Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Juventus FC
Ma ne mozemo se na Sturara oslanjati. Treba Pepea i Comana koristiti ozbiljnije. Moramo naci neke alternative za ofanzivu jer nemamo puno sansi u Evropi. Ne mozemo se ni osloniti da cemo opet odigrati onako kao sinoc.
Sada dolazi do izrazaja to sto ponavljam od pocetka sezone, da nam fali jedan ofanzivni vezni, bar neki igrac tipa Callejon ili nesto slicno, polivalentan igrac koji bi malo razbio sablone. Moramo na ljeto ofanzivni dio ekipe pojacati i opcenito profilisati igrace koji nam trebaju podici ofanzivni nivo zelimo li dolaziti u zavrsnicu LP.
Sada dolazi do izrazaja to sto ponavljam od pocetka sezone, da nam fali jedan ofanzivni vezni, bar neki igrac tipa Callejon ili nesto slicno, polivalentan igrac koji bi malo razbio sablone. Moramo na ljeto ofanzivni dio ekipe pojacati i opcenito profilisati igrace koji nam trebaju podici ofanzivni nivo zelimo li dolaziti u zavrsnicu LP.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Re: Juventus FC
steta 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
povratak Asamoe je jako bitna stvar... posebno nakon povrede Pogbe mislim da Asa moze odigrati jako kvalitetno na tom mjestu u veznom redu..
na lijevom beku imamo Evru, a u ligi po potrebi mogu uskakati Ogbona, De Celje pa i Padoin- nece biti problema ...problem je na sredini terena gdje bi nam Asamoa strasno dobro dosao..koje su projekcije njegovog oporavka?
na lijevom beku imamo Evru, a u ligi po potrebi mogu uskakati Ogbona, De Celje pa i Padoin- nece biti problema ...problem je na sredini terena gdje bi nam Asamoa strasno dobro dosao..koje su projekcije njegovog oporavka?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa u Seriji A mora dobiti šansu, zašto smo ga dovodili, onaj dan ga pustili na teško gostovanju čovjek se pogubio, trebalo mu je davati šansu pred kraj nekoliko utakmica, da se malo uklopi.
Ali slažem se da mora Allegri nešto izmisliti, jer trebamo rutinu u Seriji A, ali da se ne mučimo previše, a bitni su bodovi sad, jer nam zadnji 6-7 kola slijede haman sve derbi utakmice, gdje bi trebali igrati pametno, a sve ekipe će igrati na nož, jer svima treba za nešto, što je veći rizik od povreda.
Ali slažem se da mora Allegri nešto izmisliti, jer trebamo rutinu u Seriji A, ali da se ne mučimo previše, a bitni su bodovi sad, jer nam zadnji 6-7 kola slijede haman sve derbi utakmice, gdje bi trebali igrati pametno, a sve ekipe će igrati na nož, jer svima treba za nešto, što je veći rizik od povreda.
- IlFantasista
- Kontakt:
Asamoah nije prijavljen za Ligu šampiona koliko ja znam.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
izvuć' ćete Bayern
you heard it here first
you heard it here first
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ja ba, i ja sad kad malo bolje razmislim mislim da nije prijavljenIlFantasista je napisao/la:Asamoah nije prijavljen za Ligu šampiona koliko ja znam.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
JuventinoVero
- Kontakt:
A šta sad, Bože moj. Sturaro će se oporaviti i dobiće više šanse za igru. Pirlo će se vratiti a sa Božijom pomoći će se Pogba vratiti što prije.
Biće to hairli. Sutra kad se sa džume vratim očekujem protivnika po mjeri.
Biće to hairli. Sutra kad se sa džume vratim očekujem protivnika po mjeri.
loša,loša vijest vezana za Pogbu
pomirio sam se bio sa 1mj.dana odsustva,računajući da bi bar u 1 utakmici LP mogao zaigrati ali sad...nema od toga ništa. Teško nadoknadiv gubitak,al šta se može.
sutra izvlačenje,slagao bih kad bih rekao da mi je svejedno,jer ipak nije isto dobiti monaka ili bayerna,ali ko god da bude očekujem 2 spektakularne tekme,pa neka pobjedi bolji.
sutra izvlačenje,slagao bih kad bih rekao da mi je svejedno,jer ipak nije isto dobiti monaka ili bayerna,ali ko god da bude očekujem 2 spektakularne tekme,pa neka pobjedi bolji.
Biće to dobro Musla, ne brini se 
VelaHavle je napisao/la:Biće to dobro Musla, ne brini se
prouči nešto i za brata Pogbu za što brži oporavak ako umiješ
Sa Pogbom koji je WC igrac realno minimalne sanse za prolazak Barcelone i Bajerna su sigurno vece nego sto je slucaj sada. Ako si gledao Barcelonu protiv City-a jasno se vidi da imaju atomski napad protiv kog se ne bi ni u snovima mogli odbraniti da ne primimo gol u obje utakmice. Bajern je sve protivnike u LP rasturio,brutalni su. Real sa Pogbom bi mogli proci ukoliko bi ostali u ovoj formi trenutno,ali posto Pogbe nema a i relno je ocekivati da Real vrati dobar dio forme i tu su nam sanse realno 60-40 u korist Reala. Sa PSG samo 50-50. Monako ili Porto bi sa igrom kao sinoc prosli bez vecih problema vjerovatno,igrao Pogba ili ne.Pogba je napisao/la:
Nenadoknadiv gubitak za LP. Nadam se da će ako ništa Max malog Comana isforsirati ovo mjesec i pol i da ćemo više igrati 4-3-3 jer bez Pogbe gubimo toliko ofanzivnog potencijala, trke, defanzive, svega jbg.
Usrane smo mi sreće.
Ali,po meni, ako cemo prizeljkivati Monako i Porto kao protivnike od kojih smo realno jaci veci problem bi bio da smo ostali bez Teveza ili Buffona. Imamo igraca koji bi mogli simulirati Pogbin doprinos bar donekle ali ono sto Tevez i Gigi znace mislim da niko u timu ne moze. Cijeli tim je odigrao maestralnu utakmicu ali pobjedu nam je donio Tevez prvim golom. Taj gol nam je dao dodatnu snagu a Borusiji paniku i odlucio dalji tok utakmice.
Ali cinjenica je da je ta povreda definitivno pokazala jos jednom kako smo usrane srece ada je LP u pitanju.
Medjutim,ako cemo biti iskreni,prolazak grupe je bio prioritet sezone na neki nacin. Ostvarili smo to. Bilo je sumnje i straha da necemo proci BVB ali i to smo ostvarili i to na takav nacin da nas ni BajeRn ni Barcelona ne zele za protivnika siguran sam.
Rastereceno ali sa zeljom za daljim dokazivanjem trebamo nastaviti u LP.
Sa titulom u seriji A ovo ce biti uspjesna sezona
Hoću aBd, Labile je naš brat.musla je napisao/la:VelaHavle je napisao/la:Biće to dobro Musla, ne brini se![]()
prouči nešto i za brata Pogbu za što brži oporavak ako umiješ![]()
Ne znam ako neko ima informaciju da l' je naš brat Labile konzumirao alkohol? Ja mislim da nije ali bi' želio čuti iz pouzdanih izvora. Poslao sam mu poruku na fejsu ali nije brat odgovorio.
- IlFantasista
- Kontakt:
Sačekajmo žrijeb pa ćemo donositi neki sud, do utakmica četvrtfinala ima mjesec dana, ja sam siguran da će Pogba učiniti sve da bude spreman i da će aBd zaigrati makar u revanš susretu, jak je to momak, kada sam vidio da plače znao sam da nije bezazleno.
Protiv uvijek za nas nezgodne Genoe bez Morate, Pirla i Pogbe očekujem težak i to izuzetno težak meč, neću se začuditi ako bude remi na kraju.
Protiv uvijek za nas nezgodne Genoe bez Morate, Pirla i Pogbe očekujem težak i to izuzetno težak meč, neću se začuditi ako bude remi na kraju.
Kun fejekun!
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Odgledah reprizu utakmica evo sad i da se primijetiti još par stvari:
Bonucci - tek sad kad sam neke akcije mogao pauzirati i ponovo pogledati vidim kako je dobro odigrao. Nekoliko puta je jednostavno sam iznosio loptu bez ikakvih problema. Izuzetno siguran. Igra fenomenalnu sezonu.
Chiellini - zatvarao je sve u njegovom radiusu kretanja. Kampl i Reus nisu mogli primiti niti jednu loptu, stalno im je visio za vratom i čistio svaku loptu upućenu prema njima.
Morata - mora poraditi na snazi i kondiciji i završnici. Jako puno lopti i duela je izgubio, mora nabiti mišićnu masu i dignuti glavu kad ima loptu u nogama. Primijeti se na njemu da je već neko vrijeme jako umoran. Dobro će mu doći ova pauza. U završnici puno prije reagovati, dva zicera je promašio jer je uzeo dodatnu sekundu da razmisli gdje će pucati. Nema toga. Ne mogu se oteti dojmu da bi Cavani ovdje sjeo kao kec na desetku. Njegova radna etika, iskustvo, snaga, brzina, kretanje bez lopte, završnica, on i Tevez bi činili ponajbolji tandem na svijetu.
Udarci iz daljine - Marchisio i Vidal su imali par situacija da pucaju sa 20-ak metara ali su kružili sa loptom okolo. To je bilo u cilju da se zadrži lopta i umrtvi igra, ali imaju dobre udarce i mislim da je Weidenfeller onako nesiguran mogao još koji primiti iz daljine.
Rješavanje protivničkog presinga - ovo mi je uz Bonuccija definitivno ostalo najupečatljivije. Kad se sjetim koliko smo imali prije problema sa tim u 3-5-2, ali svaku loptu su iznijeli bez problema kratkim dodavanjima i odličnim kretanjem. Kapa dole Allegriju za ovo posebno.
Ako nekog zanima imate ovdje utakmicu online pa možete pogledati:
http://www.fullmatchesandshows.com/boru ... ull-match/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bonucci - tek sad kad sam neke akcije mogao pauzirati i ponovo pogledati vidim kako je dobro odigrao. Nekoliko puta je jednostavno sam iznosio loptu bez ikakvih problema. Izuzetno siguran. Igra fenomenalnu sezonu.
Chiellini - zatvarao je sve u njegovom radiusu kretanja. Kampl i Reus nisu mogli primiti niti jednu loptu, stalno im je visio za vratom i čistio svaku loptu upućenu prema njima.
Morata - mora poraditi na snazi i kondiciji i završnici. Jako puno lopti i duela je izgubio, mora nabiti mišićnu masu i dignuti glavu kad ima loptu u nogama. Primijeti se na njemu da je već neko vrijeme jako umoran. Dobro će mu doći ova pauza. U završnici puno prije reagovati, dva zicera je promašio jer je uzeo dodatnu sekundu da razmisli gdje će pucati. Nema toga. Ne mogu se oteti dojmu da bi Cavani ovdje sjeo kao kec na desetku. Njegova radna etika, iskustvo, snaga, brzina, kretanje bez lopte, završnica, on i Tevez bi činili ponajbolji tandem na svijetu.
Udarci iz daljine - Marchisio i Vidal su imali par situacija da pucaju sa 20-ak metara ali su kružili sa loptom okolo. To je bilo u cilju da se zadrži lopta i umrtvi igra, ali imaju dobre udarce i mislim da je Weidenfeller onako nesiguran mogao još koji primiti iz daljine.
Rješavanje protivničkog presinga - ovo mi je uz Bonuccija definitivno ostalo najupečatljivije. Kad se sjetim koliko smo imali prije problema sa tim u 3-5-2, ali svaku loptu su iznijeli bez problema kratkim dodavanjima i odličnim kretanjem. Kapa dole Allegriju za ovo posebno.
Ako nekog zanima imate ovdje utakmicu online pa možete pogledati:
http://www.fullmatchesandshows.com/boru ... ull-match/" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- akisarajevo92
- Kontakt:
Uf ...
'bem ti.
Kako uvijek neki peh, kao što neko reče: Mijatović offside, Nedved karton, raspoloženi Riedle i nakon 16 sekundi Ricken, sad Pogba...
'bem ti
Asa nije prijavljen... Pirlo rovit, koliko će to za dvadesetak dana biti u formi sve od Marchisia do Vidala...
'bem ti.
Kako uvijek neki peh, kao što neko reče: Mijatović offside, Nedved karton, raspoloženi Riedle i nakon 16 sekundi Ricken, sad Pogba...
'bem ti
Asa nije prijavljen... Pirlo rovit, koliko će to za dvadesetak dana biti u formi sve od Marchisia do Vidala...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ma ja vjerujem da će Pogba biti spreman za LP. Neće više igrati utakmice, ništa osim oporavka, svi doktorski timovi u Italiji će biti na raspolaganju Juventusu samo da se Pogba oporavi. Mislim da je sa ovakvom Serijom A i svima već jasno koliki je ulog u pitanju. Ako se Pogba oporavi šanse za prolaz dalje i popravljanje koeficijenta su ogromne.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.