Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Rile promet Memići, žali Bože para što mu je babo potrošio, bolje da je pomogao novcano onima kojima pomoć treba.
Pises gluposti, tad je i bio povrijedjen, ovo se odnosilo na period kad je bio standardan i u formo. Ne lupetaj bez povrede. SP ne bi osvojili ni sa Zukanovicem, Djuricem, Tankovicem pa sta sad? Kakve to ima veze?AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj Husejinovic. Mislim da je on igrao na SP-u mi bi ga i osvojili, isto kao sto je i osvojio Ligu prvaka sa Sarajevom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pises gluposti, tad je i bio povrijedjen, ovo se odnosilo na period kad je bio standardan i u formo. Ne lupetaj bez povrede. SP ne bi osvojili ni sa Zukanovicem, Djuricem, Tankovicem pa sta sad? Kakve to ima veze?AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj Husejinovic. Mislim da je on igrao na SP-u mi bi ga i osvojili, isto kao sto je i osvojio Ligu prvaka sa Sarajevom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Šta nam je to sa Tankssonom?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
sta ovaj neki Tonci Kukoc brljavi po indexu ako je dobio poziv ne zeli se odazvati kakve guposti valja ko Tanković
Selektori ga ne vide kao kvalitet za reprezentaciju i takmicarske utakmice !sajo10 je napisao/la:Odbija poziv za ove mladje, kaze pre dobar sam da igram snjima ali sam i dalje ponosan da igram za Svedsku hahahaha.
Da stvar bude gora po Tankssona - selektor U21 ga nazvao i saopstijo da ga nema u planovima za ljetno Euro! hahaha jaoo jaoo mujo svenssone sta ti rade ncnc...
Ne bi me cudilo da on sada ceka poziv od nas kao slamku spasa.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 21 mar 2015, 11:33, ukupno mijenjano 2 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ne seri da je ona ubleha pozvana u mladu repkuSheyi je napisao/la:Rile promet Memići, žali Bože para što mu je babo potrošio, bolje da je pomogao novcano onima kojima pomoć treba.
naprijed rejal
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja kontam onaj košarkaš Kukočzgembo89 je napisao/la:sta ovaj neki Tonci Kukoc brljavi po indexu ako je dobio poziv ne zeli se odazvati kakve guposti valja ko Tanković
A Tankssona bi mogli sad premuntati da zaigra za nas. Koliki god šupak bio, stoji da ima kvalitet i da bi nam mogao valjati.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 21 mar 2015, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
samoposmatram
- Kontakt:
Haha koji levat ovaj Kukoc, ali hajd iz Splita i nemere izac pametan.
Umjesto da lopatom prevrne zemlju, on sebi jamu kopa. prvo ponizi susjede koji mu pruzaju ruku, sa " ja im mogu bekove uciti..." A onda popljuva svoga ljutog hercegovca na klupi. Osta momak pjevajuci ljepu nasu tv-ekranu.
Umjesto da lopatom prevrne zemlju, on sebi jamu kopa. prvo ponizi susjede koji mu pruzaju ruku, sa " ja im mogu bekove uciti..." A onda popljuva svoga ljutog hercegovca na klupi. Osta momak pjevajuci ljepu nasu tv-ekranu.
Sada Tanksona poniziti pravo i pozvati ga u mladu reprezentaciju 
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ma tip (Kukoc) ima previsoko misljenje o sebi. Ponizava on sve zivo jer sebe smatra najboljim hrvatskim bekom..
Sto se Tankovica tice bilo bi idealno da ga nasi navuku, da jednu utakmicu odigra za nas pa da ga ni oni vise ne zovu.. Je.bo ga Ibra..
Sto se Tankovica tice bilo bi idealno da ga nasi navuku, da jednu utakmicu odigra za nas pa da ga ni oni vise ne zovu.. Je.bo ga Ibra..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Tankovica pozvat podhitno, iako je mali strasno drzak i bezobrazan. Slican Hajrovicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Eldin Hadzic 6 sedmica van terena zbog povrede koljena.
Kakav baksuzluk samo.
Kakav baksuzluk samo.
E moj Tankoviću, da si donio pravu odluku, već sad bi bio član prve postave i zajedno sa Džekom bio u vrhu napada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kad je to on bio standardan? Jedino u Sarajevu. Covjek ima 22 nastupa u HNLu, 10 puta usao s klupe, odigrao 1000 minuta. I bio standardan i zasluzio poziv u repku? Kako da ne. Kako da ne. Da ne govorim o njegovom ucinku na terenu.Sabinho je napisao/la:Pises gluposti, tad je i bio povrijedjen, ovo se odnosilo na period kad je bio standardan i u formo. Ne lupetaj bez povrede. SP ne bi osvojili ni sa Zukanovicem, Djuricem, Tankovicem pa sta sad? Kakve to ima veze?AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj Husejinovic. Mislim da je on igrao na SP-u mi bi ga i osvojili, isto kao sto je i osvojio Ligu prvaka sa Sarajevom.
Celik!3,2,2.
Meni iskreno ne ide u glavu sta ovaj momak misli i planiraVirtu4l je napisao/la:E moj Tankoviću, da si donio pravu odluku, već sad bi bio član prve postave i zajedno sa Džekom bio u vrhu napada.
naprijed rejal
- Principatus
- Kontakt:
Tankksonu ponuditi jos jedanput A repku. Bas u ovom momentu, a ako odbije mu zauvijek vrata zalupiti.
Bosanci iz Svedske su mnogo, mnogo jace integrisani nego i oni iz Svicarske, maltene Svedi. Dok su u Njemackoj integrisani, ali kao Kolasinac ili Burnic znaju ko su i sta su.
Ma izgleda ne razmislja mnogo. On se meni cinio dosta ravnodusan protiv i za koga ce igrati.Sveti je napisao/la:Meni iskreno ne ide u glavu sta ovaj momak misli i planiraVirtu4l je napisao/la:E moj Tankoviću, da si donio pravu odluku, već sad bi bio član prve postave i zajedno sa Džekom bio u vrhu napada.
Bosanci iz Svedske su mnogo, mnogo jace integrisani nego i oni iz Svicarske, maltene Svedi. Dok su u Njemackoj integrisani, ali kao Kolasinac ili Burnic znaju ko su i sta su.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Recite mi nešto. Kakav je igrač Adis Husidić ? Gledao sam neku veče Galaksi, ništa lik nije odigrao. A onda vidim da ga Sinan i kompanija ukivaju u zvijezde, kao jednog od najboljih BiH igrača koji mora igrati za reprezentaciju. Pa mi fakat ništa nije jasno. 
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve si rekao u svom postu.Pappy je napisao/la:Recite mi nešto. Kakav je igrač Adis Husidić ? Gledao sam neku veče Galaksi, ništa lik nije odigrao. A onda vidim da ga Sinan i kompanija ukivaju u zvijezde, kao jednog od najboljih BiH igrača koji mora igrati za reprezentaciju. Pa mi fakat ništa nije jasno.
Ne mogu da donosim neke znacajne zakljucke o njemu jer ga nisam gledao, ali kao sto si sam rekao, cim njega Double-Sinan gura u reprezentaciju, tu nesto ne stima.