Naravno da je ovome dogovoru doprinijelo i dugogodišnje prijateljstvo između šeika Manoura i novog ulagača u Espanyol, koji takođe dolazi arabijskog poluotoka.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dobar odgovor.gost je napisao/la:Vjerujem da je svima jasno da je glavni razlog večerašnjeg neigranja Edina Džeke, džentlmenski dogovor između uprava Citija i Espanyola da se zbog velikog rivalstva između dva kluba iz Barcelone, Edin u ovom trenutku ne eksponira previše na Nou Campu. Svakako će imati prilike u dresu Espanoya da dere Barcinu mrežu![]()
.
Naravno da je ovome dogovoru doprinijelo i dugogodišnje prijateljstvo između šeika Manoura i novog ulagača u Espanyol, koji takođe dolazi arabijskog poluotoka.
On realno nema pojma kako igrati protiv Barcelone, pa bio on na klupi Reala ili Manchestera, rezultat je uvijek isti.DragonGirl je napisao/la:Ne znam, ali mislim da je i onoj djeci u obdaništu jasno da, ako loviš rezultat, igrat ćeš što ofanzivnije, preciznije s dva napadača, a ne zbijati njih što više u sredinu pa mogli smo i jedno kolo poigrat...Ovaj Čileanac izgleda nikako da nauči to...u svakom slučaju,vidi se da stvari ne štimaju i da se nešto mora mijenjati...a evo vidim po ovom videu i Edina su nam izludili...
Ma on se ubio za Arsenala i Liverpoola. Daleko od toga da su to losi timovi koji nemaju neke zvijezde ali ipak Dzeko je prije svega ime i mislim da bi se dosta toga vrtilo oko njega u ta 2 pomenuta kluba za razliku od Citya gdje su sve sebicnjaci i debili. Dzeki treba jak kolektiv i timska igra, City to nema.el-fighter je napisao/la:Ja veceg odrona od ovog Citya odavno nisam vidio. Pelegrini je skrenuo i to pravo. Bio sam ubijedjen da ce poceti sa 2 napadaca i to Aguero i Bony, ali me jos jednom odusevio svojim neznanjem. Ajde to sam nekako i prezvakao, ali kada sam vidio situaciju gdje tamo negdje u drugom poluvremenu njegovi igraci prakticki stoje bez ikakve volje i zelje da bilo sta naprave i lik ne pravi izmjenu...
Sigurno je da on nece jos dugo ostati na klupi Citya, jer vlasnici zele napad na LP sa ekipom u koju je ulupano ko zna koliko novca, a ne moze odigrati kvalitetnih 15 minuta u LP.
Dzeko ima mjesto drugog napadaca i ako mu ne smeta da sjedi na klupi svaku drugu utakmicu onda nece napustati City, mada mislim da bi na ljeto moglo do toga doci. Sa Cityem je uzeo dosta dobar broj trofeja i sada lagano moze promijeniti sredinu. Ostanak u Engleskoj takodjer nebi bio losa opcija, ali negdje gdje ce biti prvi napadac.
A pa dobro sam zaključio prema onim dresovima u svlačionici i svugdje su ga najavljivali u početnih 11, ali ne mora značiti da je neka svađa možda je i Pellegrini namjerno pustio pa u zadnjem momentu samo Aguera ostavio što je bilo i za očekivati.adal je napisao/la:janez u pravu si ti Dzeko je trebo od prve minute pocet tako su rekli i na holandskom ****....
mislim da su se zakacili nesta dzeko i peligrini ...
Evo učinak Aguera ove sezoneBozePetra je napisao/la:Nego, je li neko prebrojao koliko golova je Aguero dao od početka polusezone ako ne računamo onaj iz penala koji mu je Džeko namjestio?
Amrini šejtani mu napokon dohakaliGoalgetter je napisao/la:
Al i ti nadje 2 smet ekipe. Cuj Arsenal i Looserpool. Pa nije mu cilj da ispada u CL od hebenog Basela i nekih tamo knezevina republika velicine Cengic Vile. Da se zasitio Cityja i City njega to jeste, radije i taj Espanyol neka ambiciozna ekipa ili Dortmund, Juventus ili cak Milan ili Inter koji zele da se vrate na stare staze. Cuj Liverpool, ti su zadnji put bili uspjesni u 70im kad jos nije uvedeno pravilo ofsajda.Keenan.- je napisao/la:Ma on se ubio za Arsenala i Liverpoola. Daleko od toga da su to losi timovi koji nemaju neke zvijezde ali ipak Dzeko je prije svega ime i mislim da bi se dosta toga vrtilo oko njega u ta 2 pomenuta kluba za razliku od Citya gdje su sve sebicnjaci i debili. Dzeki treba jak kolektiv i timska igra, City to nema.el-fighter je napisao/la:Ja veceg odrona od ovog Citya odavno nisam vidio. Pelegrini je skrenuo i to pravo. Bio sam ubijedjen da ce poceti sa 2 napadaca i to Aguero i Bony, ali me jos jednom odusevio svojim neznanjem. Ajde to sam nekako i prezvakao, ali kada sam vidio situaciju gdje tamo negdje u drugom poluvremenu njegovi igraci prakticki stoje bez ikakve volje i zelje da bilo sta naprave i lik ne pravi izmjenu...
Sigurno je da on nece jos dugo ostati na klupi Citya, jer vlasnici zele napad na LP sa ekipom u koju je ulupano ko zna koliko novca, a ne moze odigrati kvalitetnih 15 minuta u LP.
Dzeko ima mjesto drugog napadaca i ako mu ne smeta da sjedi na klupi svaku drugu utakmicu onda nece napustati City, mada mislim da bi na ljeto moglo do toga doci. Sa Cityem je uzeo dosta dobar broj trofeja i sada lagano moze promijeniti sredinu. Ostanak u Engleskoj takodjer nebi bio losa opcija, ali negdje gdje ce biti prvi napadac.
Effenberg je napisao/la:Al i ti nadje 2 smet ekipe. Cuj Arsenal i Looserpool. Pa nije mu cilj da ispada u CL od hebenog Basela i nekih tamo knezevina republika velicine Cengic Vile. Da se zasitio Cityja i City njega to jeste, radije i taj Espanyol neka ambiciozna ekipa ili Dortmund, Juventus ili cak Milan ili Inter koji zele da se vrate na stare staze. Cuj Liverpool, ti su zadnji put bili uspjesni u 70im kad jos nije uvedeno pravilo ofsajda.Keenan.- je napisao/la:Ma on se ubio za Arsenala i Liverpoola. Daleko od toga da su to losi timovi koji nemaju neke zvijezde ali ipak Dzeko je prije svega ime i mislim da bi se dosta toga vrtilo oko njega u ta 2 pomenuta kluba za razliku od Citya gdje su sve sebicnjaci i debili. Dzeki treba jak kolektiv i timska igra, City to nema.el-fighter je napisao/la:Ja veceg odrona od ovog Citya odavno nisam vidio. Pelegrini je skrenuo i to pravo. Bio sam ubijedjen da ce poceti sa 2 napadaca i to Aguero i Bony, ali me jos jednom odusevio svojim neznanjem. Ajde to sam nekako i prezvakao, ali kada sam vidio situaciju gdje tamo negdje u drugom poluvremenu njegovi igraci prakticki stoje bez ikakve volje i zelje da bilo sta naprave i lik ne pravi izmjenu...
Hvala. Tražila sam polusezonu, pogledaj januar, februar i mart, a igra svaku utakmicu 90 minuta.Janez je napisao/la:Evo učinak Aguera ove sezoneBozePetra je napisao/la:Nego, je li neko prebrojao koliko golova je Aguero dao od početka polusezone ako ne računamo onaj iz penala koji mu je Džeko namjestio?![]()
eto sta vam znaci igrati, covjek poludio radi klupeSamoZeljo je napisao/la:Bas kontam da postavim.Goalgetter je napisao/la:
Da li je ikom jasno sta radi??![]()
![]()
![]()
![]()
Kad je arsenal osvojio npr ligu prvaka a kad taj neuspjesni liverpool??Effenberg je napisao/la:Al i ti nadje 2 smet ekipe. Cuj Arsenal i Looserpool. Pa nije mu cilj da ispada u CL od hebenog Basela i nekih tamo knezevina republika velicine Cengic Vile. Da se zasitio Cityja i City njega to jeste, radije i taj Espanyol neka ambiciozna ekipa ili Dortmund, Juventus ili cak Milan ili Inter koji zele da se vrate na stare staze. Cuj Liverpool, ti su zadnji put bili uspjesni u 70im kad jos nije uvedeno pravilo ofsajda.Keenan.- je napisao/la:Ma on se ubio za Arsenala i Liverpoola. Daleko od toga da su to losi timovi koji nemaju neke zvijezde ali ipak Dzeko je prije svega ime i mislim da bi se dosta toga vrtilo oko njega u ta 2 pomenuta kluba za razliku od Citya gdje su sve sebicnjaci i debili. Dzeki treba jak kolektiv i timska igra, City to nema.el-fighter je napisao/la:Ja veceg odrona od ovog Citya odavno nisam vidio. Pelegrini je skrenuo i to pravo. Bio sam ubijedjen da ce poceti sa 2 napadaca i to Aguero i Bony, ali me jos jednom odusevio svojim neznanjem. Ajde to sam nekako i prezvakao, ali kada sam vidio situaciju gdje tamo negdje u drugom poluvremenu njegovi igraci prakticki stoje bez ikakve volje i zelje da bilo sta naprave i lik ne pravi izmjenu...
Da! Zato sto ovi sabani samo nazaduju zadnjih 10 godina a Espanyol je klub u usponu u kojem bi odma dobio kultnu figuru i bio zaduzen da ispise novu istoriju jednog nadolazeceg kluba. Liverpool ti ga jos malo dodje ko Nottingham Forest. Bili oni nekad nesto. Kakva CL 2006 ono Milan prodo kladionicama. Pa mislite da je ono bilo regularna tekma da bi neko Dudeku dozvolio da brani penale 2 metra od svoje linije?QUARTERBACK je napisao/la:e cuj neko zeli da neki nas igrac prije ode u espanyol nego u liverpool ili arsenal hahahaha svasta u bozijoj basti
a dobar si momakEffenberg je napisao/la:Da! Zato sto ovi sabani samo nazaduju zadnjih 10 godina a Espanyol je klub u usponu u kojem bi odma dobio kultnu figuru i bio zaduzen da ispise novu istoriju jednog nadolazeceg kluba. Liverpool ti ga jos malo dodje ko Nottingham Forest. Bili oni nekad nesto. Kakva CL 2006 ono Milan prodo kladionicama. Pa mislite da je ono bilo regularna tekma da bi neko Dudeku dozvolio da brani penale 2 metra od svoje linije?QUARTERBACK je napisao/la:e cuj neko zeli da neki nas igrac prije ode u espanyol nego u liverpool ili arsenal hahahaha svasta u bozijoj basti
Ne treba u ta 2 kluba jer su to luzerski klubovi, neambiciozni nemogu meda.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Hansestadt i 45 gostiju.