LOL
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Pa iskreno ocekivao sam barem nesto. Svjestan sam da malo ko moze napraviti atmosferu kao talijani, ali covjece tolika prica o tom zutom zidu, ja sam konto da ce se stadion srusiti. Jednu sam pjesmu zapazio i to pjesma koju pjeva skoro svaka druga navijacka grupa u njemackoj. Al nista neocekivano.gerdmuller je napisao/la:Italia je napisao/la: Toliko su ljudi pricali o tom nekakvom zutom zidu, ja sam na trenutku cuo one njihove bubnjice i par pjesmica. Ko je slusao jasno je primjetio navijanje Juventina citavih 90 minuta. Na mahove su se culi oni sa zutog zida.![]()
U kopu od 20-tak tisuca navijaca ih navija svega par tisuca.Jucer se 4000 Juveovih navijaca culo vecim dijelom tekme.
A jesi primijetio kako dosadne pjesme imaju?Da Juventini nisu grmili ugasio bih ton.Sto se tice tekme,uzivao sam od 1.do zadnje minute u deklasiranju nemocnih i atipaticnih zutokljunaca.
Svaka cast Juventusu na predstavi.. mozda niste znali ali kod tribine zutog zida se ne postavlja puno mikrofona za razliku od ostalih djelova tribinagerdmuller je napisao/la:Italia je napisao/la: Toliko su ljudi pricali o tom nekakvom zutom zidu, ja sam na trenutku cuo one njihove bubnjice i par pjesmica. Ko je slusao jasno je primjetio navijanje Juventina citavih 90 minuta. Na mahove su se culi oni sa zutog zida.![]()
U kopu od 20-tak tisuca navijaca ih navija svega par tisuca.Jucer se 4000 Juveovih navijaca culo vecim dijelom tekme.
A jesi primijetio kako dosadne pjesme imaju?Da Juventini nisu grmili ugasio bih ton.Sto se tice tekme,uzivao sam od 1.do zadnje minute u deklasiranju nemocnih i atipaticnih zutokljunaca.
Tesko to za 10 dana, a jos teze da idu nove prijave ?! Mislim da nema nista ni od onog ponistavanja kartona, a ni od novog prijavljivanja!akisarajevo92 je napisao/la:Za Kwadwa se ocekuje da bude spreman za 10-tak dana, da li ce ga prijavljivati za 1/4 finale?
Zuti kartoni se brisu od 1/4 finala, a povratak Kwadwa se ocekuje 1.ili 2. april najskasnije. Da li se mogu prijavljivati novi igraci, to nzm.Mig_Mig je napisao/la:Tesko to za 10 dana, a jos teze da idu nove prijave ?! Mislim da nema nista ni od onog ponistavanja kartona, a ni od novog prijavljivanja!akisarajevo92 je napisao/la:Za Kwadwa se ocekuje da bude spreman za 10-tak dana, da li ce ga prijavljivati za 1/4 finale?
Ovo je meni najveći strah jer iako su sinoć svi govorili da je mišić kad je izašao meni se učinilo da je prije izlaska kod kornera prikazan kako se drži za koljeno, a koliko znam govorili su da je prije utakmice na treningu imao problem sa koljenom.MrMuscle je napisao/la:Ma povreda nije uopste ozbiljna... sreca pa je nesto oko misica... a to su povrede sa rokom rehabilitacije najvise do mjesec, u ekstremnim slucajevima do mjesec i po..... sigurno mu misic nije pukao jer hoda bez icije pomoci, vjerovatno istegnuce.... sto znaci max 20 dana... i to vam kazem jer sam imao mali milion ovih povreda oko misica dok sam trenirao fudbal...
Al naravno pod uslovom da je misic u pitanju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.