RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

hercegovac236
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la hercegovac236 » 19 mar 2015, 21:13

Cernica je napisao/la:Ni mene isto. Pa da cu puzat do stadiona. Ja ne mogu protiv svog srca. Ono me odvuce na stadion i da 11 pekara igra za njega ja cu ici
Ma da pekari igraju bar bi bilo vrućih kifli poslije utakmice :)
Ovako ni kifli ni profesionalizma. Sve same Zvijezde Granda (da ukradem RedOne poređenje) pa neće da isprljaju dresove.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 21:16

hercegovac236 je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Ni mene isto. Pa da cu puzat do stadiona. Ja ne mogu protiv svog srca. Ono me odvuce na stadion i da 11 pekara igra za njega ja cu ici
Ma da pekari igraju bar bi bilo vrućih kifli poslije utakmice :)
Ovako ni kifli ni profesionalizma. Sve same Zvijezde Granda (da ukradem RedOne poređenje) pa neće da isprljaju dresove.
Brato da te ispravim nije zvijezde nego "zvezde" :D granda. Gdje ga nađoše yebote bolje bi Aco biciklista odigro onih 20 minuta
From father to son

emil02in
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 19 mar 2015, 21:29

Samo me dva metra bez geometra mogu odvojiti od Veleza niko vise...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Cernica
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 21:46

emil02in je napisao/la:
Samo me dva metra bez geometra mogu odvojiti od Veleza niko vise...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tako je brato samo mi žao one raje od juce sto nisu dolazili par godina a bili su standardni kad nam je bio prosjek 3-4 milje po tekmi. Zahvaljujem se isto raji sto nije bilo nacionalizma i divljanja po tribinama. Jedino ona dva narkica na kraju ali sta ces brato kad spid ili kristalni meth pođu lucit serotonin u mozgu . Samo pjesme o Veležu i svom klubu za razliku od gostujuce sakice koja se nije ni cula do poluvremena negobkad se raja usutila onda je poceo cirkusni repertoar :urnebes: :urnebes: i ono sto me najvise raduje da tu nisu bili radi ljubavi prema svom klubu nego iz nekih drugih razloga. Ne stavljam ih sve u isti koš ali šabani žešći
From father to son

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 19 mar 2015, 22:00

Jel iko čuo ijednu pjesmu ultrasa o Zrinjskom ?
Ja sam samo čuo o Veležu, o rođenim, o Starom Mostu, o BiH, o Herceg-Bosni, o Želji, Sarajevu... :hmmmmm:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 22:05

vm22 je napisao/la:Jel iko čuo ijednu pjesmu ultrasa o Zrinjskom ?
Ja sam samo čuo o Veležu, o rođenim, o Starom Mostu, o BiH, o Herceg-Bosni, o Želji, Sarajevu... :hmmmmm:
Pa brato nisu radi zrinskog dosli jao tebe :D
From father to son

1bmw1
Kontakt:

Post Postao/la 1bmw1 » 19 mar 2015, 22:05

daj ljudi sta se vracate sta je bilo ,imal neko koju informaciju ko bi trebo biti trener i sta kazu kad bi trebala bit skupstina..ko od ovi jucerasnji invalida-igraca nece igrat protiv pitara ...

R O D J E N I D O G R O B A

pozdrav od dobojlije

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 19 mar 2015, 22:06

Cernica je napisao/la:
Znam ali eto kontam da im se slučajno nije omakla jedna o Zrynskom ko će znat :mrgreen:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 19 mar 2015, 22:08

hskzmostar je napisao/la:
Pa kazete nisu se culi?! :crazy:

Drug cernica!
Samo bez gluposti sutra na tribinama,oni ce ici da se prekine utakmica svim silama sto bi ljudi u crnom rado uradili. Ja razumijem emocije ali vjerujte bit ce jaca ona kad ih nabijemo nogom iz kupa. FORZA

Zabi ga Stevo i prekinu utakmicu! :wave:
Što izbjegavaš odgovor :)
Reci je li bila ijedna pjesma o Zrynskom ili nije ? :D

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 mar 2015, 22:12

Ja sam sjedio tacno preko puta njih i zelio sam se uvjeriti u njihovu navijacku moc.Niti jednu pjesmu nisu pjevali svom klubu,sve i jedna je bila nacionalisticka i sovinisticka.Da li oni stvarno nemaju pjesama o svom klubu?
Mislim da je ponovo izaslo na vidjelo slabost pravne drzave,jer je koliko ja znam svugdje u svijetu zabranjeno velicanje fasizma i svega vezanog za to zlo.Po mom misljenju ,kako se budemo primicali prema EU mozemo ocekivati da se ta grupica ugasi,mada sto se mene licno tice volio bih da ostanu,cisto da nam Armija ne mora d.r.k.a.t.i
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 22:12

vm22 je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
Znam ali eto kontam da im se slučajno nije omakla jedna o Zrynskom ko će znat :mrgreen:
Bit ce protiv širokog jedna jer im ovaj kvari koncepciju standardnog repertoara :urnebes: :urnebes: nego ko yebe brnje da odg drugu dobojliji. Avdo ce bit dok se ne nađe novi :salut:
From father to son

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 19 mar 2015, 22:15

rodjenisa je napisao/la:
Ja sam sjedio tacno preko puta njih i zelio sam se uvjeriti u njihovu navijacku moc.Niti jednu pjesmu nisu pjevali svom klubu,sve i jedna je bila nacionalisticka i sovinisticka.Da li oni stvarno nemaju pjesama o svom klubu?
Mislim da je ponovo izaslo na vidjelo slabost pravne drzave,jer je koliko ja znam svugdje u svijetu zabranjeno velicanje fasizma i svega vezanog za to zlo.Po mom misljenju ,kako se budemo primicali prema EU mozemo ocekivati da se ta grupica ugasi,mada sto se mene licno tice volio bih da ostanu,cisto da nam Armija ne mora d.r.k.a.t.i
Tako je.
Nisam čuo ni jednu pjesmu o njihovom klubu ni u prvoj utakmici, ali nisam htio ništa pisati dok ih ne čujem uživo.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 22:16

A bola saskograd alias bekic najveci retardinjo ovog foruma :urnebes: :urnebes: Zgužen i ponižen s moje strane milion puta. Bola ljudi s foruma su kasnili na posao dženaze i vjencanja da ostanu gledat kako ga camži i ismijavam :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

otofonribentrop
Kontakt:

Post Postao/la otofonribentrop » 19 mar 2015, 22:42

Postovaoci VELIKOG kluba sportski pozdrav. Jos rezimiram u glavi jucerasnju tekmui nikako da sazvacem neke stvari. Ono sto sam cuo jucer na tribinima me zaprepastilo, a radi se o slijedecem: kaze Fida Tanovic da je uzet novac da zrinja ide dalje i to se sve odigralo kod njega u hotelu u Blagaju. Ako je jos neko cuo ovo sto pisem nek se javi. Nema tih para da bih pustio da neko ide dalje , a kamoli njima. Zali boze jucer onakve posjete i euforije. Mostar u srcu VELEZ do groba.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 19 mar 2015, 22:47

Čuo sam i ja druže nešto tako , pa sad da li je to istina , ne bih ti znao reći. :problem:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 22:48

otofonribentrop je napisao/la:Postovaoci VELIKOG kluba sportski pozdrav. Jos rezimiram u glavi jucerasnju tekmui nikako da sazvacem neke stvari. Ono sto sam cuo jucer na tribinima me zaprepastilo, a radi se o slijedecem: kaze Fida Tanovic da je uzet novac da zrinja ide dalje i to se sve odigralo kod njega u hotelu u Blagaju. Ako je jos neko cuo ovo sto pisem nek se javi. Nema tih para da bih pustio da neko ide dalje , a kamoli njima. Zali boze jucer onakve posjete i euforije. Mostar u srcu VELEZ do groba.
Brato šupljak i ne iznosi na forum svakakve glupost. Prica ovaj prica onaj i još Fida :urnebes: :urnebes: sad baš ne vjerujem
From father to son

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 19 mar 2015, 22:52

Daj bola, oni su toliko nesposobni i glupi da ne bi utakmicu znali prodati
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 mar 2015, 22:55

hskzmostar je napisao/la:Rodjenisa mislim stvarno ako je velicanje fasizma, vi ste nasa severina,velez u vrapicice i ostale navijacke provokacije onda smo svi kolektivo za zatvora ,pogotovo jer RA poziva na genocid i istrebljenje jedne citave grupe ljudi kada pjeva svoju pjesmu ubi ubi ultrasa,mislim da je to za Hagga! :urnebes:

Kanite se fasizma i gluposti u 21. stoljecu,pjevali su nasi navijaci i pjesme o nasem klubu,imate na youtube snimak pa malo ohanite i odmorite uz pobjednicku pjesmu!
Do iduceg susreta! :wave:
Kako te nije stid? Standardne vaše pjesme koje su obično provociranje, a koje si naveo su odavno poznate. One koje paraju uši su pjesme o ustaštvu, o vandalizmu i divljaštvu, o fašizmu, a sve u smislu isticanja nacionalnog ponosa i prkosa Hrvata, i prezentiranja hrvatstva na ovim prostorima.

Meni je jako žao da na taj način ističete vaše domoljublje. Pjevanjem fašističkih pjesama, pjevanjem i ponosom na rušenje svjetske kulturne baštine i jasnim iskazivanjem vašeg načina razmišljanja. Mnoge stvari koje nemaju nikakve veze sa sportom, sa nadmetanjem, sa zdravim sportskim rivalstvom, a sve u smislu prenošenja političkih poruka kroz sport.

Vi jeste pjevali 3-4 pjesme o ljubavi prema vašem klubu to je fakt, ali je fakt također da je to premalo za minimalno 70 minuta prezentiranja vaše ljubavi prema vašem klubu, grbu, igračima, i svemu onome što treba da privlači vas oko njega.

Pokazali ste šta je koheziona snaga koja vas drži zajedno.

@ribentrop je petokolonaš. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 23:05

Ja znam da mali broj ljudi kod njih stvarno osjeca ljubav prema tom mladom novoosnovanom klubu ali vecina je tu iz drugih razloga. Mislim ko ih yebe meni je ponos na nas jer ljubav i pjesme o veležu koje su se pjevale svih 90 minuta ne moze kupiti ni jedna stranka ni pare
From father to son

otofonribentrop
Kontakt:

Post Postao/la otofonribentrop » 19 mar 2015, 23:10

Sta ima peta kolona. Ja iznosim samo ono sto sam cuo od vlasnika hotela gdje su rodjeni spavali. Ako je zlo sto sam prenio ono sto je Dida rekao onda se stvarno izvinjavam. O nacionalizmu i pjevanju koje kakvih pjesama od federalnih kolega necu ni da komentarisem, jer to nije nista novo. Raja vjerujte nemam nikavu losu namjeru dogrijavati ulje na vatru, ali ovo sto je javno receno na tribinama se mora ispitati i provjeriti. To je moje misljanje.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []