to gera care uhhhhhhhh ma dobijamo kada si ti to izjavio moramo dobitigeronimo je napisao/la:Imam neki osjecaj, ne znam zasto, da bi ovo mogla biti Realova noc. Mada mi je Barca draza...
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Hocel biti tv prijenos El-Clasica , ako ne mozel link 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Hocel biti tv prijenos El-Clasica , ako ne mozel link
bice na hayatu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma dobijamo,cim je Casillas pesimistacanCasillas je napisao/la:ne znas ni informacije kako trebaSajoni je napisao/la:Završen košarkaški el clasico.Opet frankovce dobismo i to je sedmi put ove sezone da su fasovali od nas!Ne znam jel ijedna ekipa u Evropi izgubila 7 puta od jedne u jednoj sezoni?Nije mi poznat taj podatak.osmi put
Real je dobio Barcelonu na gostovanju 12:13! - Mali nogomet
Veceras pusimo 1:3
Salim se naravno,gubimo 100%
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
ma dobijamo 100% ja vjerujem u real
imam neki feeling da cemo ih razvalit 
baho prenosi

Jedan sut jedan gol. Eto po cemu se razlikuju od nas. Primicemo mi jos 2 sigurno. Ja ostajem pri 1:3
real je imao 0 sut, 0 go.Casillas je napisao/la:Jedan sut jedan gol. Eto po cemu se razlikuju od nas. Primicemo mi jos 2 sigurno. Ja ostajem pri 1:3
- moustapha
- Kontakt:
- BlueSharks
- Kontakt:
Znači onaj šut Alonsa sa vrha 16m i šut glavom se nepika. Uredu je statističari 
Strauss Junior
imao je i alves sut iz slobognog, da i njega ubrojim? inace, aj brojim samo udarce u okvir.BlueSharks je napisao/la:Znači onaj šut Alonsa sa vrha 16m i šut glavom se nepika. Uredu je statističari
- TheManiacs
- Kontakt:
- el_fenomeno
- Kontakt:
Svaka cast Barci na vecerasnjoj igri.. Jednostavno najbolji tim na svijetu i niko im ne moze parirati..
Treba Realu jos nekih 800 M ulozit pa da se zaokruzi na Milijardu!
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
Ovaj real je jadan...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^Ma ovaj ( ne mogu ga ni nazvati trenerom ) gospodin što sjedi na klupi Reala je obična proteza koju svaka baka naveče kad krene na spavanje stavi u vodu da ne zahrđa . Pa čovjek kao da ne prati fudbal.
Xavi,Iniesta,Messi,Busquets Xavi,Iniesta,Messi,Busquets Xavi,Iniesta,Messi,Busquets vladari fudbala uz Ibru,Abidala i sjajnu odbranu najbolji tim na svijetu,a mi užasni ne mogu o tome jedino mogu reći da Pellegrini nema veze s fudbalom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- reds_forever
- Kontakt:
zovite rafu 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Arbeloa,Gago,Marcelo,Garay,Albiol.....nisu za Real M to je jasno kao dan...
jad i cemer ekipa
jad i cemer ekipa
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.