Ovo sam morao izvaditi iako mislim da nema svrhe, nikad maloumnika od samoproglašenog novinara, slijepo zaljubljenog u svoj klub ne možeš natjerati da trezveno sagleda i napiše izvještaj.Treba biti žešči kreten, vrhunski cinik i bezobraznik i ovakvu rečenicu staviti na početku teksta.Poslije svih dešavanja u našem klubu od srijede, poslije jednog velikog tektonskog udara na klub, poslije ataka navijača na igrače ne sagledati realno stanje u FK Veležu pred ovu utakmicu je ogromna bezobraznost.FK Velež je bez trenera, naša realna vrijednost igrača je oko milion i po eura, Sarajevo hvala bogu da može vrijedi pa bar 10 puta više.Zato moj novinaru, poraz od 2:0 nije minimalan nego ogroman kao što je ogromna pobjeda FK Veleža u ovom trenutku od 2:0.Kani se ti ovog posla, hajde ti odakle si šljago, kani se ti pisanja, jami se lopate i krampe i via kopat kanale, jer nisi ni za šta drugo ušljo ušljavi.
Morao sam ovo napisat, nisam mogao odtrpiti, pozdrav svim normalnim navijačima, akao što sami navijači Sarajeva kažu ovi novinari stvarno znaju zasrati.
Pastrmka pohiti čekamo te