Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić
Ajoooj, primiše MHSC gol u prvim sekundama od Le Mans-a...
Srećom, Ait Fana je izjednačio... 
Definitions belong to the definers, not the defined
Ode Monpelje na prvo mjesto.2-1 camara iz penala.
Bolji su duplo od ovih.Spahic ko' Spahic.
Bolji su duplo od ovih.Spahic ko' Spahic.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bogami, dobro zagutiše! Šteta što Spaha ne zna dobro taj francuski, sad bi trebao biti kapiten. Stvarno i loše od Jeunechampsa da dobije crveni na takav glup način...

Ma to je sudija htio malo da opere onaj prvi crveni.edina je napisao/la:Bogami, dobro zagutiše! Šteta što Spaha ne zna dobro taj francuski, sad bi trebao biti kapiten. Stvarno i loše od Jeunechampsa da dobije crveni na takav glup način...![]()
![]()
![]()
![]()
Ma sta ce mu kapitenska traka,vise obaveza.Ima je u repci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- -Barcelona-
- Kontakt:
edina nam je ocigledno vatreni navijac repke i monpeljea i bolji poznavalac fudbala od pola nas forumasaedina je napisao/la:Ajoooj, primiše MHSC gol u prvim sekundama od Le Mans-a...Srećom, Ait Fana je izjednačio...
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Ma nije zbog njega, već to mislim da je bolje za tim danas, on im je najiskusniji jer im je i Pitau suspendovan večeras.harishp je napisao/la:Ma sta ce mu kapitenska traka,vise obaveza.Ima je u repci.
Ma Francuski je zaeban dok ga nauci ode on u penziju.A i bolje je sto manje prica a vise igra.I za ekipu a i za njega.edina je napisao/la:Ma nije zbog njega, već to mislim da je bolje za tim danas, on im je najiskusniji jer im je i Pitau suspendovan večeras.harishp je napisao/la:Ma sta ce mu kapitenska traka,vise obaveza.Ima je u repci.
Au nevalja primise ga sad.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trudim se-Barcelona- je napisao/la:edina nam je ocigledno vatreni navijac repke i monpeljea i bolji poznavalac fudbala od pola nas forumasa
Ne mogu biti zadovoljna ovim rezultatom... Nadala sam se 3 poena protiv ovog slabijeg tima... šteta... A na Cyrila J. sam kivna još od prije 2 sedmice kad je zeznuo ofsajd klopku pa primiše gol bez veze... i sad ga nema slijedeći vikend a ja ne znam ko će ga zamijeniti. To je problem ove ekipe, nemaju široku trupu... Zato se bojim da na kraju neće izdržati na vrhu ali nada posljednja umire...
P.S. Napredak je da su bar počeli zabijati iz penala
Dzodic se vraca slijedecu utakmicu, a istina je da igraju sa 13 igraca od pocetka sezone, bice tesko liga uefa bi trbala biti osigurana a uz malo sportske srece i kvalifikacije za LPedina je napisao/la:Trudim se-Barcelona- je napisao/la:edina nam je ocigledno vatreni navijac repke i monpeljea i bolji poznavalac fudbala od pola nas forumasa![]()
imam još puno naučiti.
![]()
Ne mogu biti zadovoljna ovim rezultatom... Nadala sam se 3 poena protiv ovog slabijeg tima... šteta... A na Cyrila J. sam kivna još od prije 2 sedmice kad je zeznuo ofsajd klopku pa primiše gol bez veze... i sad ga nema slijedeći vikend a ja ne znam ko će ga zamijeniti. To je problem ove ekipe, nemaju široku trupu... Zato se bojim da na kraju neće izdržati na vrhu ali nada posljednja umire...![]()
![]()
P.S. Napredak je da su bar počeli zabijati iz penala
@dr_arsla: daj Bože ali Marseille mi izgleda opasan a i Auxerre se sad umiješao, pa Lyon... To zvuči super za Džodića. Gdje si čuo tu vijest?
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
kako je spaha danas odigrao

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Spahina greska kod drugog gola.Inace prva njegova greska u cjeloj sezoni.Mirza_Hordas je napisao/la:kako je spaha danas odigrao![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kraj Spahe su jos dvojica stajali. Onaj crnac je prosao kraj sve trojice. Tako bas i nije bas njegova greska, nemoze on sve sam.harishp je napisao/la:Spahina greska kod drugog gola.Inace prva njegova greska u cjeloj sezoni.Mirza_Hordas je napisao/la:kako je spaha danas odigrao![]()
Spaha je imao i jedan šut na gol s nekih 25 m... Evo L´Equipe-ovih ocjena za jučerašnju utakmicu:Mirza_Hordas je napisao/la:kako je spaha danas odigrao![]()
MHSC
G. Jourdren 5
E. Spahić 6
J. Saihi 5
M. YangaMbiwa 5
Y. Belhanda 5
C. Jeunechamp za ono laktovanje juče kao kapiten zaslužuje 0
A. El-Kaoutari 5
K. Aït-Fana 4
G. Bocaly 6
A. Costa 6
V. Montaño 5
S. Camara 3
Goooooool u Montpellieru!
Polukontra, genijalno dodavanje Belhande za Tina Costu i Spahin tim dolazi u vođstvo protiv Toulouse-a! Uprkos tome što su jako oslabljeni zbog povreda i suspenzija, MHSC se hrabro bore...
A u pm primise gol u zadnjim sekundama. 
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakva šteta... dominirali su igrom skoro cijelu utakmicu. Tolouse je imao haman samo 2 dobre prilike. Ne da se Montpellieru da prekine taj niz neriješenih... A Spaha je dobro pokrivao Gignac-a, u svom stilu... pametno, smireno i odlučno.
France football ocjene:
G.Jourdren 6
E.Spahic 7
J.Saihi 6
B.Koïta (85e)
G.Bocaly 5
X.Collin (85e)
M.Yangambiwa 5
A.El-Kaoutari 5
K.Aït-Fana 5
G.Lacombe (46e) 5
R.Pitau (c.) 5
Y.Belhanda 6
A.Costa 7
S.Camara 4
France football ocjene:
G.Jourdren 6
E.Spahic 7
J.Saihi 6
B.Koïta (85e)
G.Bocaly 5
X.Collin (85e)
M.Yangambiwa 5
A.El-Kaoutari 5
K.Aït-Fana 5
G.Lacombe (46e) 5
R.Pitau (c.) 5
Y.Belhanda 6
A.Costa 7
S.Camara 4
Zadnja izmjena: edina, dana/u 18 apr 2010, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Joooojjjj oborise me za stotku
(((((...
A u p.m.
A u p.m.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Pogledaj trenutni poredak prema L´Equipe: 

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
edina je napisao/la:@monolog: u pravu si. Pogledaj trenutni poredak prema L´Equipe:
jojj kralja
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Trenutno korisnika/ca: 231983, Hazre, MiranGlasnic, perun i 52 gosta.