Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

samadhi
Kontakt:

Re: Sv: Serie A

Post Postao/la samadhi » 19 mar 2015, 11:25

MaGiCa je napisao/la:
samadhi je napisao/la: Vidi ti nama AntiSevernjaka bre, kad ga neko otrese ko slinu i stane mu na crtu, krecu omlozavanja i vrijedjanja. KlasiCHni primjer internetskog trola i pametnjakoviCHa, virtuelni svijet vas je pun ko govana u septickoj. Pogledaj dilbera, on stavlja magica Romu u sami krem de la krem talijanskog loptanja, rame uz rame sa Juventusom, Interom i Milanom a Lazio sa Torinom, Bolognom pa cak i Parmom. Zaboravi ti, u svom tom zanosu i zaletu, spomenuti i Pro Vercelli. I ovakav insan prodaje pricu po ovome forumu da zna o cemu prica? :facepalm:

I dakle, kakav je zakljucak vecerasnje price? Najvaznije je nanijetiti da budes drugi, treci, peti, sedmi, hebo titule. Vaznije je biti jednu sezonu u Serie B a ostale sezone igrati marginalnu ulogu nego uzeti neki trofej, i to jos evropski, ehej! :clap: :facepalm:

Kad vec bacas imena mogao si spomenuti i Albertinija, Vierija, Verona, Simeonea, Nestu, Stama, Karl Heinz Riedlea, Mancinija, Silvija Piolija, Salasa, Laudrupa, Gascoignea, Signorija, Nedveda, Jugovica, Mihajlovica, Crespa, Klosea, Boksica, Peruzzija, Poborskog pa Erikssona, Fascettija, Dinu Zoffa, Zaccheronija. :kafa:

Mislim, red bi bio, sloZHiCHeSh se?

Impresioniran sam, priznajem. Samo, josh uvek ne znam da li sam vishe pod dojmom tvoje lucidnosti, bezobraznosti ili idiotluka. :wtf: :oops:

To "bre" bi trebalo da je neka uvreda, je l' tako :?:

Vidim smeta ti moja ortografija, a ne smeta ti prozivka da nisi napisao 1 jedini post za sve ove godine na forumu, koji neshto vredi. Celokupno tvoje bivstvovanje ovde se svodi na klasichnu patkometriju i riomma, merda, smetljari prichu. Zaista sam zadivljen i opchinjen jednim takvim umom. :clap:

Mogao sam spomenuti koga sam hteo, a hteo sam da pomenem tu klasu, jer je to bio odgovor na tvoje intelektualne masturbacije. Najveci broj tih vrhunskih igracha i trenera u Laziju su bili samo u 90ima, uz izuzetak one generacije sa sredine 70ih. Roma je imala mnogo vishe vrhunskih igracha i oni nisu bili u klubu u samo jednom periodu. To je bila poenta mog prethodnog posta, nakon kog si ti bio taj koji ubacuje u prichu mediokritete.

Glede toga da je Roma vishe decenija bila blizu velikih je chinjenica. To nije nikakva sramota, vec je vrhunski rezultat. Ne broje se samo titule, pogotovo ne tamo gde je konkurencija takva da se preko nje ne mozhe.
Ali, kapiram da za agendu to ne pashe.

Ali, da neko napishe bljuvotinu - potrebno je samo da bude bezobrazan, za konstruktivni odgovor je potrebno i neshto znanja. Ti toga nemash i zato cesh na ignore.

:wave:
A tako znaci. Izgleda da si naviko da ovdje izigravas glavnog lolu i samoproglasenog znalca i kvazi intelektualca, pa kad te neko lupi po prstima i poklopi sa argumentima, onda pocMe klasicno jaukanje o bezobrazluku, glup si i slicne pubertetlijske prozivke. A onda kad ti ni to ne upali, ostane zadnja stepenica nemoci zvana ignore. E moj Magica, stari znalce, majke mi te zao. Mozes ovdje prosipati svoju suplju koliko hoces, ali ne i dokle hoces. Pazi, ne mozes da izigravas pametnjakovica i istovremeno vrijedjas na licnoj osnovi vec u drrugom postu. To te automatski spusta na level zero i internet trollove, koje raja ismijava. I dzaba ti onda i sve te fancy rijeci tipa ortografija, patkometrija kojim mozda mozes zadiviti kakvog osnovca ali ostale ne. Ch, zh, chnj, sh i slicno. Kuzis?

VelaHavle
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la VelaHavle » 19 mar 2015, 11:37

:kafa:
Aljegri, out!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2015, 12:49

Padovan je napisao/la:Većina na ovom forumu je pisala kako će BvB lagano odraditi Juventus i ismijavali se, a Juventus njih odradi sa pola muke, a isti u mišijim rupama kao i mnogo puta do sad.
izgubili smo bitku, al' ne i rat', da sačekamo žrijeb, pa ako bude sreće, vi nećete u mišiju rupu, nego u mezar iliti grob :thumbup:

Juve je kita od ekipe u evropi, što će se i pokazat' ako im dođe neko od najjačih, za Dortmund sam znao da su loši ove sezone, al' sam očekivao da će proć', al' su gori nego što sam mislio .. da je ovo Dortmund od prije par sezona, razbucali bi vas, al' et'

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 19 mar 2015, 12:51

Veceras se drze fige za Torino i Violu. Mislim da Viola ima vece sanse da ode dalje pa cak do finala nego raspala i dezorijentisana Roma.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 19 mar 2015, 12:55

Chinaglia ajde suti svega ti
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 19 mar 2015, 13:07

Ma klasična hejterske floskula, da kojim slučajem Juve osvoji Ligu prvaka krenut će priča nije toliko Juve jak koliko su karikiram Bayern ili Real slabi.

Tokom sezone promijene sto priča i naravno jedno 20-ak klubova za koje navijaju sve zbog kompleksa prema Juventusu.

Impresivni Juventus je sinoć učinio Borussiju lošom i to je sve. :arrow:
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 19 mar 2015, 13:30

Andrej je napisao/la:Chinaglia ajde suti svega ti
Nek si mu reko. Da je sutio cesce ne bi sada imao onako lijep avatar :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 mar 2015, 13:50

Chinaglia je napisao/la:
Padovan je napisao/la:Većina na ovom forumu je pisala kako će BvB lagano odraditi Juventus i ismijavali se, a Juventus njih odradi sa pola muke, a isti u mišijim rupama kao i mnogo puta do sad.
izgubili smo bitku, al' ne i rat', da sačekamo žrijeb, pa ako bude sreće, vi nećete u mišiju rupu, nego u mezar iliti grob :thumbup:

Juve je kita od ekipe u evropi, što će se i pokazat' ako im dođe neko od najjačih, za Dortmund sam znao da su loši ove sezone, al' sam očekivao da će proć', al' su gori nego što sam mislio .. da je ovo Dortmund od prije par sezona, razbucali bi vas, al' et'
Daj nam Barcu da se smijemo :mrgreen:

Volim kada prođu svi talijanski klubovi ali eto nešto mi je drago kada Juve ispadne, valjda zato što dominiraju u Italiji zadnjih godina šta li :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 mar 2015, 14:15

Chinaglia je napisao/la:

Juventus je svoj cilj za ovu sezonu djelomično ispunio jer je bilo prijeko potrebno ući u top8, a sve preko ovog je premija, e sad ako bi dobili PSG, Monako, Atletico ili Porto onda bi sigurno apetiti porasli, dok bi ispadanje od Reala, Barce, Bayerna bilo podnošljivo uz dobru igru, a prolaz tih ekipa bi bacio sve u delirij :D .

Meni je drago zbog vas par ovdje :mrgreen: , ali više zbog stari hejtera kobasičara (znaju oni koji su). A bili su se spremili za priču kako je 10ta ekipa kobaja lige razbila Italijanskog prvaka, ali neće moći :guz:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 19 mar 2015, 14:39

Juventus takticki savrseno odigro, cestitke na prolazu. Poseban gust je kad svabe dobiju po guzici :D
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2015, 15:19

sretan rođendan, Capitano mio, nikad prežalit' što čitavu karijeru nije proveo kod nas :cry:
Capitano za sva vremena :ljepota:

slika

Mogao sam preći u mnoge klubove, trebao sam samo izabrati, ali nisam htio otići iz Lazija. Bilo mi je odlično, bio sam kapiten, zarađivao sam odlično i to je bio moj grad i moj klub za koji sam oduvijek navijao. Tokom sezone su mi javili da moram napustiti klub, bilo je tenzija jer nisam htio napustiti klub. Za mene je to bio fudbal, Lazio je bio moj fudbal. Mnogi klubovi su dolazili sa ponudama, ali sve sam ih odbijao, ali posljednjeg dana mercata, imali smo trening u Formellu i sin predsjednika je svako malo pozivao svakog od nas i govorio nam da nas moraju prodati jer je to apsolutno neophodno. U jednom trenutku mi je proslijeđen telefon i rečeno mi je da moram biti prodan jer se mercato završavao i klub je očajnički trebao novac. Istog trenutka su me poslali, čak nisam stigao ni uzeti svoje stvari jer sam morao uhvatiti let za Milano. Moj san je bio da završim karijeru u Laziju, ali nisam imao izbora. Nisam se osjećao izdanim, ali sam se tada osjećao loše. Tad sam bio mlad, ali sada se mogu bolje braniti i bolje sagledati situaciju .. razumijem da je klub trebao novac i da su me morali prodati, ali predstaviti me tako da sam htio otići je bilo ružno i to me je povrijedilo. Trebali su reći kakve su stvari zapravo bile u to vrijeme, mnogo toga je rečeno što nije istina. Predstavili su me kao da sam želio otići, a evidentno je bilo da je klub u dugovima i da su morali prodati Crespa i mene. Rečeno je da sam želio otići, ali istina je bila drugačija. Lazio mi je mnogo dao, ali i ja sam dao mnogo Laziju i zaslužio sam otići na drugačiji način.

Kada sam stigao na San Siro, igrala se prijateljska tekma, a ja sam bio u konfuziji, nisam znao šta se dešava. U jednom trenutku sam se okrenuo, vidio Crespa i upitao ga šta radi ovdje .. rekao mi je da su ga prodali u Inter, bio sam šokiran, nisam znao šta da kažem, samo sam ga pitao da li je iko ostao u Laziju .. Crespo se samo kiselo nasmijao. Moram priznati da uopšte nisam lijepo proživio taj dan. Poslali su me na balkon da pozdravim ljude sa dresom u ruci, našao sam se u stvarnosti koja mi ne pripada. Otišao sam na pres konferenciju sa Gallianijem i licem kao da sam na sahrani jer je to bilo stanje mog uma. Bilo mi je žao što sam otišao, ali sa vremenom sam se privikao i bilo mi je dobro u Milanu. Osvajanje trofeja je pomoglo, ali ono što sam iskusio i doživio kad sam osvojio Scudetto sa Lazijem, to nikad više nisam iskusio.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 19 mar 2015, 15:27

Haha.. capitano :damn: :damn: vrisno si chinaglia, valjda znas ko je u italiji pravi capitano ! Kakve si pameti, Alvara ces za koju godinu nosati na ledjima istetoviranog ! Malo ga :njanjanja:
Max Allegri

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 mar 2015, 16:17

Chinaglia je napisao/la:

Izrastas u najveceg cirkusanta ovdje i to bez ikakve konkurencije. Smiri se malo, razmisli sta pises i zbog cega nesto pises. Koliko pokusavas pokazati da mrzis ostale klubove, covjek bi pomislio da si odrasto u rimskim mahalama.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 19 mar 2015, 16:19

Zvanicno proglasen stecaj u Parmi.
Don't believe the hype.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 19 mar 2015, 16:34

Italia je napisao/la:
Izrastas u najveceg cirkusanta ovdje i to bez ikakve konkurencije. Smiri se malo, razmisli sta pises i zbog cega nesto pises. Koliko pokusavas pokazati da mrzis ostale klubove, covjek bi pomislio da si odrasto u rimskim mahalama.
Ma legitimni nasljednik @Saurmana, glavni kandidat za Zlatnu kantu.
Kun fejekun!

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 19 mar 2015, 17:24

Haha... I jos ono vrijedjanje Rome tj riomma i romi, pa rube i td.
Presmijesno.
Fakat k'o da si rodjen preko puta Coloseuma.
Allez

konjkopendica
Kontakt:

Post Postao/la konjkopendica » 19 mar 2015, 17:54

Koliko ste imali srece pri zrijebu kad ste izvukli slabasni dortmund toliko je sutra necete imati. Prelos je Juve, Samo sto imate srece ko nijedna druga ekipa. Propali da Bog da.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 19 mar 2015, 17:57

:wtf:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 19 mar 2015, 18:05

Aaa ofiraže majke mi, prijavio se s drugog nika da provaljuje, na ovom nije stavio avatar strah ga da ne izgubi novu opkladu pa da nosa Tottija. :lol:
Kun fejekun!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 mar 2015, 18:10

Chinaglia je napisao/la:sretan rođendan, Capitano mio, nikad prežalit' što čitavu karijeru nije proveo kod nas :cry:
Capitano za sva vremena :ljepota:

slika

Mogao sam preći u mnoge klubove, trebao sam samo izabrati, ali nisam htio otići iz Lazija. Bilo mi je odlično, bio sam kapiten, zarađivao sam odlično i to je bio moj grad i moj klub za koji sam oduvijek navijao. Tokom sezone su mi javili da moram napustiti klub, bilo je tenzija jer nisam htio napustiti klub. Za mene je to bio fudbal, Lazio je bio moj fudbal. Mnogi klubovi su dolazili sa ponudama, ali sve sam ih odbijao, ali posljednjeg dana mercata, imali smo trening u Formellu i sin predsjednika je svako malo pozivao svakog od nas i govorio nam da nas moraju prodati jer je to apsolutno neophodno. U jednom trenutku mi je proslijeđen telefon i rečeno mi je da moram biti prodan jer se mercato završavao i klub je očajnički trebao novac. Istog trenutka su me poslali, čak nisam stigao ni uzeti svoje stvari jer sam morao uhvatiti let za Milano. Moj san je bio da završim karijeru u Laziju, ali nisam imao izbora. Nisam se osjećao izdanim, ali sam se tada osjećao loše. Tad sam bio mlad, ali sada se mogu bolje braniti i bolje sagledati situaciju .. razumijem da je klub trebao novac i da su me morali prodati, ali predstaviti me tako da sam htio otići je bilo ružno i to me je povrijedilo. Trebali su reći kakve su stvari zapravo bile u to vrijeme, mnogo toga je rečeno što nije istina. Predstavili su me kao da sam želio otići, a evidentno je bilo da je klub u dugovima i da su morali prodati Crespa i mene. Rečeno je da sam želio otići, ali istina je bila drugačija. Lazio mi je mnogo dao, ali i ja sam dao mnogo Laziju i zaslužio sam otići na drugačiji način.

Kada sam stigao na San Siro, igrala se prijateljska tekma, a ja sam bio u konfuziji, nisam znao šta se dešava. U jednom trenutku sam se okrenuo, vidio Crespa i upitao ga šta radi ovdje .. rekao mi je da su ga prodali u Inter, bio sam šokiran, nisam znao šta da kažem, samo sam ga pitao da li je iko ostao u Laziju .. Crespo se samo kiselo nasmijao. Moram priznati da uopšte nisam lijepo proživio taj dan. Poslali su me na balkon da pozdravim ljude sa dresom u ruci, našao sam se u stvarnosti koja mi ne pripada. Otišao sam na pres konferenciju sa Gallianijem i licem kao da sam na sahrani jer je to bilo stanje mog uma. Bilo mi je žao što sam otišao, ali sa vremenom sam se privikao i bilo mi je dobro u Milanu. Osvajanje trofeja je pomoglo, ali ono što sam iskusio i doživio kad sam osvojio Scudetto sa Lazijem, to nikad više nisam iskusio.
Otišao čovjek u pravi klub :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.