Ćiro majstore,Ćiro majstore !Tarik14 je napisao/la:Sramota je uopste pomisliti da su Vasilic i Saraba dobili priliku umjesto Nadarevica.
Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Miroslav Ćiro Blažević
...za svoj klub,za svoj grad ako treba i život dat'...
Stvarno nemam ništa protiv dijaspore niti sam ikada nešto ružno protiv njih napisao,ali ti si poseban slučaj. Tebe opterećuje što Hrvati i Srbi koji su rođeni u BiH igraju za BiH.Pa kakvu to ti repku hoćeš?Lako je tebi iz Njemačke,Švedske kucati Srbi ono,Hrvati ono...zakuhavat malo,a mi što se trudimo ovdje(normalna raja) da se iskorijeni nacionalizam,da živimo normalno zajedno i da se svi izjašnjavamo kao Bosanci i Hercegovci,boli tebe neka stvar.Tarik14 je napisao/la:Mene to samo opterecuje jeli ne bih volio da imamo previse hrvata i srba koji igraju za BIH.
Trebalo bi te biti stid igrača koji su mnogo za BiH dali(Topić,Barbarez,Misimović,Grlić...),zamisli da oni ovo čitaju
Ovaj spisak je vise nego dobar. Koliko ste bili "sprcali"na covjeka,ja sam mislio da ce pozvati neke tamo levate. Ovi su ,za mene,vise nego solidni.
Golmani: Kenan Hasagić (Istanbul BB), Adis Nurković (Travnik).
Odbrana: Emir Spahić (Lokomotiv Moskva), Džema Berberović (Litex Lovech), Ivan Radeljić (Energie Cottbus), : VuleTrivunović (Himki), Damir Mirvić (Roeselare), Boris Pandža (Hajduk), Dilaver Zrnanović (MTZ Ripo), Zdravko Šaraba (Dinamo Minsk), Velibor Vasilić (Zvijezda, Gradačac).
Vezni red: Admir Vladavić (Žilina), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Dario Damjanović (Luch Energia), Miralem Pjanić (Lyon), Zvjezdan Misimović (Wolfsburg), Samir Muratović (Sturm Graz).
Napad: Edin Džeko (Wolfsburg),, Senijad Ibričić (Hajduk), Sejad Salihović (Hoffenheim), Zlatan Muslimović (PAOK), Edin Džeko (Wolfsburg) Ermin Zec (Šibenik) . za 11 februar
Odbrana: Emir Spahić (Lokomotiv Moskva), Džema Berberović (Litex Lovech), Ivan Radeljić (Energie Cottbus), : VuleTrivunović (Himki), Damir Mirvić (Roeselare), Boris Pandža (Hajduk), Dilaver Zrnanović (MTZ Ripo), Zdravko Šaraba (Dinamo Minsk), Velibor Vasilić (Zvijezda, Gradačac).
Vezni red: Admir Vladavić (Žilina), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Dario Damjanović (Luch Energia), Miralem Pjanić (Lyon), Zvjezdan Misimović (Wolfsburg), Samir Muratović (Sturm Graz).
Napad: Edin Džeko (Wolfsburg),, Senijad Ibričić (Hajduk), Sejad Salihović (Hoffenheim), Zlatan Muslimović (PAOK), Edin Džeko (Wolfsburg) Ermin Zec (Šibenik) . za 11 februar
sta ti hoces da dokazes, to je vec stara vijest...fast033 je napisao/la:Golmani: Kenan Hasagić (Istanbul BB), Adis Nurković (Travnik).

100% sportski i krajnje opušten potpis
a nista eto ima par igraca koji su novajlije pa da vidim kakve komentare oko njih ........ima jedan nikad nisam ni cuo za njega pa da vidim sta se pise zna li ko za njeg i tako....................eto selektiro sam te koji se mogu nazvati novajlijama u A timu....iako eto ovaj zdravko i vasilic nisu novajlije igralo su nekoliko minuta....iako za njih mi i netrebaju neke informacije posto znam da nisu neki igracista ti hoces da dokazes, to je vec stara vijest...
Nadam se da je ovo samo nebulozna informacija te da ovo nece biti konaca spisak igraca. 

najslabija karika u reprezentaciji je odbrana i ciro da rjesi taj problem u pozvao je na prijateljesku utakmicu jednog Dilavera koji vrijedi 50 000€...fast033 je napisao/la:a nista eto ima par igraca koji su novajlije pa da vidim kakve komentare oko njih ........ima jedan nikad nisam ni cuo za njega pa da vidim sta se pise zna li ko za njeg i tako....................eto selektiro sam te koji se mogu nazvati novajlijama u A timu....iako eto ovaj zdravko i vasilic nisu novajlije igralo su nekoliko minuta....iako za njih mi i netrebaju neke informacije posto znam da nisu neki igracista ti hoces da dokazes, to je vec stara vijest...

il ciro stvarno ne zna za druge igrace il nece da zna...
100% sportski i krajnje opušten potpis
ciro je debil nad debilima
-
- Kontakt:
Nema STILICAAAAAAAAAAAAA! Katastrofa,da ne pozove Stilica,suvisno je dalje komentarisati!
-
- Kontakt:
ma debil ;oj sastava nam pa smijesna je odbrana cuj nema nadarevica,a i stvarno sta on misli ko je on nije pozvao stalica..pa stila je najbolji mladi igrac i najveca nada za buducnost bh fudbala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samo cu rec Ciro marsh u onu stvar ne sramoti nas vise ni ti!!! Pa doso si da nastavish tudjmanovu ideologiju da nas nebude pa makar u fudbalu! Sramota! Klubovi nas odbijaju, nasto smo mi spali! Cemu da seee naaadaaam viseee... :ugeek:
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
-
- Kontakt:
e svakaa cast kralju upravu si ciro je odveo skoro sve nase igrace ali je bosna i dalje njegova "ljubav"Fukare tz je napisao/la:Uvijek je govorio da je BiH njegova zemlja pa zato je sve igrace iz BiH koji su valjali dok je bio selektor Hrvatske pozvao u njihovu repku (Stanic, Ladic, braca Kovac, Aljosa Asanovic, Simunic....)da bi se osjecao kao u Bosni HAHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
-
- Kontakt:
ciro ko fol digo nasu repku na neki zavidni nivo prica po medijima brblja samo bla,bla,bla njega ko fol svugdje cjene i u hrvatskoj i u svicarskoj a sad nas **** i hajduk nece ni oni da igraju sa nama pa kako da se onda nadamo da igramo protiv neke ozbiljne reprezentacije kad jedan prosjecni hrvatski klub odbije tu ponudu.ovo je bruka i sramota nasta smo spali,najbolje je da odigramo revans protiv stanic kreseva 11 februara
-
- Kontakt:
ehhh...dobro bi bilo protiv stanica,samo...dali ce nas i oni prihvatitbh fanatik je napisao/la:ciro ko fol digo nasu repku na neki zavidni nivo prica po medijima brblja samo bla,bla,bla njega ko fol svugdje cjene i u hrvatskoj i u svicarskoj a sad nas **** i hajduk nece ni oni da igraju sa nama pa kako da se onda nadamo da igramo protiv neke ozbiljne reprezentacije kad jedan prosjecni hrvatski klub odbije tu ponudu.ovo je bruka i sramota nasta smo spali,najbolje je da odigramo revans protiv stanic kreseva 11 februara

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
hehhe...bravo majstore...nek si to napiso...a ciro je obicni kreten...sad on napravio puno toga sto je pobijedio (nije on vec nasi igraci koji su svjetska klasa) estoniju i armeniju i slovenci nam utrpase 3 komada...moze biti sretan sto je imo dobar napad tad i sto je vedo bio raspolozen pa e zabijo ko lud....a mi izgubimo od turske koja nije imala 8 standardnih prvotimaca...sramota...pa mogli su mene staviti za selektora i ja bi pobjedio ove tri reprezentacije sa ovakvim igracaima i zvao bi one igrace koji zasluze a nebi zvao igrace koje tzreba prodati u neki klub...bluewarior je napisao/la:e svakaa cast kralju upravu si ciro je odveo skoro sve nase igrace ali je bosna i dalje njegova "ljubav"Fukare tz je napisao/la:Uvijek je govorio da je BiH njegova zemlja pa zato je sve igrace iz BiH koji su valjali dok je bio selektor Hrvatske pozvao u njihovu repku (Stanic, Ladic, braca Kovac, Aljosa Asanovic, Simunic....)da bi se osjecao kao u Bosni HAHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
pa kod nas treba napraviti jednu reprezentaciju sto ce igrati ove utakmice i jednu preko koje ce se prodavati igraci...tu bi bili prvi na svijetu ubjedljivo...a imali bi igraca kakve ti dusa pozeli...bilo bi ih iz svih liga..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
ako nece ni oni onda mozemo protiv vrbanjuse u skenderiji jednu malonogometnu utakmicu odigrati a oni bi nam bili dobar protivnik prije belgije i sigurno bi prihvatili i bila bi im cast,usput mozda ciro otlrije jos nekog talenta poput aracicabluewarior je napisao/la:ehhh...dobro bi bilo protiv stanica,samo...dali ce nas i oni prihvatitbh fanatik je napisao/la:ciro ko fol digo nasu repku na neki zavidni nivo prica po medijima brblja samo bla,bla,bla njega ko fol svugdje cjene i u hrvatskoj i u svicarskoj a sad nas **** i hajduk nece ni oni da igraju sa nama pa kako da se onda nadamo da igramo protiv neke ozbiljne reprezentacije kad jedan prosjecni hrvatski klub odbije tu ponudu.ovo je bruka i sramota nasta smo spali,najbolje je da odigramo revans protiv stanic kreseva 11 februara![]()

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
heheh...i zaradi koju kunu...mozda ce mu braco preporuciti nekog talenta-...bh fanatik je napisao/la:ako nece ni oni onda mozemo protiv vrbanjuse u skenderiji jednu malonogometnu utakmicu odigrati a oni bi nam bili dobar protivnik prije belgije i sigurno bi prihvatili i bila bi im cast,usput mozda ciro otlrije jos nekog talenta poput aracicabluewarior je napisao/la:ehhh...dobro bi bilo protiv stanica,samo...dali ce nas i oni prihvatitbh fanatik je napisao/la:ciro ko fol digo nasu repku na neki zavidni nivo prica po medijima brblja samo bla,bla,bla njega ko fol svugdje cjene i u hrvatskoj i u svicarskoj a sad nas **** i hajduk nece ni oni da igraju sa nama pa kako da se onda nadamo da igramo protiv neke ozbiljne reprezentacije kad jedan prosjecni hrvatski klub odbije tu ponudu.ovo je bruka i sramota nasta smo spali,najbolje je da odigramo revans protiv stanic kreseva 11 februara![]()
![]()
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ma ciro je gigant, on se s nama sprda samo, htio sam u Belgiju ici ali ako ovako bude izgledao spisak protiv njih ne idem sigurno.
Piro Cederu
Piro Cederu
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Slazem se stim CIRO **** posto sam Bosanac pisat cu na Bosanskom jeziku CIRO JE SUPAK MERAKLIJA
DOK JE BOSNE BICE I BOSANACA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.