Možeš komentarisati komentar, diskutovati o mišljenju, ali ne možeš komentarisati forumašalegenda reala je napisao/la:ja sam mislio na nermina sa ovom konstatacijom, al nema veze![]()
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Posto mislim da ce ovo imati i te kako veze sa Nurkicem da objavim
drama se nastavlja! http://www.basket.ba/ksbih/bih/vijest.php?id=2934" onclick="window.open(this.href);return false;

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ne znaju ameri da se Obama zove Barack a da znaju Jusufa Nurkica...ali polako jos koja godina i znat ce od prve ako bog da 

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
http://****/21468-nurkic-d ... ezentaciji
Et ko zna mozda bude srece i ipak budemo imali nasa 2 NBA igraca na parketu za EuroBasket!
Et ko zna mozda bude srece i ipak budemo imali nasa 2 NBA igraca na parketu za EuroBasket!
Hoce li igrati naravno da je na njemu samom... i to je tako otpocetka... Niko normalan nece ga tjerati od repke ako moze pomoci... cak ce mu i preci preko uvreda i insinuacija...a sve zbog opsteg dobra...
I jedan veliki
za one sto su pisali da su u nasem savezu nesposobni da zadrze Duska Ivanovica... e pa pljusku ste opet dobili...
I jedan veliki

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Nemoj boga ti pocelo je sve sa uvredama i prijetnama od strane saveza ovde ako ce ko preci preko uvreda i prijetni to je Jusuf Nurkic kad se pojavi na pripremama!
Ovo je potpuno ocekivan razvoj situacije. Vjerujem da bi ljudi u Savezu presli i preko mnogo vecih stvari Jusufu jer svi znamo koliko bitan igrac za nas on moze biti. Ivanovic je davno izjavio da zeli imati najbolju ekipu na okupu za EP i naravno da ce pozvati Nurkica. Ovaj ukoliko ne dodje mislim da ce biti stavljen na stub srama u BiH, te da vise nece biti dio reprezentacije.
Ne obratno je... Jusuf je prvi uvrijedio Haruna da "krade" pare... i ovaj mu je odgovorio... i protom ne pisem nista oko napustanja repke vec o licnoj uvredi....al ce mu Harun sigurno preci preko toga zbog repke...kasnije nek se ganjaju po sudovima, boli me kura.c.... al Enesa sad odmah treba odrati... jer ovaj izgleda ima afinitete prema Savezu... a to bi bilo pogubno... Recimo kao da Ratko Mladic postane general nasih oruzanih snaga...komparacija sasvim jasna i razumljiva...
Dakle logika je jasna... ne dodje li, a bude zdrav, moze se smatrati izdajnikom...a ja se iskreno nadam se da ce doci jer itekako moze pomoci, i sa Mirzom biti glavna uzdanica.... a do tada spustiti loptuu i vidjeti kako ce se situacija razvijati..
Dakle logika je jasna... ne dodje li, a bude zdrav, moze se smatrati izdajnikom...a ja se iskreno nadam se da ce doci jer itekako moze pomoci, i sa Mirzom biti glavna uzdanica.... a do tada spustiti loptuu i vidjeti kako ce se situacija razvijati..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Slozit cu se sa tobom da treba da dodje bez obzira sto se desava sa Harunom i sa njim.Znaci treba da dodje ako je zdrav da igra ako ne mijenjam misljenje o njemu. Ne slazem se da je Jusuf ovo prvi poceo vec oni sa onim pismom sa kojim su bas pozurili.Jednostavno trebalo se to drugacije odraditi meni je lakse progledati kroz prste momku od 19-20 godina koliko je tad imao nego ovim sto imaju po cetrdeset oni moraju biti smireni i pametni.Al dobro necemo se oko toga sloziti i to je ok.....MrMuscle je napisao/la:Ne obratno je... Jusuf je prvi uvrijedio Haruna da "krade" pare... i ovaj mu je odgovorio... i protom ne pisem nista oko napustanja repke vec o licnoj uvredi....al ce mu Harun sigurno preci preko toga zbog repke...kasnije nek se ganjaju po sudovima, boli me kura.c.... al Enesa sad odmah treba odrati... jer ovaj izgleda ima afinitete prema Savezu... a to bi bilo pogubno... Recimo kao da Ratko Mladic postane general nasih oruzanih snaga...komparacija sasvim jasna i razumljiva...
noćas ide na Howarda, nisam još gledao duel njih dvojice 

- harisbokii
- Kontakt:
Salio si se jel tako?Chinaglia je napisao/la:noćas ide na Howarda, nisam još gledao duel njih dvojice
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ne kontam te?!
ONI će njemu preći preko uvrijedaMrMuscle je napisao/la:Hoce li igrati naravno da je na njemu samom... i to je tako otpocetka... Niko normalan nece ga tjerati od repke ako moze pomoci... cak ce mu i preci preko uvreda i insinuacija...a sve zbog opsteg dobra...
I jedan velikiza one sto su pisali da su u nasem savezu nesposobni da zadrze Duska Ivanovica... e pa pljusku ste opet dobili...

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
pa cime su to oni njega uvrijedilinerminh74 je napisao/la: ONI će njemu preći preko uvrijeda![]()

ali nista novo od tebe i jos par likova jer ste zaluđeni Nurkicem....
Ma nije niko uvrijedio Nurkica oni su svi nevini a Nurkic je **** i ajd dalje sad smarate vise sa tim opravdanjima. Howard je vec duze vrijeme povredjen tako da neces gledati taj duel druze i veceras Juka nije u startnoj petorci mislim.
Interesantno ja baš mislio da većina ljudi podržava Nurkića a manjina podržava takve moralne gromade kao što su pisac na facebook-u i premijer (tako se stidim što sam Sarajlija)semir01 je napisao/la:pa cime su to oni njega uvrijedilinerminh74 je napisao/la: ONI će njemu preći preko uvrijeda![]()
![]()
![]()
pa Nurkic je njih optuzio sa najgore stvari iako nema nikakvih dokaza
ali nista novo od tebe i jos par likova jer ste zaluđeni Nurkicem....
Jer pobogu takvih kao što su Jusuf ima na svakoj grani, a tih što se hvataju za genitalije na press konferencijama ili odje.baju 19 godišnje momke na facebook-u a koji su mu donijeli najveći dio slave ili dobacuju selektoru da izbaci teletovica ili izbrišu sa lica zemlje europske šampione,..., nema na planeti
nerminh74 je napisao/la:ONI će njemu preći preko uvrijedaMrMuscle je napisao/la:Hoce li igrati naravno da je na njemu samom... i to je tako otpocetka... Niko normalan nece ga tjerati od repke ako moze pomoci... cak ce mu i preci preko uvreda i insinuacija...a sve zbog opsteg dobra...
I jedan velikiza one sto su pisali da su u nasem savezu nesposobni da zadrze Duska Ivanovica... e pa pljusku ste opet dobili...
![]()

[youtube][/youtube]
mislio sam da ste zaluđeni Nurkicem u vezi ove rasprave
jer ga branite na svakom koraku
pa hajd napisi u cemu je Nukric u pravu sto se tice saveza
jedan Teletovic hvali savez i govori da je situacija milion puta bolja nego prije... ali eto Nurkic optuzuje da se kradu pare iako nema dokaza
jedini on od svih igraca

pa hajd napisi u cemu je Nukric u pravu sto se tice saveza
jedan Teletovic hvali savez i govori da je situacija milion puta bolja nego prije... ali eto Nurkic optuzuje da se kradu pare iako nema dokaza

Zadnja izmjena: semir01, dana/u 19 mar 2015, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.