Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

chi3llo
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la chi3llo » 18 mar 2015, 23:45

Chinaglia je napisao/la:ovu uvredu Andreju nikad neću oprostit', pa ovo mi ni dušman ne bi napravio :cry:
Sta bi da je mene poslusao i rokn'o tottija? :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 18 mar 2015, 23:46

:lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2015, 23:47

chi3llo je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ovu uvredu Andreju nikad neću oprostit', pa ovo mi ni dušman ne bi napravio :cry:
lakše bi mi palo, tad bih mog'o pljunut' avatar, ovog panja ne mogu ni da gledam :cry:

moram stavit' izolir traku, nema druge

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 mar 2015, 23:50

Chini kakav si :lol:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 18 mar 2015, 23:51

chi3llo je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2015, 23:51

Burberry46 je napisao/la:Chini kakav si :lol:
bio sam i bolje druže ..

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 mar 2015, 00:02

Chini gospodine! Znao sam da ćeš ispoštovati :mrgreen:

Andrej :salut: :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 19 mar 2015, 00:12

MaGiCa je napisao/la:
samadhi je napisao/la:Vidi sto se raspricao navijac jedinog kluba na svijetu gdje je igrac veci od kluba.
Za razliku od tebe koji pishesh po forumu red gluposti-red trolla-red prozivki, ja neshto i doprinesem raspravama.
Samo, ti kao klasichan patkometar to ne vidish.

Pokusavas ostaviti dojam intelEgentnog i pomalo humoristicnog forumasa, al te **** to pisanje sh ch zh, valjda bi trebo do ovog vakta znati kako se piSHe ispravno.
Za razliku od tebe, koji pokushavash ostaviti dojam pomalo retardiranog forumasha i gle chuda - u svakom postu ti to polazi za rukom. :clap:

Ova nebuloza te ekspresno udaljava iz svake daljne raspravlje, znalac, al' nesto sam merhametli veceras, pa mi se da replicirati na ovakve djetinjaste izdrkotine.
Pokazhi mi 1 tvoj smisleni post. Chisto da vidim kako odrasli ljudi manifestuju svoje znanje.
Jeste da trazhim nemoguce, al'kad si vec merhametli... :kafa:

Iako Lazio ima 10 vise sezona u Serie B (a to je, inace, najbitnija stvar u svemu ovome :roll: ), opet ima dvije evropske titule a Roma velikih zero, inace brojka koja dolikuje velikanu kao sto je magica Roma. Iako sa 10 minus sezona, Lazio ima samo scudetto manje od velikana Rome. Impresivno, zaista. Mislim na Romu. Mislio bi covjek da frajer usporedjuje Lazio i Juve ili Milanske klubove a ne jednu Romu.
Prvo: ne postoji najbitnije, vec najvazhnije. To ti kao uchen chovek valjda znash, ne :?:
Drugo: Roma je istorijski veci konkurent klubovima sa Severa, nego shto je to ijedan drugi talijanski klub. Toliko.
Trece: Roma nije velikan, ali su je u pokushaju da to bude sasekla 3 od top10 klubova Evrope svih vremena, u vidu Juventusa, Milana i Intera. Lazio nije velikan isto, a njega su sekle upravo ta Roma, pa onda razni Torini, Fiorentine, Parme, Napoliji, Bologne i josh ko sve ne...

A najjace je ovo oko trenera i igraca. Na koga tacno mislis, Andreazollija, Conti, Del Neri, Völlera? Pocinjes biti smijesan.
Mislim na Capella, Liedholma, Boškova, Herreru i sl., te na Tottija, Ancelottija, Montellu, Batistutu, Falcao-a...
Sigurno su veca imena od Piolija, Rossija, Reje, kao i Candreve, Fiorija i Castromana. :kafa:

BTW, chestitke Juventusu na prolasku dalje i na odbrani chasti italijanskog fudbala u LS. :bow: :bow: :bow:
Vidi ti nama AntiSevernjaka bre, kad ga neko otrese ko slinu i stane mu na crtu, krecu omlozavanja i vrijedjanja. KlasiCHni primjer internetskog trola i pametnjakoviCHa, virtuelni svijet vas je pun ko govana u septickoj. Pogledaj dilbera, on stavlja magica Romu u sami krem de la krem talijanskog loptanja, rame uz rame sa Juventusom, Interom i Milanom a Lazio sa Torinom, Bolognom pa cak i Parmom. Zaboravi ti, u svom tom zanosu i zaletu, spomenuti i Pro Vercelli. I ovakav insan prodaje pricu po ovome forumu da zna o cemu prica? :facepalm:

I dakle, kakav je zakljucak vecerasnje price? Najvaznije je nanijetiti da budes drugi, treci, peti, sedmi, hebo titule. Vaznije je biti jednu sezonu u Serie B a ostale sezone igrati marginalnu ulogu nego uzeti neki trofej, i to jos evropski, ehej! :clap: :facepalm:

Kad vec bacas imena mogao si spomenuti i Albertinija, Vierija, Verona, Simeonea, Nestu, Stama, Karl Heinz Riedlea, Mancinija, Silvija Piolija, Salasa, Laudrupa, Gascoignea, Signorija, Nedveda, Jugovica, Mihajlovica, Crespa, Klosea, Boksica, Peruzzija, Poborskog pa Erikssona, Fascettija, Dinu Zoffa, Zaccheronija. :kafa:

Mislim, red bi bio, sloZHiCHeSh se?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 mar 2015, 00:20

samadhi je napisao/la:

Nego, Chinaglia, dobar onaj tekst od Mozzarta, samo uzdigose Lotita ko Majku Terezu a i zapelo mi je za oko jedna greska, naime, Reja nikad nije osvojio kup sa Laziom, Petkovic jest.
Imaju nekog Laziala u redakciji, garant. :) Nerealno je da ovdasnji portali tek onako pisu vrhunske textove bez dobre navijacke podloge. Ovaj od pre neki dan je vec ,otprilike, peti text koji citam o Laziu ili Rimljanima uopste.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2015, 00:23

ne čitam taj portal uopšte, osim kad vidim da neko negdje objavi text vezan za Lazio, pa otvorim i pročitam, al' znam da je navijač Lazija iz Srbije pisao kako su dosta puta pisali negativno o Laziju, pa im je on pisao u komentarima, te im slao mailove, te da on misli da je ipak neki navijač riomme u redakciji, pa sad

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 19 mar 2015, 00:25

Allegriju dati dozivotni ugovor.

Kako lik izdominira Dortmund u obje tekme pa to nije humano :tokralju:

Sutra jos da aBd prodju tri ekipe iz Italije pa da bude prava festa :mrgreen

Chini zayeba te Morata postenski :urnebes:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 mar 2015, 00:28

Chinaglia je napisao/la:ne čitam taj portal uopšte, osim kad vidim da neko negdje objavi text vezan za Lazio, pa otvorim i pročitam, al' znam da je navijač Lazija iz Srbije pisao kako su dosta puta pisali negativno o Laziju, pa im je on pisao u komentarima, te im slao mailove, te da on misli da je ipak neki navijač riomme u redakciji, pa sad
U njihovoj redakciji znam samo za jednog proverenog navijaca Liverpoola , ovo sve ostalo pisem pod pretpostavkom.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 mar 2015, 00:32

SiamoNoi je napisao/la:Izgleda da ce svi osim prvaka igrati iducu fazu.
Šta ima prijatelju :mrgreen:

Nego nije ovo Allegri loše odradio, fina taktička promjena u ovom dvomeču u odnosu na 90% utakmica u Seriji A. Nisam čak navikao ni na ove kontra napade. Gluho i ćoravo bilo kako smo ih "odrađivali" do prije samo par mjeseci. Napredak je vidan u tom segmentu igre.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 19 mar 2015, 00:40

Tribalian je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ne čitam taj portal uopšte, osim kad vidim da neko negdje objavi text vezan za Lazio, pa otvorim i pročitam, al' znam da je navijač Lazija iz Srbije pisao kako su dosta puta pisali negativno o Laziju, pa im je on pisao u komentarima, te im slao mailove, te da on misli da je ipak neki navijač riomme u redakciji, pa sad
U njihovoj redakciji znam samo za jednog proverenog navijaca Liverpoola , ovo sve ostalo pisem pod pretpostavkom.
U redakciji Mozzarta je i jedan navijac Rome i on najcesce i pise ove tekstove o Italijanskoj Ligi.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 19 mar 2015, 00:47

Ovakav Dortmund nije pravi pokazatelj stvarne snage Juventusa,odnosno i dalje je teško ocjeniti koji je krajnji domet ove ekipe.Međutim,uvijek je lijepo gledati švabe na koljenima.

Čestitke svim pravim Juventinima,i naravno priželjkujem i nadam se da će u narednom krugu dobiti Monaco ili Porto.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 mar 2015, 00:52

Manuel je napisao/la:
U redakciji Mozzarta je i jedan navijac Rome i on najcesce i pise ove tekstove o Italijanskoj Ligi.
Znaci svuda vas ima ? :mrgreen:

P.S.

Evo jos jedan text izbacili danas u vezi Calcia. :mrgreen:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 19 mar 2015, 00:56

Tribalian je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
Znaci svuda vas ima ? :mrgreen:

P.S.

Evo jos jedan text izbacili danas u vezi Calcia. :mrgreen:
Nema gdje nas nema :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 mar 2015, 08:41

samadhi je napisao/la: Vidi ti nama AntiSevernjaka bre, kad ga neko otrese ko slinu i stane mu na crtu, krecu omlozavanja i vrijedjanja. KlasiCHni primjer internetskog trola i pametnjakoviCHa, virtuelni svijet vas je pun ko govana u septickoj. Pogledaj dilbera, on stavlja magica Romu u sami krem de la krem talijanskog loptanja, rame uz rame sa Juventusom, Interom i Milanom a Lazio sa Torinom, Bolognom pa cak i Parmom. Zaboravi ti, u svom tom zanosu i zaletu, spomenuti i Pro Vercelli. I ovakav insan prodaje pricu po ovome forumu da zna o cemu prica? :facepalm:

I dakle, kakav je zakljucak vecerasnje price? Najvaznije je nanijetiti da budes drugi, treci, peti, sedmi, hebo titule. Vaznije je biti jednu sezonu u Serie B a ostale sezone igrati marginalnu ulogu nego uzeti neki trofej, i to jos evropski, ehej! :clap: :facepalm:

Kad vec bacas imena mogao si spomenuti i Albertinija, Vierija, Verona, Simeonea, Nestu, Stama, Karl Heinz Riedlea, Mancinija, Silvija Piolija, Salasa, Laudrupa, Gascoignea, Signorija, Nedveda, Jugovica, Mihajlovica, Crespa, Klosea, Boksica, Peruzzija, Poborskog pa Erikssona, Fascettija, Dinu Zoffa, Zaccheronija. :kafa:

Mislim, red bi bio, sloZHiCHeSh se?

Impresioniran sam, priznajem. Samo, josh uvek ne znam da li sam vishe pod dojmom tvoje lucidnosti, bezobraznosti ili idiotluka. :wtf: :oops:

To "bre" bi trebalo da je neka uvreda, je l' tako :?:

Vidim smeta ti moja ortografija, a ne smeta ti prozivka da nisi napisao 1 jedini post za sve ove godine na forumu, koji neshto vredi. Celokupno tvoje bivstvovanje ovde se svodi na klasichnu patkometriju i riomma, merda, smetljari prichu. Zaista sam zadivljen i opchinjen jednim takvim umom. :clap:

Mogao sam spomenuti koga sam hteo, a hteo sam da pomenem tu klasu, jer je to bio odgovor na tvoje intelektualne masturbacije. Najveci broj tih vrhunskih igracha i trenera u Laziju su bili samo u 90ima, uz izuzetak one generacije sa sredine 70ih. Roma je imala mnogo vishe vrhunskih igracha i oni nisu bili u klubu u samo jednom periodu. To je bila poenta mog prethodnog posta, nakon kog si ti bio taj koji ubacuje u prichu mediokritete.

Glede toga da je Roma vishe decenija bila blizu velikih je chinjenica. To nije nikakva sramota, vec je vrhunski rezultat. Ne broje se samo titule, pogotovo ne tamo gde je konkurencija takva da se preko nje ne mozhe.
Ali, kapiram da za agendu to ne pashe.

Ali, da neko napishe bljuvotinu - potrebno je samo da bude bezobrazan, za konstruktivni odgovor je potrebno i neshto znanja. Ti toga nemash i zato cesh na ignore.

:wave:

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 19 mar 2015, 08:45

:kafa:

Inače?

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 mar 2015, 11:17

Juventus nije igrački top4 klub , ali je top8 sigurno. Sad priče kako prolazak Dortmunda nije prava snaga Juventusa su gluposti (jer to nije bio prolaz nego čišćenje, još na domaćem terenu gdje Dortmund ni ove sezone nije izgubio). Većina na ovom forumu je pisala kako će BvB lagano odraditi Juventus i ismijavali se, a Juventus njih odradi sa pola muke, a isti u mišijim rupama kao i mnogo puta do sad.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.