Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Nisam vam ja kriv, što se vas dvojica ne razumijete u sport 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zna li ko od vas španski? 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Samo udri legendo i zisko je tako.
Bada zna
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bada zna
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Consigliere
- Kontakt:
Jutros nisam mogao zakopcati farmerke koje su mi bile udobne prije 2-3 mjeseca kad sam ih zadnji put nosio...
Mislio sam da se ovo moze desiti samo drugima kuknjava
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Que necesitas?Narin je napisao/la:Zna li ko od vas španski?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Brate pojma nemam, otkinuo sam se sinoc nisam ni gledao.Bosniacum Lilium je napisao/la:@Tribalian
sta ovo na twitteru galame na Vucica zbog nekog gostovanja u nekoj emisji, mislim Upitnik
@ Consigliere
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
@legenda reala
Šta su ovo Švabe pronašle kod vas (neki objekat pod zemljom), postajete glavni u državi, sve se nešto vrti oko Goražda u zadnje vrijeme
Šta su ovo Švabe pronašle kod vas (neki objekat pod zemljom), postajete glavni u državi, sve se nešto vrti oko Goražda u zadnje vrijeme
DUVAJ GA BOJANA
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Rukometni Mats...legenda reala je napisao/la:e jbg Amare sad pretjeruješja sam rođen sa sportom u malom prstu to znaš i sam tako da to nije istina, drugo pogotovo nije istina
Nije više smiješno što te zayebavaju, pa šta ako si sa sela? i Tito je bio
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
[youtube][/youtube]

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- samo_lijevo
- Kontakt:
Opet mi napadate brata.DANTES je napisao/la:Rukometni Mats...legenda reala je napisao/la:e jbg Amare sad pretjeruješja sam rođen sa sportom u malom prstu to znaš i sam tako da to nije istina, drugo pogotovo nije istina
Nije više smiješno što te zayebavaju, pa šta ako si sa sela? i Tito je bio
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Kako vas nije stid vrijeđat goraždansku legendu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Hudi Ed ponovo izdominiran, kakvo šamaranje faktima
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Gle ovog konzervativca 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovi Laburisti su nekad imali barem ljude dostojne kvalitetne političke borbe, a sad im Ed karikatura vodi stranku, odličan da David Cameron sa njim ponovo obriše patosBosniacum Lilium je napisao/la:Gle ovog konzervativca
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zamisli tek Čeličnu šta bi im radila. Rasturila bi ih ko argentince '82DukeOfWellington je napisao/la:Ovi Laburisti su nekad imali barem ljude dostojne kvalitetne političke borbe, a sad im Ed karikatura vodi stranku, odličan da David Cameron sa njim ponovo obriše patosBosniacum Lilium je napisao/la:Gle ovog konzervativca
@ Bosniacum or @ Duke , o cemu je rasprava nemam zivaca ceo klip da gledam ?
O tome koja je sljedeća zemlja kojoj će uništiti svaku šansu za napredak i blagostanje narednih 200 godina.Tribalian je napisao/la:@ Bosniacum or @ Duke , o cemu je rasprava nemam zivaca ceo klip da gledam ?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Aha, ja kontao da samo Bundestag raspravlja o takvim stvarima.Kawhi je napisao/la:O tome koja je sljedeća zemlja kojoj će uništiti svaku šansu za napredak i blagostanje narednih 200 godina.Tribalian je napisao/la:@ Bosniacum or @ Duke , o cemu je rasprava nemam zivaca ceo klip da gledam ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa kozervativci su inace bili podapinjaci ujedinjenju Njemacke
Opasni su to igraci, zato ih postujem iako mi nisu plaho dragi 
@Trib pratis li ove sukobe Novorossiye i Ukrajine. Sta mislis Radomir Pocuca i ostala raja se nadje zajedno na liniji sa elitnim cecenskim snagama predsjednika Cecenije, Kadyrova, koji su naravno na strani Putina

@Trib pratis li ove sukobe Novorossiye i Ukrajine. Sta mislis Radomir Pocuca i ostala raja se nadje zajedno na liniji sa elitnim cecenskim snagama predsjednika Cecenije, Kadyrova, koji su naravno na strani Putina
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 19 mar 2015, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 8 gostiju.