Pogba je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Što se tiče budućih protivnika, ne bih volio samo Atletico pa da opet muku mučimo sa njima, ovo ostalo apsolutno sve može. Monaco naravno najpoželjniji.
Cilj za sezonu je ostvaren pa se moze mirnije razmisljati u klubu.
Ja ne bih Bayern naravno, Barcu jer imaju ofanzivu kakvu ne mozemo braniti. Atletico je sugav i iako imamo tu realne sanse trebalo bi i njih izbjeci. Real je Real, ali bi imali sta reci, pogotovo u ovom trenutku njihove igre.
Naravno, moramo imati zdrav tim. Valjda Pogbi nije nista. Loza je bila samo, valjda.
Prvenstveno mislim da je njima napokon ovakva predstava dala ogromna krila koja će im dopustiti da svi igraju sa ogromnim samopouzdanjem i na visokom nivou. Sa ovakvom odbranom i ovakvim veznim redom i ovakvim Tevezom i transformacijom možemo igrati sa svakim.
Bayern i Real su mi nekako oni koje najviše želim izbjeći, čisto zbog individualnog kvaliteta, ali ne bi ni oni bili bauk. Atletico ne želim jer me smorilo ono u grupi, mogu se izbaciti, ali bi to bilo nesnosno.
Barcelona ima odličan napad, ali Enrique je ubleha i imamo bolji vezni red, a odbrana im je propusna kao Dortmundu. Max ih je uzeo sa Milanom, vjerujem da bi uspješno prenijeli večerašnju taktiku i na njih.
Porto je poželjan, mada su mi i oni nekako nezgodni. Nisam ih gledao puno, ali imam osjećaj da igraju brz i agresivan fudbal, sa jakim napadačima i krilima, mogli bi biti nagazna mina.
PSG-a se uopšte ne pribojavam. Chelsea su izbacili na srce zbog nepravde koju im je sudija počinio, ali su izuzetno neorganizovana ekipa, bez ikakve igre, sa vrlo slabom odbranom i lošim trenerom. Gledam ih svaki vikend zbog Cavanija.
Monaco je svakako ekipa koju svako želi, mislim da bi njih prošli zatvorenih očiju.