FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

amorovski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la amorovski » 18 mar 2015, 21:24

katakomba je napisao/la:
amorovski je napisao/la:Ispadali ste i od nas. Jos ste kuci izgubili zadnji derbi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bože moj, šta je tu je.. Nije kod nas situacija kao kod vas :) Samo sabura, aj probajte Veležu bod makar uzet :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
Uzet cemo vama tri kad se opet sretnemo aBd.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 mar 2015, 22:17

Gojkara je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Cujem da ste dobili strahovito pojacanje,a uskoro i jos jedno???
Provociraš :problem:, admine, de boga ti podaj malenom padobrancu jednu bananicu.
De Boga ti,ti sebi PODAJ povratnu kartu kad krenes za Sarajevo

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 18 mar 2015, 23:07

Rikardo je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Opet politika. Borac mora u Evropu kroz Kup.Po plasmanu ,Sarajevo ,Široki i Zrinjski. Sad Borac može komotno napraviti Ligu neregularnom. Ko ima člana IO F/N S BiH može mu se. Vama Pitari ovo teško pada ali vidi se brate s Marsa.
To mozes macku od rep okaciti, u evropu ce ici oni koji zasluze.
Da, opet je liga regularna od kako vas je kupio Tan. Prije toga sve je bilo namjesteno i mi necemo pratiti ligu. Sta se to znacajnije promijenilo za godinu dana ? :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2015, 23:13

delko je napisao/la:solidna utakmica, bilo je sansi na obe strane. Sarajevo ocekivano bolje (ali i jurili su rezultat) no za nas bitno da smo mi prosli :D
Cestitam na prolazu, nijanse su odlucivale. Ko je nama kriv sto smo previse rotirali pocetni sastav u prvom mecu, poceli bez onih koji su nam donijeli slavlje u Gradaccu. Sretno u nastavku. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 mar 2015, 23:15

Rikardo je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Opet politika. Borac mora u Evropu kroz Kup.Po plasmanu ,Sarajevo ,Široki i Zrinjski. Sad Borac može komotno napraviti Ligu neregularnom. Ko ima člana IO F/N S BiH može mu se. Vama Pitari ovo teško pada ali vidi se brate s Marsa.
Borac moze i osvojti ligu al nece dobiti licencu , i ostavite se vise tih teorija i pocnite traziti razloge u vama ssamim za lose rezultate.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 19 mar 2015, 01:04

Za nadati se da je ovaj tromeč sa Borcem otvorio navijačima Sarajevo, ova ekipa nema dva podjednako kvalitetna tima, već maskimalno 13 ili 14 igrača. Čelnici su vam još jednom prodali šuplju priču, a vi ste nasjeli, barem većina vas.

Ispadanje iz Kupa je veliki udarac za ambicije kluba ma koliko to neki osporavali jer se na početku nastavka sezone bilo ubjeđeno u osvajanje Duple krune.

Sarajevo je još uvijek u igri za titulu, međutim pitanje je da li je možete osvojiti jer na Koševu igrate užasno, a upravo odlučujuće utakmice igrate kući.

Normalno da mi je drago što ste ispali jer je većina pobjedu u Gradačcu protiv slabašne zvijezde predstavila kao mitsku.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 19 mar 2015, 01:51

Zao mi je komsije sto ste od Banjalucana ispali. Svakako bih volio da ste eventualno ispali od Olimpica ili nekog da se razumijemo. Bice bolje. Nije vam lako, pritisak je tu. Medijski pritisak koji ste sami napravili. Zivjeli :bih:
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 mar 2015, 01:53

Ma od koga god,poenta je da smo ispali..isto ti dodje na kraju,hvala a tebi sve najbolje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

staff

Post Postao/la staff » 19 mar 2015, 08:05

Bgm po caršiji se uveliko prica da je utakmica protiv veleza završena, pošto velezu i onako netreba nizasta nebi me cudilo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 19 mar 2015, 08:12

staff je napisao/la:Bgm po caršiji se uveliko prica da je utakmica protiv veleza završena, pošto velezu i onako netreba nizasta nebi me cudilo.
Opet se traži alibi za eventualnu pobjedu...
Kako vam ne dosadi.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 mar 2015, 08:14

hilmo je napisao/la:
staff je napisao/la:Bgm po caršiji se uveliko prica da je utakmica protiv veleza završena, pošto velezu i onako netreba nizasta nebi me cudilo.
Kako vam ne dosadi.

Ma pusti djecu Hilmo,nek se puste mašti. :idea:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 19 mar 2015, 08:57

hilmo je napisao/la:
Kako vam ne dosadi.
Eh ovako je bila i za nas konstantno.Uvijek je bila prica na par dana prije kako se prica da je prodata tekma.Kad bi je dobili, onda je bilo eto vidite da su bili kupljeni bodovi.A u slucajevima kad bi izgubili onda se govorilo kako ekipe nisu htjeli da prodaju bodove.Sjetimo se prosle godine i naseg gostovanja u Vrapcicima, kako su mnogi govorili kako je Amar bio na treningu, u svlacionici i slicnih prica.Takvih prica ce uvijek biti i morati znati da se s time nosite.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 mar 2015, 09:10

@schwarz
Svjestan sam toga i to mi se nikad nije sviđalo, zato je ova rečenica "Kako vam ne dosadi?"
Kolega @vojvoda je na drugoj temi to fantastično objasnio u dvije rečenice.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 19 mar 2015, 09:21

Dolazim u miru.Moram se ovrnuti na sva desavanja u i oko vaseg kluba.
Previse je mahalskih prica koje vecinom izlaze iz kluba kako od uprave tako i od igraca.Razvucena je pamet navijacima.Jucer se pojavila glasina da je sve zavrseno i napravljen dil sa Borcem.Pola grada se kladilo na prolaz FKS.Te glasine su dolazile i od samih igraca koji su ubjedjivali svoje prijatelje.Da se proslo ,velike zasluge bi imao covjek koji je glavna faca u svim tim pricama a igraca nigdje.Ovako sva odgovornost je pala na trenera i igrace.Ocito je da su i igraci bili zbunjeni i sama priprema utakmice losa.Neko se zelio istaci a napravio haos.Za prvu utakmicu u Sarajevu i sudjenje jeli kriv Kodro za ono kriminalno sudjenje?Vjesto se prebacuje odgovornost kao loptica u tenisu.O snazi tima FKS svima je poznata cinjenica ali zelja pojedinaca da se javno ponize protivnici u javnosti i stvori slika superiornosti u svim segmentima izaziva mrznju i otpor kod svih koji vole fudbal u BIH.Imate dobar tim i sigurno cete biti prvi i pamet u glavu a ocito je da se stvari ponavljaju a greske ne ispravljaju.Poklopljena utakmica u Mostaru...itd,itd,itd,

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 mar 2015, 09:44

Moze se ovde kalkulisati i pricati mahalske do sutra,ali ova uprava na celu sa Kusturicom i Dinom zna svoj posao,i imaju punu podrsku navijaca Sarajeva,taman kad bi ispali iz lige.Prema tome dzaba se trudite,ovo Sarajevo na celu sa Tanom,samo može vise i vise napredovati. ;)
I da vas malo razocaram za par dana pocinje gradnja, jednog od najljepših kampova u regiji. :D

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 19 mar 2015, 09:52

amypitar je napisao/la:Moze se ovde kalkulisati i pricati mahalske do sutra,ali ova uprava na celu sa Kusturicom i Dinom zna svoj posao,i imaju punu podrsku navijaca Sarajeva,taman kad bi ispali iz lige.Prema tome dzaba se trudite,ovo Sarajevo na celu sa Tanom,samo može vise i vise napredovati. ;)
I da vas malo razocaram za par dana pocinje gradnja, jednog od najljepših kampova u regiji. :D
Pogresno shvatas i pogresna imena pominjes.Rekao sam svoje vidjenje a nimalo me ne dira vas uspjeh ili neuspjeh.
Sretno vam.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 mar 2015, 12:38

Gdje mi je drug @obiteljskicovjek ?
U Subotu ces abd,biti rahat od guzve u Vrapcicima,barem sto se nas tice,jedino ako hz navale.Tako da mozes u miru koje pice popiti a vidim barem juce i janje se okrece,pa eto malo aksamluka :lol: pred tekmu.Najavljuju lijepo vrijeme tako da imate bas sve uslove za dobar provod u Mostaru.Lijep provod vam zelim,mislio sam i ja dole biti ,ali nakon naseg blamiranja od juce necu sigurno.Jos samo da uputim pozdrav ekipi hz sa Ilidze koji su juce bili dole i davali nam podrsku :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 19 mar 2015, 16:32

amypitar je napisao/la:Moze se ovde kalkulisati i pricati mahalske do sutra,ali ova uprava na celu sa Kusturicom i Dinom zna svoj posao,i imaju punu podrsku navijaca Sarajeva,taman kad bi ispali iz lige.Prema tome dzaba se trudite,ovo Sarajevo na celu sa Tanom,samo može vise i vise napredovati. ;)
da ti tvoj husko kaze tako su isto mislili navijaci cardiffa, bili u dugovima, dosla zlatna koka itd. na kraju da ti tvoj husko kaze gdje taj cardif. tako i vi isto idete..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 mar 2015, 17:28

normalaba je napisao/la:Zao mi je komsije sto ste od Banjalucana ispali. Svakako bih volio da ste eventualno ispali od Olimpica ili nekog da se razumijemo. Bice bolje. Nije vam lako, pritisak je tu. Medijski pritisak koji ste sami napravili. Zivjeli :bih:
A jesmo li nešto slagali u vezi sponzora?E pa i sad bale mnogi jesmo li mi napravili halabuku ili je to realnost šta misliš da sutra etihad dođe i potpiše sa Olimpicom ugovor i oni sebi napravili medvjeđu uslugu to hočeš da nam kažeš ili je medvjeđa usluga nemamo za kopački ili za viršli preispitaj se malo pa vidi jesmo li sami napravili medijsku pompu ili je to magnet za novinare!? Ne potpisuje se svaki dan sa TA i ne dolazi amiđa svaki dan i svakom,i zar nije atrakcija ovo što je uradila uprava Sarajeva na čelu sa Dinom,Kusturicom,BP itd.... Rezultati trenutno ne prate uspjehe uprave te trening kamp te se priča o stadionu pa eto i sa Misketom smo ako ništa pregovarali zamisli svoj tim u takvim uslovima. To je daleko iznad sivila ovog BH nogometa i normalno da če se o tome pisati .:salut:
Sarajevo ljubavi moja!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 19 mar 2015, 17:32

lupus je napisao/la:Dolazim u miru.Moram se ovrnuti na sva desavanja u i oko vaseg kluba.
Previse je mahalskih prica koje vecinom izlaze iz kluba kako od uprave tako i od igraca.Razvucena je pamet navijacima.Jucer se pojavila glasina da je sve zavrseno i napravljen dil sa Borcem.Pola grada se kladilo na prolaz FKS.Te glasine su dolazile i od samih igraca koji su ubjedjivali svoje prijatelje.Da se proslo ,velike zasluge bi imao covjek koji je glavna faca u svim tim pricama a igraca nigdje.Ovako sva odgovornost je pala na trenera i igrace.Ocito je da su i igraci bili zbunjeni i sama priprema utakmice losa.Neko se zelio istaci a napravio haos.Za prvu utakmicu u Sarajevu i sudjenje jeli kriv Kodro za ono kriminalno sudjenje?Vjesto se prebacuje odgovornost kao loptica u tenisu.O snazi tima FKS svima je poznata cinjenica ali zelja pojedinaca da se javno ponize protivnici u javnosti i stvori slika superiornosti u svim segmentima izaziva mrznju i otpor kod svih koji vole fudbal u BIH.Imate dobar tim i sigurno cete biti prvi i pamet u glavu a ocito je da se stvari ponavljaju a greske ne ispravljaju.Poklopljena utakmica u Mostaru...itd,itd,itd,
:lol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.