RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

emil02in
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 18 mar 2015, 23:48

90% nas je znalo da nam fali kvaliteta u ekipi,ali nas je 100% mislilo nakon utakmice pod BB da će to pokušati nadomjestiti trkom borbenošću,ali jok ono je bio dokaz da igrači nemaju mu.d.a.Jednostavno da jednostavnije ne može biti.Pusti šuplju prodano,ovo ono jednostavno su se us.rali pred RAjom i vidjeli da su pogriješili zanat.Blagojević,Hebibović,Maletić i Janković i to je to ostalo nema mjesta ni u ekipi Šuice.

NIJE PROBLEM ŠTO SMO PALI NA KOLJENA,VEĆ KAKO ĆEMO SE DIĆI?
Novi trener?Koga sad pozvati da čisti ova g.o.vna što su posrali?Ko će doći da mu raja hebe majku što su nam igrači(čuj igrači) ne spremni, kako fizički tako i psihički?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 mar 2015, 23:57

Šteta, mislio sam da ce ova utakmica biti prekretnica, jer se zadnjih dana stvorila bas odlicna atmosfera oko Veleza. Dobar rezultat pod BB privukao je veliki broj RAje na stadion i sve je bilo spremno za veliko slavlje. Ali kada su zaigrali odmah mi je bilo jasno da se nece dobro zavrsiti. U redu je izgubiti, ali na ovakav nacin :roll:

Feja uradio ono sto je morao, jer ovako vise ne ide. Lose smo usli u nastavak prvenstva i ovo je bila odlicna prilika da se situacija normalizuje, ali nista. Sada nam treba pravi šok, a volio bih da nadjemo vec sada trenera koji ce biti tu i naredne sezone. Otjerati odmah ove placenike i uigravati ekipu za sljedecu sezonu, makar to bili sve juniori. Ne mozemo ni ispasti niti se boriti za Evropu, tako da je svejedno ko ce igrati do kraja.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 mar 2015, 23:58

SERGEJ BARBAREZ? JEL IZVODLJIVO ? :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 19 mar 2015, 00:06

*p!p!t@* je napisao/la:
primasquadra je napisao/la:nije vam trener kriv nemožete boljeg imati , igrači su takvi kakvi su . uprava vas **** godinama . eto toliko
Nas uprava, tebe gramatika. :wave:
A sve vas Zrinja :clap:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 mar 2015, 00:07

emil02in je napisao/la:SERGEJ BARBAREZ? JEL IZVODLJIVO ? :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Ma kakvi, i njemu bi za 15 minuta počeli 'ebavat' mater. Mada on ne bi ni došao da nas vodi, nema šanse.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 00:08

emil02in je napisao/la:SERGEJ BARBAREZ? JEL IZVODLJIVO ? :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
I sponzori Porsche i Bosch :D
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 mar 2015, 00:12

Raja smirite se. Znam još su vruće glave, meni je danas tako bilo teško da umalo nisam iskočio kroz prozor. :cry: Vidjevši dobro popunjen stadion, nadao sam se da će igrači odigrati dobru utakmicu. Prvo poluvrijeme sve do gola je bilo donekle dobro. Međutim, u drugom kao da je izašla druga ekipa. Ljudi moji nismo akcije napravili. Neko ovdje spomenu prodaju utakmice, ali ja jednostavno ne vjerujem u to. Međutim, pročitah sada na jednom drugom forumu da je prodata utakmica. :x :twisted: :oops: Kome to treba? :facepalm: Zašto? Plus neko reče ovdje da nećemo dobiti licencu za PL naredne sezone. Na drugim portalima se piše svašta, čak da ćemo ispasti, da nema ništa od ulaganja u infrastrukturu , a VELEŽ pred kolaps, jer NN nije više premijer i nema para. Ove priče unose samo nemir? Kome to treba? Bože moj ispali pa šta, nije pala mrtva glava. :roll:

Zato ću reći: pod hitno, znači pod hitno nam treba svježa krv na ljeto u klubu inače sve dobro što se dosad uradilo će biti uzalud. Ovo ljeto će biti ključno iz jednog aspekta: ili napredak VELEŽA ka boljim rezultatima ili propast, jer trebba biti otvoren. Pošto smo u zlatnoj sredini, treba već sada praviti ekipu za narednu sezonu, a nekim se igračima na kraju odmah zahvaliti. :oops:

Kako god ja očekujem smirivanje situacije u narednim danima, jer od ovoga ne može gore. Klub se mora trgnuti a time i uprava, a ono što im ne mogu olahko oprostiti je katastrofalna igračka križaljka. Tu su gori od amatera. Po prirodi optimista, iako sam danas bio nikakav, očekujem trzaj svih u klubu, jer ovako ne ide gsopodo, a ovo govorim direktno i Tanoviću, i Čevri ali i Nikšiću. Gledajte da nešto uradite na ljeto, inače...

Trener neka bude ko god hoće, sada je sve izgubljeno, sada će se igrati samo za prestiž. Incident na kraju neću komentarisati. Toliko.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 19 mar 2015, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 19 mar 2015, 00:33

Vidim da se vecina slaze da je trenutni sastav prilicno los i da nisu sposobni za nesto vece od ovog danas. Igraci koji su prosle godine bili rezerve sada su u udarnoj postavi a jednosatavno nisu za prve ekipe. To se najbolje vidi na lijevoj strani gdje su Pejic i Dino nezamjenjivi, dok pravih stopera i nemamo, golman rezervni , napadaca nemamo nikako itd. E sad ko je kriv sto je to tako. Neki krive trenera i na njemu su se kola slomila mada ja mislim da nije on jedini krivac i da tu veliki dio krivice snosi i uprava koja ce nastaviti raditi po starom. Mene bas interesuje ko je taj koji je doveo Haurdica i koji ga je ljetos ostavio u klubu, ko je doveo Reljica. Znamo da je Feja otjerao Skaljica i neka je, da nije bilo para za boljeg stopera i lijevog beka a za ostala mjesta i nisu se trazila rjesenja.
Da sam ja neko u klubu sad bi prvo raskinuo ugovore sa Haurdicem, Nikolicem i Reljicem a u nastavku dao priliku juniorima. Za trenera bi postavio nekog od bivsih igraca neka se uci, makar do ljeta a na ljeto dovesti par igraca i eventualno novog trenera.
U upravu angazovati ljude koji ce dizati imidz kluba jer smo pali prilicno nisko.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 mar 2015, 00:44

Raja na ljeto SKUPŠTINA izgleda! Prekipilo svima.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 19 mar 2015, 00:53

AlemC85 je napisao/la:Raja na ljeto SKUPŠTINA izgleda! Prekipilo svima.
Gdje si to pročitao :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 mar 2015, 00:57

vm22 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Raja na ljeto SKUPŠTINA izgleda! Prekipilo svima.
Gdje si to pročitao :)
na fb stranici rodjeni za rodjendan. Ide se sa sazivanjem redovne skupštine.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 mar 2015, 01:10

Uprava i strucni kadar nam je jedna velika piramida sa Okcm na celu. SKupina 5,6,7 neambiocionzih uhljebljenih ljudi.
A omladiska skola je jedini pokazatelj kako se radi u zadjih 10-15 godina. Omladinska skola i nepostojeci Wc-i a toliko para je proslo klubom zadnje 3 godine ..

Danasnja reakcija samo rakcije djece pune iluzija, fantazija i snovaaa ...

Onog dana kada samo budemo pricali o omladincima i sav fokusa i pritisak na taj sektor tad ce se poceti nesto desavati ..MOZDa
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 19 mar 2015, 01:41

Pozz Rodjeni. Kakvo se vrijeme ocekuje za vikend dole u Mostaru. Mozemo li mi pitari koji gledaju mirno utakmicu na onu tribinu iza gola ili onu veliku sa strane. I kakve su cijene ulaznica i hoce li uopste biti gledaoca nakon ovog ulijetanja protiv svinja
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 19 mar 2015, 02:08

Po ko zna koji put je Velez demonstrirao na kako niskom nivou organizacijski funkcionira..rukovodstvo kluba, trener, igraci, nacin na koji se tu radi, vise nego lose.

Ovdje bi spomenuo trenera, koji je danas pokazao sav svoj amaterizam..jedan primjer: skoro citavo drugo poluvrijeme taktika se bazirala na dugim loptama na spica koji se slobodno moze nazvati niskim, i fizicki nedovoljno doraslim za duele protiv krupnih stopera.
Nakon bezbroj dugih, i nepreciznih lopti prema njemu, i ostalim nizim i fizicki inferiornijim igracima Veleza, ponovo se slijedila ta taktika.

Jos je tu bilo jako puno losih stvari, od odabira igraca, do pozicija koju su igrali..itd..

Klub iz 92. je pritisnuo uzasno losu zadnju liniju, gdje se puno vremena trosilo, i tako sve u krug, bez ikakvih rjesenja.
Dobro je sto je trener napustio kormilo, ali nije dobro sto cemo ponovo dobiti nekoga ko ce opet plesati kako drugi sviraju, i Velez se s mrtve tacke pomjeriti nece, na zalost.

Jedan od navijaca iznad, u postu je naveo NN koji vise nije na funkciji, pa ce Velezu pomoc biti uskracena...pa se pitam zasto bi neko ulagao u klub cijih je 90 posto navijaca za opciju koja nije crvena, i kojoj smeta petokraka, i sve vrijednosti na kojima je nastao klub o kojem jako malo znaju.

Velez ce ostati, i opstati, trajace jos dugo, dugo, samo se bojim za njegovu sudbinu u rezultatskom smislu jer se sve svodi na spontane poteze, nikako na planiranje za buducnost.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 19 mar 2015, 02:13

velez_mostar je napisao/la:pa se pitam zasto bi neko ulagao u klub cijih je 90 posto navijaca za opciju koja nije crvena, i kojoj smeta petokraka, i sve vrijednosti na kojima je nastao klub o kojem jako malo znaju.

Zaokružiti, isprintati, u udžbenike staviti :!: :!:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 19 mar 2015, 07:14

pastore je napisao/la:tekmu su prodali manekeni u velezovom dresu!ne treba da vas cudi zasto zvonic nije htio dati gol,dobra kvota na zrinju,kladili se svi po crnoj gori i srbiji,licencu nemozete dobiti,evropu ne mozete igrati,isto ce tako biti i protiv sarajeva,zelje,sirokog,olimpika...Kladionica-Mafia !
Haj ne s.eri živ bio i otpepaj sa teme lagano!Jesi li ti svjestan šta pričaš ikako?!?!
Milsiš da bi prvi Feja ili igrači sebi ono dopustili radi neke sitne love, radi maksimalnog uloga od 50KM u nekoj Srpskoj kladionici?I zbog čega nebi dobili licencu?Uvijek je dobijemo među prvih pet ekipa a ako misliš na krov i reflektore onda bar 70% klubova to ne ispunjava, a ako bude potrebno raja će to kupiti svom Veležu, nemoj se ti sekirati.

Raja nemojte slušati priče ovih padobranaca koji jedva dočekaju da se nešto ružno desi pa da doliju ulje na vatru!

mahabih
Kontakt:

Post Postao/la mahabih » 19 mar 2015, 07:52

Ovo juče nam je HVALA što smo im titulu dali prošle godine,servirali.... kad smo Želju nagrdili....

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 08:52

mahabih je napisao/la:Ovo juče nam je HVALA što smo im titulu dali prošle godine,servirali.... kad smo Želju nagrdili....
Pa nista otiđi sad u prostorije kluba i predlozi da se naguzimo Sarajevu da oni nebi bili prvaci. Daj bola ako ti pratis Velez da oni nebi bili prvaci nemoj ga ni pratit. Sramota je sto pojedinci dozivljavaju ovu ligu ko da su izbori
From father to son

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 mar 2015, 08:58

Cernica je napisao/la:
mahabih je napisao/la:Ovo juče nam je HVALA što smo im titulu dali prošle godine,servirali.... kad smo Želju nagrdili....
Pa nista otiđi sad u prostorije kluba i predlozi da se naguzimo Sarajevu da oni nebi bili prvaci. Daj bola ako ti pratis Velez da oni nebi bili prvaci nemoj ga ni pratit. Sramota je sto pojedinci dozivljavaju ovu ligu ko da su izbori

I jedni i drugi smo u šoku. :roll:
Ko se prije oporavi od ispadanja iz kup-a, pobjedice u subotu.Nadam se da cemo to biti mi.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 19 mar 2015, 09:16

Kukavice (svi osim Hebibovica, Blagojevica i Maletica) skinite sveti dres sa sebe. Nista ga zasluzili. Izgubljena telad, primite pocetnicki gol i onda vam treba hefta dana da se oporavite od od soka. Gdje vam je inat dabogda ga imali! Gdje je volja za pobjedom pichke jedne kukavicke? Vidili malo publike i usrali se u gace? Amaterski sindrom!!!

Protiv Sarajeva izvesti sljedecih 11:

A. Dizdarevic
Maletic, Mahinic, Zaimovic, Barisic
Demic, Blagojevic
Hebibovic, Tolic, Peco
D. Cemalovic

Klupa:
Bosnjak, Isic, M. Cemalovic (iako je povreda u pitanju), Jakupovic, Setka, A. Velagic, A. Kalajdzic

Ostali?........odyebite!!!
Prkosni i Ponosni od 1922

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []