gerdmuller je napisao/la: Nema Dortmund kvalitetu da izbaci Juvea.
Champions League 2014/15
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: Champions League 2014/15
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Nek bude Madrid-PSG a ostalo sve može
- gerdmuller
- Kontakt:
gerdmuller je napisao/la: Budimo realni,Juventus je prvu utakmicu trebao dobit s hendikepom.Sjeti se samo sansi Teveza i Pereyre.Dortmund je u padu,nije slucajnost imat 11.poraza u Bundesligi i cijelu sezonu biti u donjem dijelu tablice.Juve to prolazi puno lakse od ocekivanog.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- MisterGuardiola
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa nas UEFA gura ove sezona, samo lagane protivnike, vas nema ko gurati, s toga vama daju najjače.let3 je napisao/la:ma jašta sinko![]()
uvali nama najteže (nek se levati kolju između sebe), a sebi najlakše (logicno, što bi reko Chombe)....pa baš fino i skromno
- harisbokii
- Kontakt:
Barcelona-monaco
Psg-juventus
Atletico-Bayern
Real-porto
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Psg-juventus
Atletico-Bayern
Real-porto
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sramotna partija BvB-a bezidejno,bezopasno tokom cijelog meča a glavni krivac je Klopp koji nije pripremio ekipu za najvažniju utakmicu sezone.Odbrana opet komična pored koje je panj Morata izgledao kao Van Basten.
Barca rutinski odradila posao, prvak Engleske izgledao komično u ovom dvomeču.
Monaco - Real
Atletico - Barcelona
Bayern - Juventus
PSG - Porto
Barca rutinski odradila posao, prvak Engleske izgledao komično u ovom dvomeču.
Monaco - Real
Atletico - Barcelona
Bayern - Juventus
PSG - Porto
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Juve ide do kraja 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Real ili Barca - Bayern 
Madrid-PSG/Barca
Bayern-Atletico
Juve-Barca/PSG
Porto-Monaco
Bayern-Atletico
Juve-Barca/PSG
Porto-Monaco
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- bavaracmujo
- Kontakt:
Haj da i ja bacim jedan prognozersi bayern-psg barsa-juve real-monako atletiko-porto
Bayern Vs juventus ,ali mislim da ce bayern izvuci psg ili patetiko
Barcelona Vs Porto
Real Vs Monaco
Psg VS patetiko madrid
Barcelona Vs Porto
Real Vs Monaco
Psg VS patetiko madrid
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Barca - Monaco
PSG - Real
Porto - Juventus
Bayern - Atletico
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Bayern-Porto
Monaco-Juve
Madrid-Atletico
PSG-Barca
Monaco-Juve
Madrid-Atletico
PSG-Barca
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imal ovdje onaj koeficijent kao sto je bio u osminifinala da imas vecu sansu da izvuces neku ekipu odnosu na onu drugu??
Mislim da ce biti lose ovo za kartone, neki jaki igraci imaju kartone a neki ce dobiti nakon prve utakmice pa ekipe nece biti citave i nece moci pokazati sve sto imaju
Mislim da ce biti lose ovo za kartone, neki jaki igraci imaju kartone a neki ce dobiti nakon prve utakmice pa ekipe nece biti citave i nece moci pokazati sve sto imaju
Daj odmah Barsa/Real - Bayern. Da odmah znam na cemu smo. Ko bi se meljao sa ostalim. Moze Real odmah, dok su u banani, jer kasnije ako se dignu bice gadni.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
bice zanimljivo sutra, nadam se samo da se nece ponoviti scenario od proslih sezona kad je na izvlacenjima bilo cesto ono da se neki parovi ponavljaju, tako recimo ne bi bilo lijepo da igraju ponovo bayern-real, barca - pariz ili barca atletico, ne bi bilo zanimljivo odmah sad da gledamo el clasico, a opet ne bi bilo dobro da bude izvucen par recimo porto - monaco pa da polufinale jedno bude manje zanimljivo
po meni najidealnija kombinacija sto se tice zanimljivosti bila bi barca-juve, bayern-atletico madrid, real-monaco i psg-porto, to bilo lijepo vidjeti
sto se tice barce, kao jedinog konkurenta za titulu vidim bayern, sve ostalo je osjetno slabije, odnos snaga s realom cemo vidjeti u nedjelju u clasicu, mada je i sad jasno da je real radikalno pao i da je osjetno slabiji nego prosle godine, moze biti da anceloti stari lisac uspije podici ekipu, al po svemu sudeci bice to jako tesko, zasiceno nekako djeluju a to je najveci problem za jednu ekipu
atletico madrid po meni ponovo moze do finala, vrlo zilava ekipa koja se moze nositi sa svakim, a takodje, do finala po meni moze i psg koji ima jaku ekipu, dobro izbalansiranu, samo da izbjegnu barcu ili bayerna, a isto vazi i za juve
no opet kazem, samo jedna ekipa ima messija, nevjerovatnu prevagu, i barca i svi drugi imaju velike kvalitete i poneku manu, al samo barca ima messija, nije to doduse ona hegemonija od prije nekoliko sezona, ali ovako kad se sve sagleda ipak prvi favorit, ne apsolutni, ali ipak prvi favorit, neki kazu daj eto bayern, koji ima adute, ali u medjusobnom duelu barca je favorit jer bi nam odgovarao bayernov stili igre, oni igraju nesto sto smo mi davno doktorirali
po meni najidealnija kombinacija sto se tice zanimljivosti bila bi barca-juve, bayern-atletico madrid, real-monaco i psg-porto, to bilo lijepo vidjeti
sto se tice barce, kao jedinog konkurenta za titulu vidim bayern, sve ostalo je osjetno slabije, odnos snaga s realom cemo vidjeti u nedjelju u clasicu, mada je i sad jasno da je real radikalno pao i da je osjetno slabiji nego prosle godine, moze biti da anceloti stari lisac uspije podici ekipu, al po svemu sudeci bice to jako tesko, zasiceno nekako djeluju a to je najveci problem za jednu ekipu
atletico madrid po meni ponovo moze do finala, vrlo zilava ekipa koja se moze nositi sa svakim, a takodje, do finala po meni moze i psg koji ima jaku ekipu, dobro izbalansiranu, samo da izbjegnu barcu ili bayerna, a isto vazi i za juve
no opet kazem, samo jedna ekipa ima messija, nevjerovatnu prevagu, i barca i svi drugi imaju velike kvalitete i poneku manu, al samo barca ima messija, nije to doduse ona hegemonija od prije nekoliko sezona, ali ovako kad se sve sagleda ipak prvi favorit, ne apsolutni, ali ipak prvi favorit, neki kazu daj eto bayern, koji ima adute, ali u medjusobnom duelu barca je favorit jer bi nam odgovarao bayernov stili igre, oni igraju nesto sto smo mi davno doktorirali
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma kakvi Barca, jeste jaki ali vam nazad škripi nenormalno, pa vama svaka ekipa koja vas napadne može dati gol. Ni sredina terena nije na nivou one Barce od prije par godina, jedino je napad jači nego što je bio al' sve skupa mislim da je ova Barca dosta slabija i ranjivija ekipa od one Barce od prije par godina
Real ako se vrati u formu njih vidim kao prve favorite, onda dolazi Bayern pa tek onda Barca. Bayern bi mi bio prvi favorit da ih ne trenira Guardiola odnosno da ne gaje stil kakav gaje. Da igraju kao što su igrali pod Juppom prošetali bi se hladno Ligom Prvaka, kao što su i one godine.
Real ako se vrati u formu njih vidim kao prve favorite, onda dolazi Bayern pa tek onda Barca. Bayern bi mi bio prvi favorit da ih ne trenira Guardiola odnosno da ne gaje stil kakav gaje. Da igraju kao što su igrali pod Juppom prošetali bi se hladno Ligom Prvaka, kao što su i one godine.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Ma kakvi Barca, jeste jaki ali vam nazad škripi nenormalno, pa vama svaka ekipa koja vas napadne može dati gol. Ni sredina terena nije na nivou one Barce od prije par godina, jedino je napad jači nego što je bio al' sve skupa mislim da je ova Barca dosta slabija i ranjivija ekipa od one Barce od prije par godina![]()
stoji to da smo slabiji nego prije par godina, nije to to, ali tada smo bili apsolutni favoriti, i konkurenciaj je tad bila jaca, tad je izbacivanje barce bila senzacija kad su se morali igrati mrtvi bunkeri, uzoravati igralista i opet moliti boga da se ima srece iz dvije tri prilike dati dva tri gola i da barca promasuje, da precke stative budu saveznici i sve to, prije je bila jaca i konkurencija jer tu je bio super jaki united, real, celzi, talijani su bili jaci itd, sad su stvati drugacije
generalno , sad je dosta sve izjednacenije, samo sto mi imamo messija boljeg nego ikada i ostatak ekipe koji je hajmo reci solidan, i kad sve sabere i oduzme moglo bi se reci da smo neka vrsta favorita, ali ni blizu onog favorit kakvi smo bili u vrijeme pepa kad protivnici nisu mogli centar preci kako treba
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.