HŠK Zrinjski (opće diskusije)

Maestro^^
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski (opće diskusije)

Post Postao/la Maestro^^ » 18 mar 2015, 20:02

Ne mislim drug da je to ništa,nego da ne brinu oko neke povrede. Pogrešno se izrazih. ;)
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 18 mar 2015, 20:07

Evo "novi " sam na forumu pa da se javim i cestitam ekipi na pobjedi i navijacima koji su bili na visini zadatka sem onih baklji ,to je izgleda u krvi svi balkancima !
Momci su odigrali onoliko koliko je trebalo uz borbenu igru,teren je stvarno katastrofa kontrolirati loptu je fakticki nemoguce ,Crnov podsjetio na najbolje dane ,Maka i Daba vratili taktiku kakva nam pase i raspored igraca i sve odlicno ispalo.
Zlatic treba igrati desni bek do mirovine jer momak se postavlja i igra odbranu kao Carvahal! :njanjanja:
Nikolic nije za klupe to i ptice na grani znaju ali mislim da je Kreso danas poceo radi tradicije jer se nadavao golova konama kao nitko u BiH!
Tjedan poceo odlicno prvo se Mise rijesili a sad i pobjeda u Vrapcicima ! :salut:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 18 mar 2015, 20:17

hskzmostar je napisao/la:Evo "novi " sam na forumu pa da se javim i cestitam ekipi na pobjedi i navijacima koji su bili na visini zadatka sem onih baklji ,to je izgleda u krvi svi balkancima !
Momci su odigrali onoliko koliko je trebalo uz borbenu igru,teren je stvarno katastrofa kontrolirati loptu je fakticki nemoguce ,Crnov podsjetio na najbolje dane ,Maka i Daba vratili taktiku kakva nam pase i raspored igraca i sve odlicno ispalo.
Zlatic treba igrati desni bek do mirovine jer momak se postavlja i igra odbranu kao Carvahal! :njanjanja:
Nikolic nije za klupe to i ptice na grani znaju ali mislim da je Kreso danas poceo radi tradicije jer se nadavao golova konama kao nitko u BiH!
Tjedan poceo odlicno prvo se Mise rijesili a sad i pobjeda u Vrapcicima ! :salut:
Eto ti znaš da je Stevo za prvog sastava, pa da nije Kreše i ovih domaćih momaka, Zlatića, Pere Mile, pa i Ante Radeljića nikada nebi prošli ove garibe. Najgori ste mi vi koji uvjek lajete na domaće momke , a ko je got sa strane nije dobar. Treba ruku na srce staviti kada se Krešino ime spomene, derbije uvijek iznose domaći momci, uvijek!!!!!!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 18 mar 2015, 20:25

Rebel bolan smiri se,po meni je Nikolic klasa za Kresu i to je moje misljenje,ne mislim kao igrac vec forma i godine!

slika

:tokralju:

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 18 mar 2015, 20:33

Stevo voli i Zrinju i Mostar to je i reko i to pokazuje. Nemam ništa protiv Kreše štoviše poštujem ga al ustat pa reć Stevo Nikolić. Taj nikako ne smije biti na klupi pa protiv koga god igrali, Stevo je klasu ispred ostalih naših napadača.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: zrinjevac365, dana/u 18 mar 2015, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 18 mar 2015, 20:44

Analni osvetnik HŠK Zrinjski!!!

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 18 mar 2015, 20:50

1452 je napisao/la:Analni osvetnik HŠK Zrinjski!!!
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 18 mar 2015, 20:53

A jesu se kone bile nalozile,te smo ovakvi,te smo losi,te trazit cemo prekid utakmice provokacijama,kad ono 0:2 ladno! :kafa:

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 19 mar 2015, 14:44

zrinjevac365 je napisao/la:Hvala svima na čestitkama, nadam se da će ubrzo gostujući navijači normalno sjesti sa domaćim(mislim na one koji nisu članovi navijačke skupine) i vidi se da ima pomaka u tome al smo još daleko. Nije bitno igrali Zrinjski-Velež,Sarajevo-Zrinjski ili Zvijezda-Sloboda, treba biti sportske napetosti i sportske zayebancije al ništa više od tog. A ovome što spominje hrvatske intelektualce želim mu nešto saopćiti a to je da ti "Hrvati" su velike komunjare i normalno da će braniti svoj crveni klub. To što Velež neće ili nema para to je vaš problem, Zrinjski je sklopio ugovor o iznajmljivanju stadiona i redovno plaća račune, održava ga i ulaže u njega. Što prije shvatite da stadion pod Bijelim brijegom nije stadion ni Veleža ni Zrinjskog niti je ikad bio nego je to stadion GRADA MOSTARA. Šta ste više navikli kukat izborite se za nešto sami ne može vam se sve dati.

Ova tvoja prva recenica me navela da malo nesto napišem u vezi toga
Smatram da mi kao navijaci ili ti ga simpatizeri Zrinje nikad necemo sjediti sa njihovim navijacima ili simp. Veleža
jednostavno to nije moguce ni u sarajevu ni u Beogradu a pogotovo nece biti moguce nikad u Mostaru.
meni kao simpatizeru zrinje nije stvarno fora jucer biti na onoj velikoj tribini slusati one uvrede i ne veselit se golu zrinje ..I obrnuto isto tako pod bb navijacu veleza na donjoj nije nimalo ugodno slusati neke stvari
Nego se nadam da ce u buducnosti biti osigurano da i obicni ljudi koji nisu clanovi navijackih skupina da mogu ici na utakmicu pod bb. ili u Vrapcice i da ce imati posebno mjesto na tribinama
u vrapcicim to trenutno nije moguce ali akobogda naprave i oni tu tribinu pa to bude omoguceno.
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 19 mar 2015, 15:19

Nego, izgleda Kruno novi trener :clap:

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 19 mar 2015, 16:28

Slazem se i nadam se da ce se nekada ako Bog da i to desiti.Kad igramo sa Radnikom u subotu ili nedjelju

"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 19 mar 2015, 21:17

Pitanje za navijace Zrinjskog,jel Aco Radulovic jos u Zrinjskom, ne vidim da je u sastavu ili da ga spominjete?

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 19 mar 2015, 21:19

U nedjelju u 15:30 igramo sa Radnikom, a slažem se za odvojenu koja bi vjerojatno najbolje rješenje, a to bi u mnogome povećalo broj gledatelja. Ja znam puno ljudi što bi otišli na neko dalje gostovanje (recimo na Grbavicu), al neće iz razloga što ne žele da idu sa autobusima ili kombijima i da ulaze u 20 min a izlaze u 70 min i na gostujućoj tribini nema stolica. Al sa druge strane znam također i dosta ljudi što su bili u Bjeljenoj,Trebinju,Vitezu i sjeli sa domaćom publikom(ono malo se izdvojili) slavili golove i sve i niko ni ružnog pogleda.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 19 mar 2015, 21:25

Papalukas je napisao/la:Pitanje za navijace Zrinjskog,jel Aco Radulovic jos u Zrinjskom, ne vidim da je u sastavu ili da ga spominjete?
Jucer je igrao i meni se cini da je nas najstandarniji veznjak,odlican igrac za bh prilike!
Sto pitas? :mrgreen:

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 19 mar 2015, 21:57

Sto jel ne smijem pitati za komsu :),Aco je odrasto u mom naselju,ja sam malo stariji ali ga znam odkad je poceo igrati fudbal,s vremena na vrijeme udjem na vasu temu pa da vidim sta pisete al vidim da ga ne spominjete u zadnje vrijeme pa sam pomislio da nije otisao negdje ili se slucajno povrijedio.Aco je ekstra momak i drago mi je da je standardan,bez obzira gdje igrao,volio bi da je u Borcu al sta bi ;).

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 19 mar 2015, 22:00

Papalukas je napisao/la:Sto jel ne smijem pitati za komsu :),Aco je odrasto u mom naselju,ja sam malo stariji ali ga znam odkad je poceo igrati fudbal,s vremena na vrijeme udjem na vasu temu pa da vidim sta pisete al vidim da ga ne spominjete u zadnje vrijeme pa sam pomislio da nije otisao negdje ili se slucajno povrijedio.Aco je ekstra momak i drago mi je da je standardan,bez obzira gdje igrao,volio bi da je u Borcu al sta bi ;).

Odradjuje svoj posao korektno ,meni se cini da je cak i produzio ugovor!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 19 mar 2015, 22:10

Radulovic je skroz ok momak.Prvi dio prvenstva je bio medju najboljima.Sada se malo pogubio i utopio u sivilo citave ekipe ali juce je ponovno bio na svom nivou.

"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 19 mar 2015, 22:14

Jucer na onoj "livadi" od terena(nije mi jasno kao netko dobije licencu sa onakvim terenom neravnim i grbavim),najbolje se snasao Radeljic a iza njega Zlatic i nas kapetan Pero,igrali smo i mi na momente bas katastrofa pogotovo drugo poluv. znam da se cekala njihova pogreska ali nudili su se par puta a onda lopta dodje do Mile i tu akcija stane,mada je Pehar defanzivno zadatke odradjivao perfektno i za to dobija 10 od mene!
Zna li netko sta nam je sa Simeunovicem?! :?

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 19 mar 2015, 22:33

Radulović je strašan zadnji vezni i ja volim te tipove igrača. Puno trči i trudi se a ima odličnu dijagonalnu loptu.

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 20 mar 2015, 10:57

hskzmostar je napisao/la:Jucer na onoj "livadi" od terena(nije mi jasno kao netko dobije licencu sa onakvim terenom neravnim i grbavim),najbolje se snasao Radeljic a iza njega Zlatic i nas kapetan Pero,igrali smo i mi na momente bas katastrofa pogotovo drugo poluv. znam da se cekala njihova pogreska ali nudili su se par puta a onda lopta dodje do Mile i tu akcija stane,mada je Pehar defanzivno zadatke odradjivao perfektno i za to dobija 10 od mene!
Zna li netko sta nam je sa Simeunovicem?! :?
Mislim da se vraća sad ali po malo mora igrati jer nije dugo igrao, koliko znam trenira redovito.
I have a dream

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987, Tatamata1946 i 13 gostiju.