Champions League 2014/15

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Ko će biti novi prvak Evrope?

Barcelona
76
45%
Juventus
92
55%

Ukupno glasova: 168

Consigliere
Kontakt:

Re: Champions League 2014/15

Post Postao/la Consigliere » 19 mar 2015, 14:54

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 19 mar 2015, 14:59

Tribute to the legend!
Romariooo je napisao/la: hehe, da je vama biti uplakan ko romarioooo, hegemonija toliko trofeja uzima da se pehari već pocinju redati po stepenicama ko saksije cvijeca, sluzbene prostorije su premale, dok su minhenske suze vrlo ceste u zadnje vrijeme
Romariooo je napisao/la:dzaba ste sumnjali u hegemoniju, nije ona rekla zadnju rijec bila, vidjeli smo veceras da ima tu jos vatre, iako priznati moramo da nije ovo ni bila bas ona prava hegemonija, ima materijala i za kritike, al o tom cemo sutra

Romariooo je napisao/la: dici ce se hegemonija i pogaziti sve, proljetno sunce je izmamilo mnoge miseve i ostale glodare iz rupa, al brzo ce se stvari ponovo izbalansirati
Romariooo je napisao/la: jos jedna titula u nizu, svjetski prvaci, sad ostaje samo da cekamo kad ce se pojaviti vanzemaljci neki iz udaljenih galaxija da hegemonija i s njima odigra koju, u ovoj galaxiji niko ne igra ni priblizno dobar fudbal kao barca

Prije hospitalizacije:
Romariooo je napisao/la:"Kad vengerova nejač utihne, part II

PS: hegemonija vas ceka!!!
Nakon:
Romariooo je napisao/la: hegemonija je čučnula

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 19 mar 2015, 14:59

FaraonTM je napisao/la:Ma kakvi Barca, jeste jaki ali vam nazad škripi nenormalno, pa vama svaka ekipa koja vas napadne može dati gol. Ni sredina terena nije na nivou one Barce od prije par godina, jedino je napad jači nego što je bio al' sve skupa mislim da je ova Barca dosta slabija i ranjivija ekipa od one Barce od prije par godina :)

Real ako se vrati u formu njih vidim kao prve favorite, onda dolazi Bayern pa tek onda Barca. Bayern bi mi bio prvi favorit da ih ne trenira Guardiola odnosno da ne gaje stil kakav gaje. Da igraju kao što su igrali pod Juppom prošetali bi se hladno Ligom Prvaka, kao što su i one godine.
Ma jasta , Bayern inace svake sezone osvaja trostruku krunu :kafa: Zavaravate se, Bayern ima sada bolje igrace nego pod Juppom ali igraju za klasu slabije.I tako slabiji su vjerovatno najbolji kolektiv na svijetu.Barcelona je za 2-3 klase slabija nego pod Guardiolom.Ali sada imaju bolji napad, znaju igrati kontre, prije ih nisu igrali.Bayern potopio Barcu ,ali ne zaboravite da ih je trenirao Roura, gdje je Messi bio povrijedjen, gdje igraci nisu znali sta igraju, bili potpuno nedirektni prema golu u svakoj jacoj tekmi.Sad je to druga stvar.Bayern pucao kontre, Barca meljala na sredini, sada je obrnuta stvar.Iskreno bih volio da izvucemo Bayern , ali u polufinalu , sad nam dajte Monaco :kafa:
27.10.2020

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 mar 2015, 14:59

Ma danas imaš sigurno jači Real, Bayern, PSG, Juventus nego što su bili prije par godina.

Al' eto vidjet ćemo, mnogo će zavisiti i od žrijeba...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 mar 2015, 15:02

Interesuje me kako ce se sledece sezone organizirati CL, zbog ovog kluba koji osvoji EL. Zanima me sta ce se npr. dogoditi ukoliko recimo Napoli osvoji EL a u Seriji A budu 4. a Lazio bude treci, da li to znaci da Lazio onda ne moze u CL ili ipak oba kluba idu CL? Ili da Napoli i bude treci u Seriji A a Lazio cetvrti, i Napoli osvoji EL da li onda Lazio dobija to mjesto u CL ili drugi finalista EL?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 19 mar 2015, 15:03

Consigliere je napisao/la:slika
omjer uloženo-dobiveno u Engleskoj je fkt ocajan
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 19 mar 2015, 15:07

Posto ce bit stimaljki kao da gledam..

Barca-Psg po ko zna koji put

Monaco- Real

Atletico- Bayern

Porto- Juventus :problem:
FC Bayern !!!!!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Champions League 2014/15

Post Postao/la JoseMourinho » 19 mar 2015, 15:08

meho-medo je napisao/la:Interesuje me kako ce se sledece sezone organizirati CL, zbog ovog kluba koji osvoji EL. Zanima me sta ce se npr. dogoditi ukoliko recimo Napoli osvoji EL a u Seriji A budu 4. a Lazio bude treci, da li to znaci da Lazio onda ne moze u CL ili ipak oba kluba idu CL? Ili da Napoli i bude treci u Seriji A a Lazio cetvrti, i Napoli osvoji EL da li onda Lazio dobija to mjesto u CL ili drugi finalista EL?
Ako Napoli bude treći i osvoji ostaje kako jest prva tri iz Italije idu
ako Napoli bude četvrti i osvoji onda uz prva tri ide i Napoli tj. Italija ce imati četiri mjesta
to mjesto ce se negdje kroz kvalifikacije naci, jedan manje vjerovatno preko kvalifikacija ce uci u LP ;)

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 19 mar 2015, 15:25

Da probam i ja, prognozirat za sutra

Juventus-Real
PSG-Atletico
Barcelona-Monako
Bayern-Porto

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 19 mar 2015, 15:37

Kada je izvlačenje ?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 mar 2015, 15:49

MisterGuardiola je napisao/la:Kada je izvlačenje ?
Petak, 12:00.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 mar 2015, 15:56

geoxx je napisao/la:Tribute to the legend!
Romariooo je napisao/la: hehe, da je vama biti uplakan ko romarioooo, hegemonija toliko trofeja uzima da se pehari već pocinju redati po stepenicama ko saksije cvijeca, sluzbene prostorije su premale, dok su minhenske suze vrlo ceste u zadnje vrijeme
Romariooo je napisao/la:dzaba ste sumnjali u hegemoniju, nije ona rekla zadnju rijec bila, vidjeli smo veceras da ima tu jos vatre, iako priznati moramo da nije ovo ni bila bas ona prava hegemonija, ima materijala i za kritike, al o tom cemo sutra

Romariooo je napisao/la: dici ce se hegemonija i pogaziti sve, proljetno sunce je izmamilo mnoge miseve i ostale glodare iz rupa, al brzo ce se stvari ponovo izbalansirati
Romariooo je napisao/la: jos jedna titula u nizu, svjetski prvaci, sad ostaje samo da cekamo kad ce se pojaviti vanzemaljci neki iz udaljenih galaxija da hegemonija i s njima odigra koju, u ovoj galaxiji niko ne igra ni priblizno dobar fudbal kao barca

Prije hospitalizacije:
Romariooo je napisao/la:"Kad vengerova nejač utihne, part II

PS: hegemonija vas ceka!!!
Nakon:
Romariooo je napisao/la: hegemonija je čučnula

svaka cast za trud, dobro si se zasukao da izvuces ova sabrana djela romaria, dobar si referat napravio

necu pricati o barci i njenoj snazi, to cemo tek vidjeti, posto se bayern uglavnom smatra velikim favoritom lige prvaka treba tu reci pokoju

isti ovaj bayern, ja bi se usudio reci i jaci prosle sezone, primio je 4-5 komada od reala u brutalnom porazu, dakle vidjeli smo da su ranjivi itekako, malo utakmica krene naopako,kontra koja i bayern koji je do te utakmice bio stvarno mocan, odjednom popuca po savovima.

glavne poluge ovog bayerna ove sezone nekako su oslabile, mozda se meni to samo cini jer ne gledam bas svaku tekmu, al ono sto gledam cini mi se da nije to to, al opet tesko je i suditi jer bayern i nema neku konkurenciju u njemackoj, moze to i kostati kad ekipa rano osvoji titulu, uvuce se neka opustenost ili sta vec

ne sumnjam da ce bayern protiv svake ekipe imati igru neku i posjed, to je djelo guardiole, ali protiv barce se u to uzdati, to je vec upitno, ne znam kako pep razmislja, ali igrati protiv barce njenom igrom koja se uci od pionira, slozit ce te se i nije pametno, tako da zbog toga ja kazem da bi barca tu bila neka vrsta favorita

i atletico madrid ako bude igrao s bayernom vidjet cete kako ce to biti gutavo za bayern, te kompaktne ekipe koje nije stramota braniti se, udarati, meljati i petljati su uvijek veliki belaj za sve vrste tik take, barca kako je promijenila stil sad puno lakse takve otresa, ne znam, barca i atletico ako se sastanu ja ne bih smio baciti vece pare na bayern

vidjecemo sta ce biti, zivo se radujem susretu barce i bayerna, najbolje u polufinalu da imamo dvije utakmice za gledati, mada ni sad u petak da se izvuce taj par, ne bi bilo nimalo lose
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 19 mar 2015, 16:11

I ja se nadam susretu Bayerna sa Barcom i nadam se da "katalonski magični konj" postavi normalnu taktiku pa da Bayern otrese Barcu ko slinu.

slika

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 mar 2015, 16:13

Što se tice žrijeba, samo bez Bayerna i Atletica :!: ako može ikako....ostalo može jbg, najpoželjniji Monako logicno :mrgreen:

Bayern - brutalno jaki + Pep koji poznaje bolje Barcu i njene igrace, nego sam Enrique
Atletico - Cholovi šošoni bi nas istukli ko goveda....ne bi bili favoriti, bez obzira što smo skoro pobjedili 3 puta zaredom, njima sad samo ostaje LP, jer su sve dalje u prvenstvu.

@Romario, Bayern je tad primio petardu i više nikad nece :nene: bar dok je Pep tamo kod njih na klupi.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 19 mar 2015, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 mar 2015, 16:15

Saurman je napisao/la:Sramotna partija BvB-a bezidejno,bezopasno tokom cijelog meča a glavni krivac je Klopp koji nije pripremio ekipu za najvažniju utakmicu sezone.Odbrana opet komična pored koje je panj Morata izgledao kao Van Basten.
Samo da te pitam po cemu si ti bio toliki optimist u vezi Dortmunda?Ja nisam toliko bio uvjeren u prolaz Juvea zbog snage istih vec zbog slabosti zuto-crnih.Koliko su samo para ulupali u Mkhitaryana,Immobilea,Kampla i Gintera umjesto da su doveli 2 vrhunska igraca tipa Lukaku ili Griezmann.Također,ni ove sezone nisu promijenili golmana i lijevog beka.Wolfsburg je buducnost Bundeslige,uostalom davno sam to pisao ;)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 19 mar 2015, 16:16

Wolfsburg napunio mrežu Bayerna prije mjesec dana u BL i to preko kontri ...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 mar 2015, 16:23

Ma mislio sam na LP, eliminaciona faza, gdje je ulog veliki ;) a Bundes je riješio vec na pola sezone, tako da mogu igrati sa pola gasa.
Nikad u svom trenerskom životu Pep nije izgubio 4 razlike u jednom mecu (posebno ne tako bitnom kao polufinale LP :o ), ali eto i to se nekad moralo desiti....još na to sve - od Reala :facepalm: nije mu se moglo gore poklopiti.

Taj ce ga poraz još dugo dugo godina boliti i peči.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 19 mar 2015, 16:38

Zbog posljednjeg međusobnog duela za Juventus nikako ne bi bilo dobro da dobije Bayern jer bi ispali već u svlačionici. Prošle godine smo igrali protiv Reala, vidjeli da se možemo nositi s njima, ali tu bi presudio individualni kvalitet, pa bih nekako od ovih teških volio gledati duele sa Barcelonom, čisto da vidimo na čemu smo.

Porto i PSG su jako nezgodni, ali bi se s njima moglo igrati i šanse bi bile podjednake za prolaz, nekako su mi najpoželjniji Atletico i Monaco.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 19 mar 2015, 16:47

Ja samo znam da će Realu Porto nabacit :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 mar 2015, 17:57

Evo moji neki:

Real-Atletico
Bayern-PSG
Barcelona-Porto
Juventus-Monaco :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []