Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pogba
ljudine, koga priželjkujete danas? 
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma najbolje bi bilo Monaco jer iako mozda kvalitetom slabiji Porto je izuzetno nezgodna ekipa. Vrlo brzo igraju i konkretno, stvorili bi nam problema siguran sam vise nego Francuzi.Chinaglia je napisao/la:Pogba![]()
ljudine, koga priželjkujete danas?
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
Valjda ce nas sreca pogledati i dati nam Monaco ili Porto 
1946
da, Monaco je ekipa koju mislim svaka ekipa priželjkuje, oni su uslovno rečeno, najslabija ekipa, međutim, uopšte nisu naivan protivnik
mislim da bi za vas i vaš stil igre, najviše (uz Monaco) odgovorao Atletico Madrid, igrate sličan fudbal, a ruku na srce, nisu opasni kao prošle sezone!
Porto je po meni jako kvalitetna ekipa, ne bih njih poželio za protivnika, iako individualno inferiorniji, timski su sigurno jača ekipa od Dortmunda, obzirom kako su ovi očajni
PSG je također jaka ekipa, al' sigurno bolji izbor od Barca, Real Madrida i Bayerna!
ja ću vam poželjeti Bayern, od srca, kunem vam se (no hard feelings)
Porto je po meni jako kvalitetna ekipa, ne bih njih poželio za protivnika, iako individualno inferiorniji, timski su sigurno jača ekipa od Dortmunda, obzirom kako su ovi očajni
ja ću vam poželjeti Bayern, od srca, kunem vam se (no hard feelings)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa daj Bayern da ih nakantamo, kako god mi smo najjaca ekipa trenutno 
- firefirefirely
- Kontakt:
Pogba je napisao/la:Monaco
- muha milanez
- Kontakt:
Kad ide, bas ide 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Monaco
Platini
Moze i bez Pogbe....
Pirlo nam treba da razbija njihov bunker...
Moze i bez Pogbe....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- IlCapitano
- Kontakt:
To mi radi.
Pogbina povreda odjednom izgleda puno manja.
Pogbina povreda odjednom izgleda puno manja.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
JuventinoVero
- Kontakt:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Hvala Ti Boze
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Velika šansa se ukazala i trebamo je iskoristiti ovako oslabljeni. Pogledala nas je malo i sreća u žrijebu, zasluženo, ali sve to valja na terenu potvrditi.
Monaco ima hitre i nezgodne napadače, izuzetno jaku i kompaktnu sredinu i neće biti nimalo lako. Moramo se dobro spremiti i ne smijemo ih podcijeniti!
Monaco ima hitre i nezgodne napadače, izuzetno jaku i kompaktnu sredinu i neće biti nimalo lako. Moramo se dobro spremiti i ne smijemo ih podcijeniti!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ne smijemo ih i necemo podcijeniti jer znamo da kada smo favoriti cesto znamo zakazati, ali ovo se mora proci i bez Pogbe. Ekipa koja je slabija i od Borussie sigurno.
Kakva prilika da se igra 1/2 finale Lp, potajno sam pred sezonu prizeljkivao bas 1/2 finale i sada je to realno.
Kakva prilika da se igra 1/2 finale Lp, potajno sam pred sezonu prizeljkivao bas 1/2 finale i sada je to realno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- HeavensWonder
- Kontakt:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
Samo da se citiramBurberry46 je napisao/la:Valjda ce nas sreca pogledati i dati nam Monaco ili Porto
Odlicno, maksimalno ozbiljno shvatiti mec I idemo u polufinale abd
Forza Juve
1946
monaco
nisu loša ekipa,na golu subašić koji drži na klupi jednog stakelenburga a prošle godine romera inače prvog golmana argetine,dakle dobar golman. U odbrani se nalazi više nego iskusni carvalho,upratio sam odličnog lijevog beka kurzawu te kandogbiju kojeg smo čini mi se i mi željeli,vrlo dobar i jak u duelima,životinja. toulalan- pa čovjek igra cijelu vječnost
u napadu iskusni lisac berbatov,vrlo inteligentan i opasan igrač,meni su sviđa njihov napadač s klupe carrasco,brz dobar tehničar,opasan. Čini mi se da u njih igra i onaj visoki napadač traore...
to je nešto što na prvu znam o monacu,uglavnom moramo ovu šansu iskoristiti,samo maximalno ozbiljno i koncentrisano
uh zaboravih najboljeg igrača-moutinho
nisu loša ekipa,na golu subašić koji drži na klupi jednog stakelenburga a prošle godine romera inače prvog golmana argetine,dakle dobar golman. U odbrani se nalazi više nego iskusni carvalho,upratio sam odličnog lijevog beka kurzawu te kandogbiju kojeg smo čini mi se i mi željeli,vrlo dobar i jak u duelima,životinja. toulalan- pa čovjek igra cijelu vječnost
to je nešto što na prvu znam o monacu,uglavnom moramo ovu šansu iskoristiti,samo maximalno ozbiljno i koncentrisano
uh zaboravih najboljeg igrača-moutinho
Zadnja izmjena: musla, dana/u 20 mar 2015, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Juventus FC
Prvu igramo kuci. I da dodam, i u Arsenalu su se radovali prije meca. Samo pametno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Uh, pogleda nas sreća nakon Pogbinog šoka sinoć i odjednom i ta povreda izgleda daleko manje strašna.
Odlično je ovo iz više razloga. Prvo što smo daleko bolja ekipa i uz ozbiljan pristup imamo zagarantovano polufinale, a drugo je što bi trebali imati svu kontrolu nad utakmicom tako da se nadam da neće biti puno žutih kartona i onda kad se ponište svi žuti za polufinale da imamo kompletnu ekipu.
Odlično je ovo iz više razloga. Prvo što smo daleko bolja ekipa i uz ozbiljan pristup imamo zagarantovano polufinale, a drugo je što bi trebali imati svu kontrolu nad utakmicom tako da se nadam da neće biti puno žutih kartona i onda kad se ponište svi žuti za polufinale da imamo kompletnu ekipu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.