SPY je napisao/la:
Nisam odavno nista uplatio, ova tri para mi izledaju "izgledno".![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
SPY je napisao/la:
Nisam odavno nista uplatio, ova tri para mi izledaju "izgledno".![]()

Turci nas urokase... zao mi je!amrlele je napisao/la:pasha qme, prepisano.. hvala..![]()
edit: STANJE RAČUNA: 37,4pravnik87 je napisao/la:Icasa - Independiete 1 1.61
Sevilla- Villareal (žk 4,5) OVER 1,88
Torino- Zenit (žk.4,5) OVER 1,73
kVOTA: 5,24
ULOG: 10 KM
EV.DOBITAK: 52,40
STANJE RAČUNA: -15 km
NAPOMENA: na wwinu se crveni karton racuna kao 2 zuta a crveni nakon duplih zutih kao 3 zuta a mislim da je sve moguce na ove dvije utakmice.
Prva mi je fin par s obzirom na 0-5 rezultat u prvoj utakmici i realno je ocekivati oputanje gostiju i pobjedu neku cak i hendikepom domacina.
Sretno ako ko isprati
Kenchi je napisao/la:-19,5+ / K.Martin (MIN) - OVER
LA Lakers - Utah - 2
Houston - Denver - 1
Kvota : 3,73
Ovo je moje za vcrs cisto da se prati nesto, sretno
Ja bi tu igro da ce osjek dati go 1,55 je odlicna kvota po menioskarboy je napisao/la:Osijek bi mogao dobit nemotivisanu Rijeku,odlicna kvota a pogotovo jos sto su ta dva kluba u dobrim odnosnima i sto nekoliko osjecana igra za rijeku
pravnik87 je napisao/la:Berdych - Federer 2 1,45
Psg - Lorient 1 1,30
Karpat - Saipa kp1 1,32
Ingolstad - Iserlohn kp1 1,41
Printezis ( -11,5+ ) OVER 1,85
KVOTA : 6,49
ULOG: 7,40 KM
EV.DOBITAK: 48,03
STANJE RAČUNA: +30 KM
KRATKA ANALIZA PAROVA
- FedEx je stara mačka koja je u super formi u zadnje vrijeme kao I Berdych ali ovde očekujem pobjedu Fedexa sa 2-1 možda
- Psg mislim da ne treba puno komentarisat, iako igraju bez Ibre očekujem bolju timsku igru I lagan trijumf
-karpat protiv današnjeg protivnika dobio 7 od zadnjih 8 utakmica I danas ce opet, play off je I nema sale, daleko su bolja ekipa a KP samo radi toga što su odmarali prvu rundu
-Ingolstad I Iserlohn su 2-2 u seriji, sve pobjede odnjeli domacini u seriji a po meni jača ekipa Igolstad ovo dobija
- I na kraju moj top par dana, Printezis je u ludoj formi nakon povratka od ozljede, laboral igra brzu kosarku I efikasnu I očekujem da printezis ovo prebaci do polovine 3/4
Sretno ako ko isprati
Igra, argumenti su navedeni zašto će koš laborala bit zatrpan od printezisa I rajeamypitar je napisao/la:pravnik87 je napisao/la:Berdych - Federer 2 1,45
Psg - Lorient 1 1,30
Karpat - Saipa kp1 1,32
Ingolstad - Iserlohn kp1 1,41
Printezis ( -11,5+ ) OVER 1,85
KVOTA : 6,49
ULOG: 7,40 KM
EV.DOBITAK: 48,03
STANJE RAČUNA: +30 KM
KRATKA ANALIZA PAROVA
- FedEx je stara mačka koja je u super formi u zadnje vrijeme kao I Berdych ali ovde očekujem pobjedu Fedexa sa 2-1 možda
- Psg mislim da ne treba puno komentarisat, iako igraju bez Ibre očekujem bolju timsku igru I lagan trijumf
-karpat protiv današnjeg protivnika dobio 7 od zadnjih 8 utakmica I danas ce opet, play off je I nema sale, daleko su bolja ekipa a KP samo radi toga što su odmarali prvu rundu
-Ingolstad I Iserlohn su 2-2 u seriji, sve pobjede odnjeli domacini u seriji a po meni jača ekipa Igolstad ovo dobija
- I na kraju moj top par dana, Printezis je u ludoj formi nakon povratka od ozljede, laboral igra brzu kosarku I efikasnu I očekujem da printezis ovo prebaci do polovine 3/4
Sretno ako ko isprati
Zar Printezis ne igra u Olimpiakosu
Ja ga zaobilazim u sirokom luku,totalno je nepredvidiv,ako ga krene sut onda ok,ali ako prvu fula onda se utisa i ne forsira i obicno ostane ispod granice u takvim situacijama!Interista je napisao/la:Veceras Olympiacos bez Spanoulisa ja cu probati sa Lojeski over
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.