ma nema to nikad kad igra u-17, izgleda ce biti jedino na zadnju utakmicu protiv Mađarske, bolje nego nistanewton_heath_lyr je napisao/la:Livestream nista bezbeli?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ma nema to nikad kad igra u-17, izgleda ce biti jedino na zadnju utakmicu protiv Mađarske, bolje nego nistanewton_heath_lyr je napisao/la:Livestream nista bezbeli?

Kakve sad Slovačke?sajo10 je napisao/la:Steta za poraz danas. Kakao vidim bila je inace utakmica izjednacena, barem po stastici ali mora se uzet u obzir veliki hendikep da smo danas protiv mozda najjaceg protivnika u grupi igrali bez tri standardna prvotima, Zerica, Matica i Mustedanagica. Valjda bude bolje protiv Slovacke za vikend... Nema predaje!

?
?Haha yebajiga, sve je to isto hahaha.FaraonTM je napisao/la:Kakve sad Slovačke?sajo10 je napisao/la:Steta za poraz danas. Kakao vidim bila je inace utakmica izjednacena, barem po stastici ali mora se uzet u obzir veliki hendikep da smo danas protiv mozda najjaceg protivnika u grupi igrali bez tri standardna prvotima, Zerica, Matica i Mustedanagica. Valjda bude bolje protiv Slovacke za vikend... Nema predaje!

Ili misliš Čehoslovačke?
 Nije ovo moj dan nikako, bas mi nista ne ide...
 Nije ovo moj dan nikako, bas mi nista ne ide...   Od ispita pa sve ostalo jao...
 Od ispita pa sve ostalo jao...  

Ma skontao sam odmah na šta mislišsajo10 je napisao/la:Haha yebajiga, sve je to isto hahaha.FaraonTM je napisao/la:Kakve sad Slovačke?sajo10 je napisao/la:Steta za poraz danas. Kakao vidim bila je inace utakmica izjednacena, barem po stastici ali mora se uzet u obzir veliki hendikep da smo danas protiv mozda najjaceg protivnika u grupi igrali bez tri standardna prvotima, Zerica, Matica i Mustedanagica. Valjda bude bolje protiv Slovacke za vikend... Nema predaje!

Ili misliš Čehoslovačke?
Nije ovo moj dan nikako, bas mi nista ne ide...
Od ispita pa sve ostalo jao...