mislim da tim je takav kakav je ,Feja je napravio dobar poso kad je došo igra je išla kroz sredinu terena gdje se igrala pas igra i od noge do noge i onda su izbacivali krilne napadace loptama koji su išli po zemli u prazan prostor.bilo je zalaganja bili smo dobro uigrani i zato smo nizali pobjedu za pobjedom.Danas je druga prica nemožemo sastaviti 2 pasa sve duge lopte naprijed,nema borbenosti možda ima želje medju igracima ali nam to ne pokazuju.rodjenisa je napisao/la:Neznam sta bih rekao,u principu dobro bi bilo dovesti nekoga sa jakom reputacijom,ali sta vrijedi da ovako limitiran tim vodi i sam Murinjo...nisam siguran
Velež je promjenio sasvim nacin igranja zbog toga je ovakva situacija.Mene boli samo jedno što nema borbenosti među igracima nevidim tu neku želju.U utakmici kupa nismo napravili starta a kamoli nešto drugo.
Kostur ekipe postoji,sredina terena je ostala ista,krilni napadaci isto.Mislim da se trebamo vratiti na igru spusti loptu i pasovima ih razbijati,treba malo srca više na teren i sve bi bilo drugacije.
Feja je dobar trener,ali je izgubio poštovanje od igraca zato je i dao ostavku.Šta se desilo neznam.U Fejinu postavu ,tahtiku i kad radi izmjene necu ni komentarisati jer on je trener i on to odlucuje.Hocu borbenost,zalaganje i pas igru pa makar svaku gubili,ali dajte igraci srce na teren.