Ma kakve Austrijanke momciluko, samo nase navijacice dolaze u obzir.Chinaglia je napisao/la: očekivao sam da će kleknut' Austrijanke, a ne Austrijanci

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma kakve Austrijanke momciluko, samo nase navijacice dolaze u obzir.Chinaglia je napisao/la: očekivao sam da će kleknut' Austrijanke, a ne Austrijanci
Ta ti sigurno ne zna sarmu napraviti!HariTz je napisao/la:
Nisu ni ove loše
nema ... mozes samo kupit od nekog jarana il pred stadionom od nekog sosona koji ce trazit duplo vecu cijenu ...NoName je napisao/la:Ima li još karti?
sigurnoable je napisao/la:Ta ti sigurno ne zna sarmu napraviti!HariTz je napisao/la:
Nisu ni ove loše
Ima jos dosta karti, samo sto su na malo lošijem mjestu za gledanje. Odi na oeticket i možeš izabrati mjesto gdje želiš da sjediš ( vecinom su mjesta 3. razine).SafetSajo je napisao/la:nema ... mozes samo kupit od nekog jarana il pred stadionom od nekog sosona koji ce trazit duplo vecu cijenu ...NoName je napisao/la:Ima li još karti?
Evo gledam mi smo svoju stranu ( sektor A i F) skoro pa popunili dok Austrijska strana (sektor C i D) su vise prazna, izgleda da ce se Bosnom behar probeharao oriti BecomGoalgetter je napisao/la:42.000 karata je prodano, oko 10.000 je jos ostalo, kao sto @sigurnoable kaze, na nesto losijim mjestima, 3. sprat, ili pojedinacno mjesto u nekim sektorima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zna li se otprilike koliko ce nasih biti ?Goalgetter je napisao/la:42.000 karata je prodano, oko 10.000 je jos ostalo, kao sto @sigurnoable kaze, na nesto losijim mjestima, 3. sprat, ili pojedinacno mjesto u nekim sektorima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tesko je procjeniti. U nasem sektoru (A/F) prodano je oko 13-15.000 karata, dakle tu ce 100% biti nasi. Sad koliko smo jos uzeli karata u ostalim sektorima [Istok i Zapad] moze se nagadjati. Preko 20.000 sigurno da ce nas biti.Elegant je napisao/la: Zna li se otprilike koliko ce nasih biti ?
Znas li ti sta u vezi hotela i smjestaja nasih?Goalgetter je napisao/la:Tesko je procjeniti. U nasem sektoru (A/F) prodano je oko 13-15.000 karata, dakle tu ce 100% biti nasi. Sad koliko smo jos uzeli karata u ostalim sektorima [Istok i Zapad] moze se nagadjati. Preko 20.000 sigurno da ce nas biti.Elegant je napisao/la: Zna li se otprilike koliko ce nasih biti ?
Jos nista, ali moguce da ce u Kempinski Hotel (nagadjam), tu je odsjela koliko znam i reprezentacija Brazila kad su igrali u novembru.DonCorleone je napisao/la: Znas li ti sta u vezi hotela i smjestaja nasih?
Pricaj za sebe, ja i Nerminovic dolazimo po Habsburske vile.Goalgetter je napisao/la:Ma kakve Austrijanke momciluko, samo nase navijacice dolaze u obzir.Chinaglia je napisao/la: očekivao sam da će kleknut' Austrijanke, a ne Austrijanci![]()
Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada, jasmin10 i 9 gostiju.