RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

shaman7
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la shaman7 » 20 mar 2015, 23:49

Cernica je napisao/la:
Husko je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:@husko,

Potrebna je velika mudrost da kao objektivni posmatrač ovog susreta dokučiš ko ima prednost pred sutrašnji meč. Zivo!
brate moj nije to bitno a posebno objektivno u ovim susretima. vi svakog mozete uzeti u mostaru kad hocete. uprava vam bila kod mene u restoranu danas jeli janjetinu a sarajevo sve platilo jos mi bilo baksisa zato te pitam.
Haj mrš s pdf-a šonjo jedan
Ja bi pastrmki dao admina da napravi vicoteku od foruma :urnebes: :urnebes:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 mar 2015, 23:53

Nemogu vjerovati koliko sam hladan na sutrasnju utakmicu,da mi je to neko reko prije mjesec ismijao bih ga.
Sta mi uradise djilkosi koji osramotise nas dres,ime i navijace.Puuuuuuu mayku vam vasu
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 mar 2015, 23:58

rodjenisa je napisao/la:Nemogu vjerovati koliko sam hladan na sutrasnju utakmicu,da mi je to neko reko prije mjesec ismijao bih ga.
Sta mi uradise djilkosi koji osramotise nas dres,ime i navijace.Puuuuuuu mayku vam vasu
Brato uzimamo sutra. Imam neki predosjecaj žestok. Oni ce se isfulat a mi iz dvi sanse dva zavalit
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 mar 2015, 00:11

Cernica je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Nemogu vjerovati koliko sam hladan na sutrasnju utakmicu,da mi je to neko reko prije mjesec ismijao bih ga.
Brato uzimamo sutra. Imam neki predosjecaj žestok. Oni ce se isfulat a mi iz dvi sanse dva zavalit
Buraz ja desetak godina nisam propustio utakmice protiv Sarajeva i Zelje,ali ova sutra kao da se ne igra.Gotovo da mi je svejedno kako ce zavrsiti :( ...mozda nemam rijeci kako bih opisao ovu nezainteresovanost
Ako nas napadnu mozda i imamo sansi,a ako nam slucajno prepuste loptu i onaj jalovi posjed ubice nas

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 21 mar 2015, 00:42

Neznam brato. Ja nisam nezainteresovan. Malo me poljuljala igra i ne zalaganje protiv škutora ali ovo je poslastica i pravi derbi. Duel dva stara tima sa najviše međusobnih utakmica u ligi. Nebi se u engleskom premiershipu postidili koliko ih imamo. Nece me jedna loša utakmica protiv neke međugorske smijurije syebat da idem gledat jedan od najvecih derbija u drzavi :nene:
From father to son

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2015, 00:46

Izvinjavam se na jos jednom upadu ali to je jace od mene
:mrgreen:

da vam samo jos jednom pozelim srecu,da bolji pobijedi i da probamo ocuvati cast najduzeg derbija u historiji BiH :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

CaliMostarac
Kontakt:

Post Postao/la CaliMostarac » 21 mar 2015, 04:45

http://prntscr.com/6jdhft" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta velite?
:hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 21 mar 2015, 04:57

CaliMostarac je napisao/la:http://prntscr.com/6jdhft
Sta velite?
Ma kakve prodaje i bakrači. Tim nam k'o taraba, a mi se čudimo kako smo izgubili. Baška da smo harali zadnjih 20 godina pa sad to veliko iznenađenje da izgubimo kući. Nije mi jasno da se prihvatate šupljih priča.

Ništa lično protiv tebe CaliMostarac, samo mi nije jasno da se takva razmišljanja mogu pojaviti u bilo čijoj glavi.

To isto ako nas Sarajevo sutra/danas mlatne biće - prodali im :shock: a mi mlada sira ne možemo.

CaliMostarac
Kontakt:

Post Postao/la CaliMostarac » 21 mar 2015, 05:03

hercegovac236 je napisao/la:
Sta velite?
Ma kakve prodaje i bakrači. Tim nam k'o taraba, a mi se čudimo kako smo izgubili. Baška da smo harali zadnjih 20 godina pa sad to veliko iznenađenje da izgubimo kući. Nije mi jasno da se prihvatate šupljih priča.

Ništa lično protiv tebe CaliMostarac, samo mi nije jasno da se takva razmišljanja mogu pojaviti u bilo čijoj glavi.

To isto ako nas Sarajevo sutra/danas mlatne biće - prodali im :shock: a mi mlada sira ne možemo.
Pa cuj jarane, ja sam ovo nasao na Facebook stranici od Crvene Armije. A kad je vec kod njih, mora da znaju nesto.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 21 mar 2015, 07:41

Sta velite?
Dajte ljudi molim vas.Brate sve i da znaš 100% da su prodali nebi to ovde javno iznosio.
Hoću samo jedan razlog zašto bi prodali tekmu Zrinjskom za koju su pričali???Jedan jedini normalan razlog!!!!

CaliMostarac
Kontakt:

Post Postao/la CaliMostarac » 21 mar 2015, 07:50

anel81m je napisao/la:
Sta velite?
Dajte ljudi molim vas.Brate sve i da znaš 100% da su prodali nebi to ovde javno iznosio.
Hoću samo jedan razlog zašto bi prodali tekmu Zrinjskom za koju su pričali???Jedan jedini normalan razlog!!!!
Brate ja ne mislim da je utakmica bila prodana, samo sam prenjeo sta sam vidjeo i zanimalo me vase misljenje o tome. Nemoras odma za oci!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 21 mar 2015, 09:09

Mostarac i jarane

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 21 mar 2015, 09:28

CaliMostarac je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
Sta velite?
Brate ja ne mislim da je utakmica bila prodana, samo sam prenjeo sta sam vidjeo i zanimalo me vase misljenje o tome. Nemoras odma za oci!
Izvini brate ako sam te nečim uvrijedio.Vidiš da je ovde puno dušmana i da jedva čekaju bilo šta da nas oblate i ocrne koliko mogu.Nemojmo im još i mi davati povoda za to.

emil02in
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 21 mar 2015, 09:52

Cernica je napisao/la:Neznam brato. Ja nisam nezainteresovan. Malo me poljuljala igra i ne zalaganje protiv škutora ali ovo je poslastica i pravi derbi. Duel dva stara tima sa najviše međusobnih utakmica u ligi. Nebi se u engleskom premiershipu postidili koliko ih imamo. Nece me jedna loša utakmica protiv neke međugorske smijurije syebat da idem gledat jedan od najvecih derbija u drzavi :nene:
Da nije bila kup utakmica uopste ne bih ni došao na utakmicu sa zrinjskim jer iz principa ne gledam utakmice sa njima.
Danas je 122 utakmica izmedju starih rivala, treba ustati i reci svaka cast.Fer i korektno navijanje i nek pobjedi sretniji danas (Velez ).

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

salmy

Post Postao/la salmy » 21 mar 2015, 10:01

Pozdrav za sve Rodjene, evo mene iz Banovica, te se ovom prilikom "zahvaljujem adminu" :mrgreen: sto me banovo zbog homosapijensa iz Mramora (braća ce skontat o kome govorim) koji je konstantno vrijedjao Velez i Rodjene ismijavajuci ih po drugom forumima, znamo vec kojim.

Ali nema veze, okrecemo se utakmici sa pitarima, s tim sto me jos boli poraz od lentaša koji su toliko licemjerni i podli da je nevjerovatno zbog cega tolika mrznja.
Jusufbeg je morao otici jer ocigledno nema autoriteta kod igraca, s tim da bi ja pojedine igrace toljagom otjerao da se pitam.
Danas ću na kladionici baciti petobanku na 1 i ocekujem pobjedu, jer vidim da su se svi sa strane nalozili da danas oderu Veleza. E malo morgen :nene: , danas ako nasi pozitivno ne eksplodiraju nece nikad, a ako Sarajevo otkine bod necu se ljutiti.
Mehagi nece biti lako, jer je njemu Velez u srcu vise nego mnogima od nas na forumu.

Zato danas ocekujem lavovsku borbu sa obje strane, a bolji neka pobjedi.
Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :clap: :clap: :clap: :clap:

P.S.Bratu Pastrmki pozdrav :salut: :salut: i legendo nasmijao si me do bola proslih dana iako nam je svima bilo tesko.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 21 mar 2015, 10:18

@salmy brat si moj i moramo kunde catži. Vazda smo ih i vazda cemo :salut:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 mar 2015, 10:42

Sretno danas mojim rodjenim... :hmmmm:

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 21 mar 2015, 10:58

Ima li danas strema?

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 21 mar 2015, 11:04

Adma je napisao/la:Ima li danas strema?
Bit ce prenos na Moja TV pa bi trebao i bit stream.
Nadam se da ce danas Mostarci pokazati kako se voli svoj klub i opet doci na stadion i podrzati rodjene.
Evo i ako sam ljut zbog onako lose igre protiv onih tamo idem danas na tekmu jer se Velez voli i kad gubi i kad vodi. :bih: :bih: :bih:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 21 mar 2015, 11:40

Hajmo Rođeniiiiiiiiiiiii :mrgreen: :bih: :bih:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.