FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
borac-slavija 3-1
-
- Kontakt:
radebl, daj konacni rezultat, srce ce me otresti! 

3-1 za borac..ponovo sam zvao fotografa 
konacno...potvrdjen rezultat...

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Zanci Slavija prolazi u finale kupa?!cera1 je napisao/la:borac-slavija 3-1
da,da....cole-ch je napisao/la:Zanci Slavija prolazi u finale kupa?!cera1 je napisao/la:borac-slavija 3-1
lol
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Hajde nema veze, barem ce biti zanimljivo do krajaradebl je napisao/la:3-1 za borac..ponovo sam zvao fotografa

naravno da necole-ch je napisao/la:Zanci Slavija prolazi u finale kupa?!cera1 je napisao/la:borac-slavija 3-1
ti i tvoje dojave... **** u troskokovimacole-ch je napisao/la:Zanci Slavija prolazi u finale kupa?!cera1 je napisao/la:borac-slavija 3-1

-
- Kontakt:
Hehe..."Borac time" je cudo! Banjalucka zvona zvone da pozdrave sampione! Next stop grbavica! 

radebl je napisao/la:da,da....cole-ch je napisao/la:Zanci Slavija prolazi u finale kupa?!cera1 je napisao/la:borac-slavija 3-1
lol

Super da je Borac dobio (ozbiljno) jer ce se u subotu igrati "El clasico" 2 (veceras R.M.- BAR.), prvi i drugi na tabeli, isti broj bodova, najveca poseta stadiona ova dva kluba ove godine..., bice zanimljivo sledece kolo, nadam se.
Pozdrav i cestitke za pobedu.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moze, mi u ligu prvaka a vi u ligu evrope..
A za to da ovo nije vasa drzava, pricaj u svoje ime, jer siguran sam da svi ne djele tvoje misljenje, a ako si vec takav naci cu ti ja stan u Beogradu..
Cao

A za to da ovo nije vasa drzava, pricaj u svoje ime, jer siguran sam da svi ne djele tvoje misljenje, a ako si vec takav naci cu ti ja stan u Beogradu..

Cao
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Ti mislis da je srbija tvoja drzava
,misli i dalje,sigurno nisi dalje od laktasa ni vidio,a srbiju da ne spominjem. 

Evo sad sa utakmice...3 - 1 pObjeda .nisam siguran za golove ,vukelja je dao prvi i treci a drugi nisam vidio od navijanja
...Solidna posjeta ,oko 4000 ljudi,igra takodje zadovoljavajuca ,mzoe i bolje ,na kraju dobi iz Slavije neki crveni karton ,nesto srali sudiji ...To je najkrace receno ... 

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
da li ti,kao i ostali navijaci borca,ocekujete titulu u banjaluci?killer je napisao/la:Evo sad sa utakmice...3 - 1 pObjeda .nisam siguran za golove ,vukelja je dao prvi i treci a drugi nisam vidio od navijanja...Solidna posjeta ,oko 4000 ljudi,igra takodje zadovoljavajuca ,mzoe i bolje ,na kraju dobi iz Slavije neki crveni karton ,nesto srali sudiji ...To je najkrace receno ...
& ' ? " $!!! " $ ? ? ", не & га % ". " је ? $, ? % " " се за " ?, ? је то $ & на све - ". ? је ? & ?, " % ? & & & ¥. % се " нас, & ' ? ту ", $ ?, $ $, ? " $ ? на оно " јесењег $. Ја ' $ ¥ ", наравно ' то " ' ' /, ? ? $ се ? " ". / ' оф $ ', & ¥ '!!! Посјета & 5 $ " " се.
"" ПУТ ""
HH ja ti mogu reci svoje misljenje a za ostale ne znamotok je napisao/la:da li ti,kao i ostali navijaci borca,ocekujete titulu u banjaluci?killer je napisao/la:Evo sad sa utakmice...3 - 1 pObjeda .nisam siguran za golove ,vukelja je dao prvi i treci a drugi nisam vidio od navijanja...Solidna posjeta ,oko 4000 ljudi,igra takodje zadovoljavajuca ,mzoe i bolje ,na kraju dobi iz Slavije neki crveni karton ,nesto srali sudiji ...To je najkrace receno ...

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
a ne znam kako ne ocekujes titulu,a tvoj tim je prvi na tabeli,i ima solidan rasporedkiller je napisao/la:HH ja ti mogu reci svoje misljenje a za ostale ne znamotok je napisao/la:da li ti,kao i ostali navijaci borca,ocekujete titulu u banjaluci?killer je napisao/la:Evo sad sa utakmice...3 - 1 pObjeda .nisam siguran za golove ,vukelja je dao prvi i treci a drugi nisam vidio od navijanja...Solidna posjeta ,oko 4000 ljudi,igra takodje zadovoljavajuca ,mzoe i bolje ,na kraju dobi iz Slavije neki crveni karton ,nesto srali sudiji ...To je najkrace receno ...
Ja ne ocekujem titulu,evropa je sasvim dovoljna
...
Aj odo sad u provod ,poz
posto vidim da si navijac,pitao sam te za ostale jer se valjda prica na tribini o ilgi,tabeli,tiuli i tako to

solidna utakmica imali smo i malo srece autogol i ne svirani penal za Slaviju,najvaznije je da su se nasi igraci trudili jedino trebaju vise da sutaju.Navijaci,Lesinari ko uvjek na vrhunskom nivo,a ovi na zapadu pljescu golu Spalevica hebo ih on pokazao je kako ne moze podneti poraz protiv Borca kada je dosao na kraju utakmice i kreno se svadjati sa sudijom.
Dobro je, počinjemo polako da igramo fudbal, dobra utakmica, prava prvenstvena reklo bi se, nije bilo crvenih kartona, golove dali Vukelja 2, jedan auto gol, a za Slaviju Spalević, igra obećavajuća, puno trke i konačno da kažem, zadovoljan sam, dižemo se polako...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Moji prvi utisci...najkvalitetnija utakmica ovog proljeca....pas igra uspostavljena sa vrlo malo nekontrolisanih napucavanja. Od igraca bih izdvojio Vukelju zbog dva gola naravno, Vule odlicno odigrao, Stanceski solidan, Stevanovic standardno dobar
poz

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.