BOJIC CE ZAIGRATI DANAS haha
Moderator/ica: vlakanje
borac_sampion je napisao/la:Skonto sam sto pada kisa![]()
BOJIC CE ZAIGRATI DANAS haha
Kako vec napisah na ovoj temi juce ili prekjuce, zeljo me u ovom trenutku ne interesuje uopste.& ? je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaaaaaa Zeljeznicar pobjedi 2:0 nemogu da vjerujem
lol na http://www.**** pise 0:0Schlager je napisao/la:1-1 je bilo na poluvremenu kad sam otisao.
sta bi ?cole-ch je napisao/la:Dogovorena utakmica. Slaviji vrlo neophodna tri boda ili bar jedan za opstanak, a Borac prolazi u finale kupa.
Moderator, vrati se!
Kako ljudi mogu sumnjati u sve? Ako je dogovoreno što pratiš, u čemu je onda draž?!!!cole-ch je napisao/la:Dogovorena utakmica. Slaviji vrlo neophodna tri boda ili bar jedan za opstanak, a Borac prolazi u finale kupa.
Moderator, vrati se!
Ova utakmica je veca misterija od desavanja u Sibiru, fakat niko nista, ni radio, ni ss.ba niti ove stranice sto obezbjedjuju rezultate uzivo... Zalosno da se tako tretira nasa ligaRaz_ba je napisao/la:Može li se negdje pratiti utakmica, sportsportba, izgleda, ignoriše ovu utakmicu. Ako neko zna rezultat nek nam javi, plz.
nije prvi put...proslo kolo citava liga pise 0-0 pred sami kraj, a na utakmicama golovi pljustertm86 je napisao/la:Ova utakmica je veca misterija od desavanja u Sibiru, fakat niko nista, ni radio, ni ss.ba niti ove stranice sto obezbjedjuju rezultate uzivo... Zalosno da se tako tretira nasa ligaRaz_ba je napisao/la:Može li se negdje pratiti utakmica, sportsportba, izgleda, ignoriše ovu utakmicu. Ako neko zna rezultat nek nam javi, plz....(jos pogotovo sto igra ekipa koja se bori za titulu)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.