FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ja bih volio ili Real ili Barcu,niko drugi me ne zanima.
Vise bih volio Real,da vratimo za ono od prosle sezone,a i zato sto svi Realovci mole Boga za Monaco ili Porto,sto pokazuje koliko se tresu gace i koliko su jadni.
Barcu sam naveo uz Real,jer bismo s njima igrali fudbala.
Vise bih volio Real,da vratimo za ono od prosle sezone,a i zato sto svi Realovci mole Boga za Monaco ili Porto,sto pokazuje koliko se tresu gace i koliko su jadni.
Barcu sam naveo uz Real,jer bismo s njima igrali fudbala.
#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma bilo bi zalosno da jedna vrhunska ekipa poput Bayerna, Barce ili Reala ispadne prije polufinala tako da ja mislim da ce zrijeb biti naklonjen ovim ekipama te da ce se favorizirati njihov ulazak medju cetiri najbolje ekipe uz Atletiko ili PSG A tamo onda sta bude.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pošto "idemo ludo, idemo jako u Berlin napadati zlato" neću lagane ekipe do finala. Hoću samo jake ekipe da ih otresemo i silovito klempu po ušima da udarimo
Neću da nam se spočitava "ima li ste lagane protivnike", hoću dominaciju ili ništa drugo
'99-te smo imali slabije konkurente od ManČe i zijanili finale
'01 smo imali najteže protivnike i majstorski osvojili
'10 smo (po meni) imali lakše protivnike i loše se proveli
'12 godine smo opet imali lakše protivnike (izuzetak čini Real, ali i Chelsea je izbacio Barsu, ostale je protivnike imao teže) i opet zijanili
'13 DOMINACIJA
Ne zanima me koga ćemo dobiti, jer ako budemo kao ekipa odigrali, ne sumnjam u prolaz dalje
'99-te smo imali slabije konkurente od ManČe i zijanili finale
'01 smo imali najteže protivnike i majstorski osvojili
'10 smo (po meni) imali lakše protivnike i loše se proveli
'12 godine smo opet imali lakše protivnike (izuzetak čini Real, ali i Chelsea je izbacio Barsu, ostale je protivnike imao teže) i opet zijanili
'13 DOMINACIJA
Ne zanima me koga ćemo dobiti, jer ako budemo kao ekipa odigrali, ne sumnjam u prolaz dalje
Sent from my Philips Smart TV.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Et od sljedece sezone nase mlade pulene predvodi Patrick Viera
koji trenutno vodi rezerve Man Citya ..
Dobar potez mislim covjek sa dosta iskustva u ovom sportu, a et ima iskustva i u radu sa mladim tak da mu nece biti nista novo preuzet nase momke.
Treba klub uvijek oko sebe imat jaka imena ,a ovo je i Vieri stepenica vise u tom trenerskom pozivu jer uskoro cemo ga vidjet i kak vodi klubove iz lige petice u to sam siguran.
p.s znaci koga god da dobijemo super .. drago mi je radi optimizma koji se ponovo javlja, a mozda pak nikad nije ni nestao
Dobar potez mislim covjek sa dosta iskustva u ovom sportu, a et ima iskustva i u radu sa mladim tak da mu nece biti nista novo preuzet nase momke.
Treba klub uvijek oko sebe imat jaka imena ,a ovo je i Vieri stepenica vise u tom trenerskom pozivu jer uskoro cemo ga vidjet i kak vodi klubove iz lige petice u to sam siguran.
p.s znaci koga god da dobijemo super .. drago mi je radi optimizma koji se ponovo javlja, a mozda pak nikad nije ni nestao
FC Bayern !!!!!
Sve je spremno za navlačenje Reala i Farse u finalu 

Sent from my Philips Smart TV.
[youtube][/youtube]
Jedan jedini klub najbolji na dunjaluku
FC Bayern Forever Number One
[youtube][/youtube]
joj pepija

Jedan jedini klub najbolji na dunjaluku
[youtube][/youtube]
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Baš lijepo

- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Protivnik po mjeri.
Po meni su šanse fifti - fifti.
Hajde Pep zayebi nas nekom formacijom koju svijet još nije vidio.
Po meni su šanse fifti - fifti.
Hajde Pep zayebi nas nekom formacijom koju svijet još nije vidio.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Ma protiv zmajića iz Porta laganica, to se dobiva u hendikepu.
Najbolje je to sto nam odgovaraju igrom. Vole se nadmetati sto nama i vise nego odgovara Samo sa ne bude eksperimenata tri razlike za nas ukupno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ko plitak potok
Prognoze: u Portugalu 1-3, u Minhenu 3-0.
Prognoze: u Portugalu 1-3, u Minhenu 3-0.
Lagani prolaz za vas , Porto je otvorena ekipa , nadigravati ce se , u Portu u najgorem slucaju izvlacite bod sa zabijenim golom , ali ja mislim da cete dobit mozda 0:2 , nije Porto strasan , a kuci cete uzivati i dati nekih 3-4 komada . Polufinale samo da se zaobidjemo i imamo finale koje smo mogli pozeliti , Barca vs Bayern 
Očekivao sam nekog atraktivnog protivnika prije svega žabare al' eto moramo se zadovoljiti i sa Portom.Veliki smo favoriti i mislim da ćemo još na Dragau riješiti pitanje prolaza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Zaustaviti Martineza i pola posla obavljeno. Ostalo će riješiti Lewa i Mulija 
-
Nerminovic
- Kontakt:
1987...
Moramo im sad vratiti, dugo smo trpili...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
**** momci ovo je sjajna prilika da ih napunimo do vrha duzni su nam za finale 87,**** mio smo fakat nekako usrane nafake ,tri finala smo gudbili u samim zavrsnicama medju koje spada i ova tekma sa portom vodis citv tok tekme i onda u zavrsnici primis dva komada ,pu **** ti pasiju srecu, finale 99 nezaboravno ,celsi 2012, porto 1987 3 finalaNerminovic je napisao/la:1987...![]()
-
Nerminovic
- Kontakt:
e' to sam mislioPEP je napisao/la:**** momci ovo je sjajna prilika da ih napunimo do vrha duzni su nam za finale 87,**** mio smo fakat nekako usrane nafake ,tri finala smo gudbili u samim zavrsnicama medju koje spada i ova tekma sa portom vodis citv tok tekme i onda u zavrsnici primis dva komada ,pu **** ti pasiju srecu, finale 99 nezaboravno ,celsi 2012, porto 1987 3 finalaNerminovic je napisao/la:1987...![]()
Moramo im sad vratiti, dugo smo trpili...![]()
![]()
.hocu da se ovi portugalski firauni napune do vrha.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
cuvajte vi se Brahimia po meni njihov daleko najbolji igrac,zna sve s loptom,strasan dribler zabija,asistira bas sve od njega tamo pocinje.anelbavarac je napisao/la:Zaustaviti Martineza i pola posla obavljeno. Ostalo će riješiti Lewa i Mulija
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
L-Train je napisao/la:cuvajte vi se Brahimia po meni njihov daleko najbolji igrac,zna sve s loptom,strasan dribler zabija,asistira bas sve od njega tamo pocinje.anelbavarac je napisao/la:Zaustaviti Martineza i pola posla obavljeno. Ostalo će riješiti Lewa i Mulija
Nije da ga za olako treba shvatiti ,ali opet jedna lasta ne cini proljece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.