 godina. Uradili su nevjerovatno smanjenje štete nakon 400 godina onih divljaka.Tribalian je napisao/la:U Bosni su podigli neke zgrade i uveli tramvaj, broj nepismenih bio je skoro isti kao pod Turcima. Nema blagostanja u okupaciji @ Kawhi.Kawhi je napisao/la: Blagostanje nastupi gdje god Njemci ostanu 10+ godina. Pogledaj današnju Češku, Poljsku, ili Bosnu nakon 1878.![]()
Znaš da je meni važnije da mi bude dobro nego kako će se zvati država u kojoj živim. Ionako mi se ne sviđa ni trenutno ime države u kojoj živim.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Rasprava je o reformi NHS-a, povećanju broja zaposlenih i ekonomskom rastu gdje su se Torijevci pokazali kao vrhunski, rekao bih najbolji mandatni period za neku državu u zadnjih 30-ak godina.
Ljudi došli na golu ledinu naseljenu domorodcima zaostalim u sociološkom razvoju za nekoliko hiljada godina i od toga napravili raj na zemlji. Tebi je logično da se to desilo odma po dolasku?Kawhi je napisao/la: To mi želiš reći da je prvih 200 godina od dolaska Engleza tamo prošlo dobro? Druga je stvar što im je sad fino.
Oni su tu dosli zarad svojih interesa a ne da bi vama bilo bolje, napredak su uskladjivali sa potrebama svoje populacije na vasoj teritoriji. @ Kawhi prijatelju nemoj biti naivan i menjaj to na avataru.Kawhi je napisao/la: Broj nepismenih se je smanjio koliko se je mogao smanjiti za 30 godina. Uradili su nevjerovatno smanjenje štete nakon 400 godina onih divljaka.
Znaš da je meni važnije da mi bude dobro nego kako će se zvati država u kojoj živim. Ionako mi se ne sviđa ni trenutno ime države u kojoj živim.
http://www.4dportal.com/hr/aktivizam/40 ... alne-banke" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma kako god, Velika Britanija je pojam za USA koja ima najgoru vanjsku politiku od svih svjetskih sila
@Kawhi
vidio sam, ali sve je to tanko, alles ist in ordnung
A ovo je istina sto kaze Trib, ni ja to ne smatram nekim napretkom. A recimo evo mozemo vidjeti poslije 1992 koliko nam je valjala. Valjala nam je uvijek sto se mene tice i mislim da nemamo vecih prijatelja
Ukupne direktne strane investicije u BiH u periodu od januara do septembra 2014. godine iznosile su 554,5 miliona KM, odnosno 283,5 miliona eura. Od te sume investitori iz Rusije su uložili 186,3 miliona KM, a nakon toga slijede Velika Britanija sa 110,9 miliona, Austrija 49,4 i Luksemburg sa 43,6 miliona KM stranih investicija. A u toj ekipi je vazda negdje i Njemačka. Možda malo manje nego inače, ali recimo ima ih jer ipak su se ljudi opekli dosta na ove naše bolide.
Gdje bi tu bila USA ? Pitanje za ove njihove podanike ? Oni samo guraju neke svoje projekte kroz NVO i prodaju jaja pod bubrege, kao i uvijek, kao i svuda
@Kawhi
vidio sam, ali sve je to tanko, alles ist in ordnung
A ovo je istina sto kaze Trib, ni ja to ne smatram nekim napretkom. A recimo evo mozemo vidjeti poslije 1992 koliko nam je valjala. Valjala nam je uvijek sto se mene tice i mislim da nemamo vecih prijatelja
Ukupne direktne strane investicije u BiH u periodu od januara do septembra 2014. godine iznosile su 554,5 miliona KM, odnosno 283,5 miliona eura. Od te sume investitori iz Rusije su uložili 186,3 miliona KM, a nakon toga slijede Velika Britanija sa 110,9 miliona, Austrija 49,4 i Luksemburg sa 43,6 miliona KM stranih investicija. A u toj ekipi je vazda negdje i Njemačka. Možda malo manje nego inače, ali recimo ima ih jer ipak su se ljudi opekli dosta na ove naše bolide.
Gdje bi tu bila USA ? Pitanje za ove njihove podanike ? Oni samo guraju neke svoje projekte kroz NVO i prodaju jaja pod bubrege, kao i uvijek, kao i svuda