Najbolji nogometas svih vremena-glasanje
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Odg: Najbolji nogometas svih vremena-glasanje
Precijenjen jer je trajao 3-4 sezone, a cijeni ga se kao jednog od najvecih ikad. Nema sanse.
Znaci li to ako u jednoj sezoni osvojis sve, dalje ne trebas ni igrat jer eto ti se neda vise.
Cim je Messi stupio na scenu on je bio donji...
Znaci li to ako u jednoj sezoni osvojis sve, dalje ne trebas ni igrat jer eto ti se neda vise.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: Najbolji nogometas svih vremena-glasanje
1. MARADONA
2. RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA
3. PELE
...
...
OSTALI SMRTNICI
2. RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA
3. PELE
...
...
OSTALI SMRTNICI

Najvaznije zaboravih.
1. Maradona
2. Messi
3. Pele
4. Ronaldo
1. Maradona
2. Messi
3. Pele
4. Ronaldo
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa cijeni ga se upravo zato što je njegov peak nešto neviđeno u svijetu fudbala. Kada je igrao i dok je imao motivacije ostali su bili stepenicu ispod. Čovjek je došao u Barcelonu kada su je svi izbjegavali i od nje napravio top destinaciju za sve ostale, vratio nadu i osmijeh na Camp Nou. Nisam siguran ni da bi Messi mogao napraviti takvo nešto. Osvojio je sve i na klupskom i na reprezentativnom nivou, 2 puta najbolji igrač svijeta, malo li je.Lillard je napisao/la:Precijenjen jer je trajao 3-4 sezone, a cijeni ga se kao jednog od najvecih ikad. Nema sanse.
I napomenut ćemo da je jedna nezaslužena pored Henrya .
Zaista neozbiljna glupost spominjat njega u kontekstu najboljeg ikad.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
1. Pape Susic
2. Piksi Stojkovic
3. Baka Sliskovic
4. Lionel Messi
5. Johan Cruyff
2. Piksi Stojkovic
3. Baka Sliskovic
4. Lionel Messi
5. Johan Cruyff
Lionel Messi
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Rajaz je napisao/la:Pa cijeni ga se upravo zato što je njegov peak nešto neviđeno u svijetu fudbala. Kada je igrao i dok je imao motivacije ostali su bili stepenicu ispod. Čovjek je došao u Barcelonu kada su je svi izbjegavali i od nje napravio top destinaciju za sve ostale, vratio nadu i osmijeh na Camp Nou. Nisam siguran ni da bi Messi mogao napraviti takvo nešto. Osvojio je sve i na klupskom i na reprezentativnom nivou, 2 puta najbolji igrač svijeta, malo li je.Lillard je napisao/la:Precijenjen jer je trajao 3-4 sezone, a cijeni ga se kao jednog od najvecih ikad. Nema sanse.
Objasnio sve !!

Od najvećih spomeno bi mozda Maldinija,nije u redu da se samo spominju napadači i vezni

Ja ga ne smatram najboljim ikad ali jedan je od najboljih koje je ova igra imala.topnik1 je napisao/la:I napomenut ćemo da je jedna nezaslužena pored Henrya .
Koja je to nezaslužena ?
Jest, top 15 sigurno.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Nista pametnije se nije moglo ni ocekivati od nekoga sa pilecim mozgom.calcio je napisao/la:1. Pape Susic
2. Piksi Stojkovic
3. Baka Sliskovic
4. Lionel Messi
5. Johan Cruyff
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako te ujede bumbar za njega, mozda i tvoj naraste da bude kao kod pileta. Mislim na mozak.SteveHeighway je napisao/la:Nista pametnije se nije moglo ni ocekivati od nekoga sa pilecim mozgom.calcio je napisao/la:1. Pape Susic
2. Piksi Stojkovic
3. Baka Sliskovic
4. Lionel Messi
5. Johan Cruyff

Ne svidja ti se moj izbor? Sve je ovo svakako subjektivno..
KpbKaka22 je napisao/la:Ja neznam po ceme je toliko Messi bolji od Ronaldinha dobro je po većinih godina igranja na vrhunskom nivou pa evo recimo i Messi se zasitio nogometa prošle godine ,šeto je na većinih terena i ko nesto blisno na sp,zabio dva gola i opet ga nigdje nije bilo,nesto ko Ronaldinho kad je prešo u Milan iako je i u Milana opet klasa i opet se igro ...

Bolji je "samo" po ovome. Budimo realni, Ronie je bio kreativan, "dobar za oko" ali je bio nekonstantan, sto ga ne cini boljim od Messija pa ni C.Ronalda

27.10.2020
Ali je bio gospodin na terenu i van njega,sam riješavo utakmice,dok se uz messija vazda spominje taj xavi ili iniestaleorey je napisao/la:KpbKaka22 je napisao/la:Ja neznam po ceme je toliko Messi bolji od Ronaldinha dobro je po većinih godina igranja na vrhunskom nivou pa evo recimo i Messi se zasitio nogometa prošle godine ,šeto je na većinih terena i ko nesto blisno na sp,zabio dva gola i opet ga nigdje nije bilo,nesto ko Ronaldinho kad je prešo u Milan iako je i u Milana opet klasa i opet se igro ...
Bolji je "samo" po ovome. Budimo realni, Ronie je bio kreativan, "dobar za oko" ali je bio nekonstantan, sto ga ne cini boljim od Messija pa ni C.Ronalda
Rona je osvojio sve zivoo, i s razlogom se zasitio nogometa,pa se zajebavo,Messi kad nesto uradi u nacionalnom dresu,bar osvoji copa america,moze se smatrati najvećim

- SteveHeighway
- Kontakt:
Da,Ronaldinho je osvojio svjetsko 2002,tačnije osvojili su ga Ronaldo,Rivaldo,Cafu,Carlos on je tu bio sporedna karika i sem gola protiv Engleza i crvenog kartona u istom meču praktički ništa nije pokazao cijelo prvenstvo,ali današnja djeca bacaju drkicu cim se spomene ime Ronaldinho. Ronaldinho se ne moze porediti ni sa Cristianom Ronaldom,a kamo li sa Messiem
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Zlato na Olimpijadi i "srebro" na SP, malo li je.
Istina da nedostaje CA, ali bit će.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- SteveHeighway
- Kontakt:
Ma to je bezveze na taj nacin traziti mjeru ko je najbolji,a ko ne,nije ni Ronaldo (brazilski) nikada osvojio LP,pa je za mene najbolji napadač svih vremena(napadač u pravom smislu rijeci,a ne qurci i lazne devetke danasnjemessilla je napisao/la:Zlato na Olimpijadi i "srebro" na SP, malo li je.![]()

Jednostavno Messi je postavio nove standarde,za koje ne vjerujem da ce ih iko oboriti sve dok smo mi zivi.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
'' Messi ne može bez Xavija i Inieste '' je najobičnija mitomanija što se i ove sezone potvrđuje. Zna se ko je to izmislio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.