NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
uh,nije nam trebao ovaj crveni karton...
Dobra utakmica, steta sto nismo prosli ali glavu gore.. najbitniji je opstanak. Pohvale za borbenost i za nase mlade igrace.
- theboss_RD07
- Kontakt:
izgubili utakmicu ispali iz kupa nema veze idemo sada posvetiti se jedinom cilju a to je opstanak cestitke ekipi na borbi i nadam se da ce uspjeti izboriti zacrtani cilj ja vjerujem u to iako smo svi svjesni da nece biti lagano
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
Neka i crveni,da vidimo jel taj japanac ima platu sto je stigao u prelaznom roku ,da vidimo znal branit
-
- Kontakt:
Facic prva violina nastavka prvenstva ,bravo majstore
Ja kad sam govorio da je gaćice strašan benjo i ostali uz kafu su se smijali kad sam reko da će biti glavni a isto sam reko šegrtu da će nam faliti savic sto se vidi
volim te zvijezdoooo 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ako ista ima dobro u ovom dijelu jeste da smo dobili Faćica koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji.Mislim da već lagano postaje nosilac ekipe.Mozda nema onih lucidnih poteza kao Ordaga,ali je daleko eksplozivniji i prodorniji.U svoj toj brzini vrlo malo griješi,sto malo kojem igraču pođe za nogom.Samo naprijed,tako se brane boje kluba 

Bravo Segrt bravo momci... fina tekmica...
ubjedjen sam da dobijamo Celik kao i Olimpik u ligi i sa 6 bodova u naredna dva kola polako se dizemo tamo gdje nam je mjesto...
ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemooooooooooooooooooooooo tooooooooooooooooooooooooooooooo

ubjedjen sam da dobijamo Celik kao i Olimpik u ligi i sa 6 bodova u naredna dva kola polako se dizemo tamo gdje nam je mjesto...
ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemooooooooooooooooooooooo tooooooooooooooooooooooooooooooo

Moramo podrzati momke,a ne kao neki,najlakse je kritikovati trba im podrska moralna.Vjerujte da je i njima tesko
Bas tako,naprijed momcicombe80 je napisao/la:Bravo Segrt bravo momci... fina tekmica...
ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemooooooooooooooooooooooo tooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma eksta , treba podrzat momke , ko ce punit diskoteke po modrici , olimpik im pokloni gol , travnik ceveni , isli su u tursku na pripreme ko najbogatije ekipe u ligi , nocenje prije utakmice i u 2 kola prime 5 golova. Svaka cast ovoj nasoj djeci vidi se da srcem igraju ostalo bi ja iselio iz carsije. Vodstva ne mogu sacuvat 5 min. Jadna nam majka , trebat ce puno srece a i para da ostanemo. A vi sto ste zadovolnji u auto u petak i u modricu momcima turu koju okrenite za borbenost.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ne seri matere ti, imamo najmladju ekipu u PL i nikada vise nije igralo igraca iz naseg omladinskog pogona, Segrt je od nicega stvorio nesto, igramo lijepo, napadacki i borbeno, zadnje 3 utakmice nemamo jednostavno srece, pa sta i ako idu po diskotekama , ipak su oni su jos uvijek djeca i mladici sta ocekujete od njih da samo treniraju i sjede u kuci, da budu robovi za pisljivu platu koju dobivaju normalno da treba i njima neki ispusni ventil malo da se opuste, ko da je to nesto nenormalno sto samo igraci Zvijezde rade, malo bolje pogledaj sve klubove u bh i okolo pa ces vidit...Nah1d je napisao/la:Ma eksta , treba podrzat momke , ko ce punit diskoteke po modrici , olimpik im pokloni gol , travnik ceveni , isli su u tursku na pripreme ko najbogatije ekipe u ligi , nocenje prije utakmice i u 2 kola prime 5 golova. Svaka cast ovoj nasoj djeci vidi se da srcem igraju ostalo bi ja iselio iz carsije. Vodstva ne mogu sacuvat 5 min. Jadna nam majka , trebat ce puno srece a i para da ostanemo. A vi sto ste zadovolnji u auto u petak i u modricu momcima turu koju okrenite za borbenost.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
evo od 2016-17 ide skraćenje lige na 12 klubova...Bgm teško se mi možemo naći u ovoj priči...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Trebali bi minimalno biti na 10. mjestu sto je u ovom trenutku veoma tesko. Ali bit ce trgovanja kao nikad dosadzmaj348 je napisao/la:evo od 2016-17 ide skraćenje lige na 12 klubova...Bgm teško se mi možemo naći u ovoj priči...

Dragon Town
-
- Kontakt:
Uz segrta i dobru upravu sa mladim igracima uz kapitena facica,brkica,doljncica,diatu,colica,muratovica,serbecica,dedica-mesanovica,bijelica, jasarevica itd momke koji stasavaju uz vec iskusne bit ce to ekipa hit koja ce i skracenjem lige boriti se u eliti ,mladi mladi su jedina formula
-
- Kontakt:
Protiv celika bi volio vidjeti ovaj sastav ako pogrijesim ipak 
1.japanac
2.colic
3.jasarevic
4.bijelic
5.puljic
6.islamagic
7.isanovic
8.gadzo
9.stojanov
10.facic
11.diata

1.japanac
2.colic
3.jasarevic
4.bijelic
5.puljic
6.islamagic
7.isanovic
8.gadzo
9.stojanov
10.facic
11.diata
gdje ti je Ordagić majstoredesetkamarakane je napisao/la:Protiv celika bi volio vidjeti ovaj sastav ako pogrijesim ipak
1.japanac
2.colic
3.jasarevic
4.bijelic
5.puljic
6.islamagic
7.isanovic
8.gadzo
9.stojanov
10.facic
11.diata

desetkamarakane je napisao/la:Protiv celika bi volio vidjeti ovaj sastav ako pogrijesim ipak
1.japanac
2.colic
3.jasarevic
4.bijelic
5.puljic
6.islamagic
7.isanovic
8.gadzo
9.stojanov
10.facic
11.diata
Japanac Ito nece moci braniti
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.