Veceras kada je pao cetvrti Liverpoolov gol Baho je rekao sad je nasatala ludnica na KOPU i obojica su poslije toga cutakli jedno 30tak sekundi.
Sportski komentatori
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Nemojte tako ljudi.Svi ih kritikujete a u kontinuitetu ih gledate i slusate.Nebuloza smjenjuje jedna drugu u vugdalicevom prenosenju ali simpaticni su i ja cu ih i dalje slusati a i vi cim ostavljate komentare o njima znaci da ih pratite redovno.
Veceras kada je pao cetvrti Liverpoolov gol Baho je rekao sad je nasatala ludnica na KOPU i obojica su poslije toga cutakli jedno 30tak sekundi.

BosnaE
Odakle sad Bahu izvadinewton_heath_lyr je napisao/la:Nemojte tako ljudi.Svi ih kritikujete a u kontinuitetu ih gledate i slusate.Nebuloza smjenjuje jedna drugu u vugdalicevom prenosenju ali simpaticni su i ja cu ih i dalje slusati a i vi cim ostavljate komentare o njima znaci da ih pratite redovno.
Veceras kada je pao cetvrti Liverpoolov gol Baho je rekao sad je nasatala ludnica na KOPU i obojica su poslije toga cutakli jedno 30tak sekundi.![]()
![]()
![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sabahudin Sasa Vugdalicmiky_hz je napisao/la:Odakle sad Bahu izvadinewton_heath_lyr je napisao/la:Nemojte tako ljudi.Svi ih kritikujete a u kontinuitetu ih gledate i slusate.Nebuloza smjenjuje jedna drugu u vugdalicevom prenosenju ali simpaticni su i ja cu ih i dalje slusati a i vi cim ostavljate komentare o njima znaci da ih pratite redovno.
Veceras kada je pao cetvrti Liverpoolov gol Baho je rekao sad je nasatala ludnica na KOPU i obojica su poslije toga cutakli jedno 30tak sekundi.![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pardon,sve mi Baho Topalbecirevic na umi a posto nose isto ime stoga i oaj ode na BAho.Moja greska.miky_hz je napisao/la:Odakle sad Bahu izvadinewton_heath_lyr je napisao/la:Nemojte tako ljudi.Svi ih kritikujete a u kontinuitetu ih gledate i slusate.Nebuloza smjenjuje jedna drugu u vugdalicevom prenosenju ali simpaticni su i ja cu ih i dalje slusati a i vi cim ostavljate komentare o njima znaci da ih pratite redovno.
![]()
![]()
![]()
BosnaE
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
adis: dejagah ima nekoliko tetovaza na tijelu....na jednoj ruci mu pise teheran a na drugoj berlin
sasa: a gdje tu gorazde

sasa: a gdje tu gorazde
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ja bolan bolan.To je bio vrhunac sinoc.Mirza_Hordas je napisao/la:adis: dejagah ima nekoliko tetovaza na tijelu....na jednoj ruci mu pise teheran a na drugoj berlin
sasa: a gdje tu gorazde![]()
BosnaE
- raja_sa_sjevera
- Kontakt:
jeli obo Baho na Hayatu ili sam ja prolupo
SAbahudine legendo
SAbahudine legendo
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO
BAHO PRENOSI BARCA-REAL
jesu ga to zaposlili ovi iz Hayata
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
mene šlag od sreće strefioŽeljoman je napisao/la:BAHO PRENOSI BARCA-REAL![]()
![]()
![]()
A ocam mog Real Madrid-Barcelonaraja_sa_sjevera je napisao/la:jeli obo Baho na Hayatu ili sam ja prolupo
SAbahudine legendo
Komentator:Baho
Kud ces vishe uzivancije
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Cartman@ ti prozvo Bahu
Svaka cast Hayatu, iako sam nesto pesimistican sto se tice njegovog ostanka na mahalskoj TV. Znamo sta je bilo sa Marijanom.
Svaka cast Hayatu, iako sam nesto pesimistican sto se tice njegovog ostanka na mahalskoj TV. Znamo sta je bilo sa Marijanom.
Kakav je to el clasico ako Baho nije komentator. "Ovo je derbi izmedju Nike-a i Adidasa" aaaaaaaa stari vuk! 
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
hahaTihi je napisao/la:Kakav je to el clasico ako Baho nije komentator. "Ovo je derbi izmedju Nike-a i Adidasa" aaaaaaaa stari vuk!
bas sam se zacuo kad sam cuo njegov glas, i pozitivno sam iznenadjen
Nakon Marjana ovo im je najbolji potez
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Kaže Baho Reala izbacio 5-oligaš.
I rekao je nešto ovako:
Primjeti se crveni karton u 2.poluvremenu(tako nešto)
.
I rekao je nešto ovako:
Primjeti se crveni karton u 2.poluvremenu(tako nešto)
FK Pjetlovi
"da se naslutiti crveni karton u drugom pol."reds je napisao/la:Kaže Baho Reala izbacio 5-oligaš.
I rekao je nešto ovako:
Primjeti se crveni karton u 2.poluvremenu(tako nešto).
Baho navija za Real, al ono ocigledno... 
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Svaka cast Baho, uljepsao mi je utakmicu svojim glasom
Sta ono rece za FIFU ?
Sta ono rece za FIFU ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
el clasico uz bahu

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
juce gledam na eurosportu 2 pregled njemacke i italijanske lige i komentator kao da je pijan
kod utakmice fiorentina - inter kaze: gol je zabio samuel eto a ustvari je to bio milito
na istoj tekmi kaze: inter je odnio sva tri boda
poslije par sekundi ispravlja se ipak je zavrseno remijem
bila je jos jedna slicna situacija kad je zamjenio igrace ali zaboravio sam
bila je jos jedna slicna situacija kad je zamjenio igrace ali zaboravio sam
Jos nije bila utakmica na BHTu da onaj komentator nije pobrkao Evru i Nanija...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.