Ljudi svaka cast Feji kao osobi ali on je izgubio autoritet i postovanje i zbog toga ga igraci nisu toliko ni bendali.
Nema volje,želje kod igraca a imaju sve,vjeruj te mi da imaju. Plata im je redovna sve premije koje su im obecane su ispoštovane od strane upave.Neznam šta bi bogami vi pojedinci da se milijarde rode preko noci i da osvane nov stadion sa svjeskim sponzorima trbine natkrivene,reflektori i sve ostalo. Ovo sto se do sada napravilo je veliko ako ništa nemamo duga prema državi sve se uredno placa . Pare napadaju sa neba i neidu u nicije djepove kao sto pojedini pisu.Prije nego što nekog okrivite potražite neki konkretan dokaz a ne oni ovi vako nako.Šta ste vi pojedini uradili?Šta ste uradili za klub?Gdje ste na trbinama dodju pojedini na jednu utakmicu i onda nešto pametuju.Da ste imalo pametni svi bi u subotu bili na stadionu zajedno sa mnom i još u vecem broju.Dali ste svjesni da se klubu pomaže i preko kupovine ulaznica zašto onda je prosjek sezone ispod 800gledaoca.Zašto nebude 4.000 zašto?Nepricajte mi da ste razocarani i odma leđa okrecete,svi smo pogodjeni ovim ispadanjem iz kupa,ali upamtite moje rijeci :SVAKI PUT KAD PADNEMO TREBAMO SAMO JOŠ JACI USTATI!
Za mene sezona još nije završena kasnimo 11 bodova za 3.mjestom koji vodi u Europu teorecke šanse postoje , nisam optimista da sa ovom igrom možemo nešto napraviti ali Svi nam dolaze od Širokog,Sarajeva,Zrinjskog,Želje,Borca.
Hajmo ih pokušati sve dobiti ako ništa pokažimo zadnji trzaj naših atoma da Velež nije igracka nego klub koji je u fazi razvijanja i iza kojega stoji najveca armija ,CRVENA ARMIJA.
Probudimo se iz sna i probudimo Mostarski-Hercegovacki inat,inat poput onoga kada smo ispali i tad smo u kljucnim utakmicama gubili.Ako se nesjecate Kiseljaka i 2.500 ljudi i mi izgubimo i neudjemo u premijer ligu,pa Kakanj 3.000 ljudi i ponovo ništa ali nismo odustajali nismo.ZAto sve Vas koji volite Velež pozivam u subotu na utakmicu a oni koji nisu zadovoljni nek i oni dodju na utakmicu nek zvižde i psuju ako nebude zalaganja ali moramo biti tu.
Preko foruma nema riješavanja nikakvih problema.Red-Army koji traži da se Feja vrati,pa ljudi moji napravite trasparente dođite okacite citav stadion i pokažite da vam je stalo na taj nacin.
izvititi cete me ali za Red-Army iza gola moram nešto reci,jedan trasparent jedan trasparent smješno.Nekada nije bilo milimetra ograde da bi se moglo nešto okaciti,toliko je bilo trasparenata i zastava radilo se na necemu.Gledam u raju iza gola nema 10 šalova...

neznam bogami ali trebamo svi od 1. do zadnjeg ustati i doci na stadijon pa šta bude bude.Ako ništa hajmo im zamrsiti racune u vrhu ,niko preko nas nece do titule i europe.ONO ŠTO VOLIŠ OSTAVITI NEMOŽEŠ NIKADA.