kengur je napisao/la: Cinjenice:
-Politicki vecini nije u cilju da Sarajevo postigne uspjeh i pobrinuce se da ne uspijemo
Ovo je veca i ozbiljnija tema i nema veze sa sportom ali ga odredjuje.
Kojoj vecini, sta pricas, politika, sudije ili sta vec protiv nas ? Mi radi ove price da je neko ili nesto protiv nas nikada necmo uspjeti. Sto puta se pokazalo da smo sami sebi najveci neprijatelj, niko nam nije kriv sto nase zvjezde ne mogu nista u dvije utakmice na domacem terenu, pa i u ovoj gostujcoj utakmici.
Prije je glavna prica bila da je za sve kriv Zeljo, Amar, pas Lutvo jer kao oni su sve kupili, namjestili, prevarili. Evo sad Zeljo nema para, nema Amara ko je to sada kriv sto mi uz sve sto smo dobili dolaskom Tana, aviona, opet ne mozemo da napavimo iskorak. Glavni krivac je nasa uprava pa tek onda igraci koje ta ista uprava dovodi pa onda Kodro, a navijaci su posebna prica, zele preko noci trofej.
Ja sam siguran da cemo se jos negdje okliznuti i bodove prosuti, gdje se najmanje ocekuje samo zato sto je euforija opet na nivou, sto se protivnik ne postuje nimalo, sto imamo idiote u i oko kluba.