Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Napoli i Wolfsburg 50%-50%, oni su mi taman jedini klub uz Sevillu koji se moze nositi sa vukovima i koji itekako ima sanse da prodje dalje.
Fiorentina je isto zeznuto prosla, ali nije da nemaju svoje sanse. Jesu ovi uvaljali 6 golova Evertonu, ali nevjerovatno koliko su srecu imali sinoc, da je Everton pogodio dvije stative, a ovima je skoro svaki nemoguci sut zavrsavao u golu. Isto 50%-50% po meni.
Juventus bi trebao proci, najbolje su prosli od svih.
Fiorentina je isto zeznuto prosla, ali nije da nemaju svoje sanse. Jesu ovi uvaljali 6 golova Evertonu, ali nevjerovatno koliko su srecu imali sinoc, da je Everton pogodio dvije stative, a ovima je skoro svaki nemoguci sut zavrsavao u golu. Isto 50%-50% po meni.
Juventus bi trebao proci, najbolje su prosli od svih.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Carizzo i slični su jos najmanji problem.Veći je što forsiraš polovnjake,a imas bolje igrace u ekipi.MaGiCa je napisao/la:Morace tu ozbiljna rekonstrukcija da se desi, jer 10ak igracha koji se tu muvaju (Carizzo, Kuzmanovic, Guarin, JJ, Campagnaro i sl.) nisu nivo da greju klupu onima koji su srce na teren dali u vecherashnjem izdanju Torina.
Izbori
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pjanic- ... ama/156990" onclick="window.open(this.href);return false;
to se usudi stavljat' u istu rečenicu s Lazialima
razlika između elite i ciganije
to se usudi stavljat' u istu rečenicu s Lazialima
razlika između elite i ciganije
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj ovo su dosta teski parovi po meni nekako nije ni Fiorentina dobro prosla. Opasan je onaj Dinamo i u naletu su sada tj Fiorentini ce biti pakleno u Kyevu. A uz to imaju i kvalitetne igrace, kompaktni su.JuventinoVero je napisao/la:Ajmo talijani u polufinale..dobar zrijeb za violu, mislim da imaju velike sanse da prodju.
Za napoli dosta tezi, ako napoli ne bude primao debilne golove imaju sanse.
Napoli isto ima tezak zadatak..
Ali opet mislim da je sve u ove dvije utakmice 50-50 i da dalje ide onaj ko bude imao vecu zelju i stvar izmedju nogu
Muštuluk za Bianconere, najbolje ste prošli vitraši
Zbog koeficijenta nadam se prolasku Juventusa, onda vam je u polufinalu svakako tapija
Što se tiče Fiorentine, dobar žrijeb za njih, 70:30% šanse za Viole. Sa druge strane Napoli mislim da nije mogao gore proći ali kako ih smatram za jednog od favorita ovakav susret im je bio neizbježan, vjerujem da mogu parirati Vukovima iako Wolfsburgu dajem nešto veće šanse za prolazak
Zbog koeficijenta nadam se prolasku Juventusa, onda vam je u polufinalu svakako tapija
Što se tiče Fiorentine, dobar žrijeb za njih, 70:30% šanse za Viole. Sa druge strane Napoli mislim da nije mogao gore proći ali kako ih smatram za jednog od favorita ovakav susret im je bio neizbježan, vjerujem da mogu parirati Vukovima iako Wolfsburgu dajem nešto veće šanse za prolazak
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
nafakaši će u 1/2 F (ako prođu, što se očekuje) izvuć' Atletico Madrid, pošto šabani iz Real Madrida nikad ne mogu izbacit' Altetico u dvomečuFaraonTM je napisao/la:Zbog koeficijenta nadam se prolasku Juventusa, onda vam je u polufinalu svakako tapija
Ma svejedno ko god da dođe kraj im je, a posebno Atletico tj. Cholo zna igrati na rezultat i može svakoga proći u dvije tekmeChinaglia je napisao/la:nafakaši će u 1/2 F (ako prođu, što se očekuje) izvuć' Atletico Madrid, pošto šabani iz Real Madrida nikad ne mogu izbacit' Altetico u dvomečuFaraonTM je napisao/la:Zbog koeficijenta nadam se prolasku Juventusa, onda vam je u polufinalu svakako tapijaživi bili, pa vidjeli
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pratite svoje jadne klubove i uzivajte. Juventus ide na Monaco i ima realne sanse za polufinale LP, a klubovi za koje vi navijate ce tu doci otprilike nekad kad BiH udje u EU...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma igrat ce Alegri finale...kako ne znam ni ja, al znam da ce igrat da nam se svima pose.re u cejf za sve 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
jeste, al' Atletico i Juve igraju sličnu fucu, na rezultat, tu bi šanse bile apsolutno podjednake!
Cholo je čovjek koji bi Laziju donio Scudetto (ako bi mu Lotito dozvolio), bez sumnje
veliki Diego Cholo Simeone
Cholo je čovjek koji bi Laziju donio Scudetto (ako bi mu Lotito dozvolio), bez sumnje
veliki Diego Cholo Simeone
- bianconeros
- Kontakt:
Ma po meni ovdje Napoli prolazi lagano... Pa inter da je malo ozbiljnije odigro kako treba i da nije Mancini onoliko rotiro moglo se proci ...
Fiorentini ce biti vise zeznuto.. al kako igraju danas ocekujem ipak prolaz njihov...
Fiorentini ce biti vise zeznuto.. al kako igraju danas ocekujem ipak prolaz njihov...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- IlFantasista
- Kontakt:
E mi ljubitelji calcia, barem većina nas, imamo pravo biti optimistični.
U posljednje tri sezone plus tekuća zbir koeficijenta Serije A iznosi 56105, dok za isti period zbog koeficijenata za Bundesligu je 62892, a za Premiership 62034, to znači da bi već u sezoni 2016/2017 Serije A mogla imati ponovo četiri predstavnika u CL.
Ako Juve prođe u polufinale, a isto urade Napoli ili Fiorentina Serije A će Premiershipu prići na oko tri hiljade jer je u ovoj sezoni omjer je 16166:13571 u koristi italijanski klubova, a slučaju prolaska sve tri ekipe u polufinale ili finala ili osvajanja jednog trofeja, razlika bi pala na oko hiljadu. Znači potrebno je i sljedeću sezonu odigrati maksimalno kao i ovu.
Slično je odnos i sa Bundesligom i oni bježe nekih šest hiljada, zato bi bilo idealno da Napoli izbaci Wolfsburga, spas za Bundesligu je Bayern koji konstantno igra u polufinalu ili finalu.
U posljednje tri sezone plus tekuća zbir koeficijenta Serije A iznosi 56105, dok za isti period zbog koeficijenata za Bundesligu je 62892, a za Premiership 62034, to znači da bi već u sezoni 2016/2017 Serije A mogla imati ponovo četiri predstavnika u CL.
Ako Juve prođe u polufinale, a isto urade Napoli ili Fiorentina Serije A će Premiershipu prići na oko tri hiljade jer je u ovoj sezoni omjer je 16166:13571 u koristi italijanski klubova, a slučaju prolaska sve tri ekipe u polufinale ili finala ili osvajanja jednog trofeja, razlika bi pala na oko hiljadu. Znači potrebno je i sljedeću sezonu odigrati maksimalno kao i ovu.
Slično je odnos i sa Bundesligom i oni bježe nekih šest hiljada, zato bi bilo idealno da Napoli izbaci Wolfsburga, spas za Bundesligu je Bayern koji konstantno igra u polufinalu ili finalu.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma znam ali Simeone je ipak bolji motivator i trener od Allegrija.Chinaglia je napisao/la:jeste, al' Atletico i Juve igraju sličnu fucu, na rezultat, tu bi šanse bile apsolutno podjednake!
veliki Diego Cholo Simeone![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Molim lijepo stanite u red.Chinaglia je napisao/la:Cholo je čovjek koji bi Laziju donio Scudetto (ako bi mu Lotito dozvolio), bez sumnje
Izbori
- bianconeros
- Kontakt:
gdje mu je violliiina, gdje mu je viollliiina
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- L'Avvocato
- Kontakt:
bianconeros je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nisam dugo ovako oplako
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlFantasista
- Kontakt:
Važni bodovi za Milan u borbi za opstanak uz očiglednu pomoć sudija.
Kun fejekun!
Ac penal, malo sudija odlucio prosirit 16m
- IlFantasista
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.