FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbalski klub Sarajevo današnju utakmicu započinje u sljedećem sastavu:
- Delač, Kallasi, Protić, Mihojević, Tatomirović, Cimirot, Rustemović, Alispahić, Duljević, Velkoski, Benko.
- Delač, Kallasi, Protić, Mihojević, Tatomirović, Cimirot, Rustemović, Alispahić, Duljević, Velkoski, Benko.
Očekivao sam Miloša umjesto Meše ali dobro...
Naprijed Bordo bijeli.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Naprijed Bordo bijeli.
Dobar sastav. Nadam se da alispahic nema kakvu klauzulu da mora igrat.
Jel ima ko rezerve:
Nadam se ulasku SAMIRA R
IGRAJ TE SRCETOM DONESTENAM 3boda ili kosto gore neko rece pravo u neretvu
VOLIM TE SARAJEVO
Jel ima ko rezerve:
Nadam se ulasku SAMIRA R
VOLIM TE SARAJEVO

Prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam ti
Ovo volim sa Leonom i Krstom. Bit ce silovanja u napadu ja se nadam. Ocekujem finu utakmicu Rodjeni su fini ljudi bit ce lijep ambijent..
Ovo volim sa Leonom i Krstom. Bit ce silovanja u napadu ja se nadam. Ocekujem finu utakmicu Rodjeni su fini ljudi bit ce lijep ambijent..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Hoće biti stream?
Ako moze i meni link. Hvala 

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
E hebo ovo Bice ni na klupi!
Brat nam otvorio temu za pitanja kao - stream i pracenje utakmica a vi opet jedan iza drugog ista pitanja...
Brat nam otvorio temu za pitanja kao - stream i pracenje utakmica a vi opet jedan iza drugog ista pitanja...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Kakve se ovdje gluposti sve neće pročitat, pa čovjek prvi put igra u prvoj, sve do sad bio na klupi.Pitar6785 je napisao/la:Dobar sastav. Nadam se da alispahic nema kakvu klauzulu da mora igrat.
Jel ima ko rezerve:
Nadam se ulasku SAMIRA R
VOLIM TE SARAJEVO
Po meni odličan sastav, uvjeren sam u pobjedu.
0:2, Velkoski i Benko
Reko Sam da je dobar sastav, a za alispahica (covjek dvije godine nije Igro ) a slozices se da alispahic dosad nije pokazo nista vise od STOJCEVA
- trunks1946
- Kontakt:
Nije ni Stojcev od Mese od kako je dosao, zna Meho sta radiPitar6785 je napisao/la:Reko Sam da je dobar sastav, a za alispahica (covjek dvije godine nije Igro ) a slozices se da alispahic dosad nije pokazo nista vise od STOJCEVA

orde del male
Link za utakmicu molim
link please......sharing is caring
ima li ko link raja ???

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Pazi kakvu si gore glupost napisao (..da mora da igra) pa nije nijednu igro od početka. A složit ću se s tobom da nije puno pokazao, mada nije ni Stojčev. Ja bi samo, što se tiče ovog sastava zamjenio mjesta Rustemoviću i Stojčevu, ovaj da je na klupi ovaj da igra, al i ovako to dobro izgleda.Pitar6785 je napisao/la:Reko Sam da je dobar sastav, a za alispahica (covjek dvije godine nije Igro ) a slozices se da alispahic dosad nije pokazo nista vise od STOJCEVA
Ako se PP-om šalje link bacite pripaz. Nek' nam je sretno danas. Prognoza 0-1 (Velkoski).
- akisarajevo92
- Kontakt:
dajte ljudi sacekajte da pocne tekma pojavice se link vec, opusteno
-
- Kontakt:
Bit će link ali kada utakmica počne, bez sikiranja. Ne može prije.
Evo vam linkomani, ovde se sada svi prebaciti da ne smaramo temu sa istim pitanjima svake druge minute.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=98&t=9733
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=98&t=9733
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, johntravolta123, SamoDaKazeem, Uvijeknapravojstrani i 64 gosta.