Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
-
OnlyUnited
-
Kontakt:
Postao/la OnlyUnited » 19 mar 2015, 12:32
Poenta je sto vecina nije zadovoljna radom Gaala, i jos na sve to ide rasprava o Svajniju, Robiju, Frenkiju,...
Ne govorim zbog sebe, nego zbog kvalitete rasprava, ipak je ovo ugledna tema. Imate temu Luj pa opleti

- Ed Woodward for Prime Minister !
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 19 mar 2015, 12:33
OnlyUnited je napisao/la:Poenta je sto vecina nije zadovoljna radom Gaala,
Anketa te demantuje
A vidi imamo i temu za LVG-a, ništa, prebacit ću ove postove tamo, zaboravih na nju

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
OnlyUnited
-
Kontakt:
Postao/la OnlyUnited » 19 mar 2015, 12:37
Sta covjek uradi od ankete.

-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 19 mar 2015, 12:48
OnlyUnited je napisao/la:Sta covjek uradi od ankete.

Dominacija
Možda bi za Dukea trebali otvoriti i temu za United of Manchester, svakako on nije ljubitelj ovog kapitalističkog Uniteda

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
OnlyUnited
-
Kontakt:
Postao/la OnlyUnited » 19 mar 2015, 12:51
Svakako. A takodjer treba tema
Pljuvanje, psovke,... da bude kao neki ispusni ventil u ovim teskim vremenima.

-
DukeOfWellington
-
Kontakt:
Postao/la DukeOfWellington » 19 mar 2015, 12:53
Navijači rivalskih klubova unisono glasali za ostanak van Gaala, pa nisu ni oni veslo sisali. Toliko o anketi.
United of Manchester i postoji da se skrene pažnja na te stvari. Nema tu oko čega da se likuje.
-
Rooney88
-
Kontakt:
Sta fali United of Manchesteru ? I ja ih redovno pratim, lijepa fudbalska prica koja za sada ide odlicno.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
DukeOfWellington
-
Kontakt:
Postao/la DukeOfWellington » 19 mar 2015, 13:02
Rooney88 je napisao/la:Sta fali United of Manchesteru ? I ja ih redovno pratim, lijepa fudbalska prica koja za sada ide odlicno.

Ništa ne fali, naprotiv, to je jedan od primjera kako se skreće pažnja na bitne stvari. To što ovaj ameriaknizirani kapitalistički nastrojeni ljubitelj Davyja Crocketta i Louisa van Gaala uživa u plastici i novotarijama nije naš problem
Najbolje da nam otvoriš temu UoM u našem podforumu, taman nek se ibreti Crockett junior

-
crybaby
-
Kontakt:
OnlyUnited je napisao/la:Poenta je sto vecina nije zadovoljna radom Gaala, i jos na sve to ide rasprava o Svajniju, Robiju, Frenkiju,...
Ne govorim zbog sebe, nego zbog kvalitete rasprava, ipak je ovo ugledna tema. Imate temu Luj pa opleti

Koja vecina?:O
-
20le
-
Kontakt:
crybaby je napisao/la:OnlyUnited je napisao/la:Poenta je sto vecina nije zadovoljna radom Gaala, i jos na sve to ide rasprava o Svajniju, Robiju, Frenkiju,...

Koja vecina?:O
Pa samo on i ona Velington su ti 70% navijaca uniteda u svijetu. Ta vecina

https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
-
Bilall
-
Kontakt:
OnlyUnited je napisao/la:Daj bola Rio, nosi ove bavarce sa teme, mojne da zovem pravog moderatora.
Imamo mali milion neiskoristenih tema, a ovdje treba da slusam pricu o razvoju Bayerna.
Zvovi ko ti brani

Sami ste usli u tu tematiku o Van Gaalovom angazmanu u Bayernu. Nije vas niti jedan fan Bayerna na to natjerao.

-
OnlyUnited
-
Kontakt:
Postao/la OnlyUnited » 19 mar 2015, 14:22
@crybaby i @ole vecina ozbiljnih navijaca ovog pdf. Vidite da je Rio citiranjem aludirao na anketu.
-
crybaby
-
Kontakt:
OnlyUnited je napisao/la:@crybaby i @ole vecina ozbiljnih navijaca ovog pdf. Vidite da je Rio citiranjem aludirao na anketu.
Cinjenica je da najbolji i najveci uzorak toga sto ti pricas sam Old Trafford, pa opet samo su jednom navijaci zvizdali ekipi i pokazali negodovanje(barem ja nisam primjetio da je bilo vise toga).Ne mislis valjda da je bosanski forum relevantniji od 70 000 ljudi na licu mjesta !? Ne tvrdim da su svi oni zadovoljni, al' msm da otkaz nije rjesenje, barem ne jos .
-
MrParanoic
-
Kontakt:
Postao/la MrParanoic » 19 mar 2015, 15:17
Ma ako padne Luser mnogi ce promijenit misljenje o Gaalu
-
DukeOfWellington
-
Kontakt:
Postao/la DukeOfWellington » 19 mar 2015, 15:21
Na OT-u i generalno u Engleskoj se ne zviždi nakon nekoliko loših rezultata, nije ovo Madrid. Da je United zadnji na tabeli ne bi slušao zviždanje.
-
crybaby
-
Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:Na OT-u i generalno u Engleskoj se ne zviždi nakon nekoliko loših rezultata, nije ovo Madrid. Da je United zadnji na tabeli ne bi slušao zviždanje.
Upravo tako! Niti se treneri smjenjuju k'o na traci, niti se ocekuju instant rezultati.
-
OnlyUnited
-
Kontakt:
Postao/la OnlyUnited » 19 mar 2015, 15:35
crybaby je napisao/la:OnlyUnited je napisao/la:@crybaby i @ole vecina ozbiljnih navijaca ovog pdf. Vidite da je Rio citiranjem aludirao na anketu.
Cinjenica je da najbolji i najveci uzorak toga sto ti pricas sam Old Trafford, pa opet samo su jednom navijaci zvizdali ekipi i pokazali negodovanje(barem ja nisam primjetio da je bilo vise toga).Ne mislis valjda da je bosanski forum relevantniji od 70 000 ljudi na licu mjesta !? Ne tvrdim da su svi oni zadovoljni, al' msm da otkaz nije rjesenje, barem ne jos .
A da li sam negdje napisao da je forum relevantniji.

Govorim o onome sto se ovdje svakodnevno pise.
-
DukeOfWellington
-
Kontakt:
Postao/la DukeOfWellington » 19 mar 2015, 15:42
crybaby je napisao/la:
Upravo tako! Niti se treneri smjenjuju k'o na traci, niti se ocekuju instant rezultati.
Problem je što je doveden u startu pogrešan trener. Zamijenio ga sad ili za pet godina na kraju ćeš konstatovati na nije odgovorio zadatku. A bolje prije nego kasnije. Shvatam ja da neki od vas vjerujete da je on sposoban napravit dobar mandat u Unitedu, ali nije vjeruj mi.
-
JoseMourinho
-
Kontakt:
Postao/la JoseMourinho » 19 mar 2015, 15:47
A trenutno koga postavit ko trenera umjesto njega? Ko bi bio bolje rješenje?
Iskreno mislim da boljeg rješenja nema, jer nešto ne vjerujem ni da ce klopp ni Simeone ići iz svojih klubova

-
crybaby
-
Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:crybaby je napisao/la:
Problem je što je doveden u startu pogrešan trener. Zamijenio ga sad ili za pet godina na kraju ćeš konstatovati na nije odgovorio zadatku. A bolje prije nego kasnije. Shvatam ja da neki od vas vjerujete da je on sposoban napravit dobar mandat u Unitedu, ali nije vjeruj mi.
To je tvoje misljenje, ja ga postujem, al' valjda si svjestan da ono moze biti pogresno !? Ti koji potenciras argumentovanu raspravu shvatas da ''Shvatam ja da neki od vas vjerujete da je on sposoban napravit dobar mandat u Unitedu, ali nije vjeruj mi'' nije argument !?
U svakom slucaju vrijeme ce pokazati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.