I vama svaki put dobrodoslica. Ko i do sada.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako ćemo realno, glupo poređenje, Prije svega jer su ti svi 'glavni' mediji u Sarajevu pa je i logično za očekivati da će isti pisati o FKS, pogotovo kad materijala imaš, sponzori, pojačanja, pripreme... Plus što imamo web site i fb stranicu kluba koji funkcionišu besprijekorno i uvijek imaš neke informacije. Dok s druge strane u klubu koji spominješ nit se tol'ko stvari dešavalo da bi se pisalo o njima niti imaju koga da piše često o njima.BitiSrcemVezan je napisao/la:
Definitivno dobra stvar je to što je Kodro sa ekipom otišao odmah u Čitluk, neka se i trener i igrači malo odmore i od pritiska navijača i od raznih novinara i njihovih dosađivanja. Eto vam primjera Širokog, ljudi se bukvalno nisu čuli čitavu zimsku pauzu, nigdje za 3 mjeseca nisi mog'o naći kako treba priloga ili članka za njih. Ljudi svo vrijeme radili u tišini, već su prvi na tabeli bili svakako, već imaju dobru ekipu i plus su doveli par dobrih pojačanja na to sve... A mi smo ovamo visili povazdan što se kaže i po televizijama i po novinama i po portalima, što se definitivno odlično odrazilo na posjetu i nabrijanost raje ali sam sada već siguran da je to imalo više loš nego dobar uticaj na igrače.
Kvalitetniji ste troduplo i 100% favoriti ali siguran sam da cemo sutra odigrat dobro. Kao svaki navijac svog kluba zelim pobjedu. Isto kao sto vam kao neutralan želim titulu. Velež je vazda bio najjači kad je ranjen. Vidimo se trasu. Imam osjecaj da nas ceka ljepotica kola s puno golovajoker90 je napisao/la:Ako sutra ne pobjedimo ne smijem ni zamisliti sta ce biti ovdje na forumu. Prvo na ovoj temi, a onda i na onoj opste diskusije. Moramo biti svjesni da ce sutra biti tesko i da nam se Velez nece naguziti sigurno. Ja hocu samo da vidim da nasi izgore na terenu i da igraju sa mudima kao pravi igraci, pa sa takvim pristupom i ako bude x halal im bilo. Samo ne treba frku dizati i opet pozivati na otkaze i sl.
Cernica je napisao/la:Bujrum sutra hordaši. Uvijek dobrodošli. Neka pobjedi bolji u derbiju starih rivala uz pošteno suđenje i mnogo golova. Pozz svima
Protiv Viteza predzadnja utakmica i zadnja na proslavi tituleSilkoni je napisao/la:Nerviram me vise moja tv oce kad biti prijenos na drzavnoj televzijii
Hvala drug, gostujemo poslije Sarajeva meni daleko najdražem klubu u BiH ,a vjerujem da isto misli velika većina navijača FKS. Neka bolji pobjedi ( Sarajevo )Cernica je napisao/la:Bujrum sutra hordaši. Uvijek dobrodošli. Neka pobjedi bolji u derbiju starih rivala uz pošteno suđenje i mnogo golova. Pozz svima
+1hilmo je napisao/la:Danas jako, u kost.
Momci obradujte nas!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Antikloc, bordobijeli, bosnas_, bvsic, deda, EastMadness, Hajdeee, HordasFks, mnon46, NeSamSafetee, Posejdon i 82 gosta.